Namen ženske
khmhm, 26.10.2024 ob 21:11
Kje je kak prisrčen video? Kot tisti mali s psom. 🙂
Finally a kid not using a mobile phone – 9GAG
Vikend, folk je na feštah.
Posebej zate:
Ena stara, 26.10.2024 ob 21:38
Nekoč ne boš tako razočaran.
Niste nam dale izbire. Lose-lose situacija. Pač zbereš manjše zlo.
Une sosede ko sem rekel da so najslabse… slovenke. ta, ta mlajsa… Mogoc ce je eno leto porocena… niti to ne. Dobila otroka. Leto dve starejsa… Njej prav poka zakon. Ej starsa njena sta prav besna name. Besna!
Nevem kaj bodo zdej. Bruka.
Usoda ženske je determinirana z njeno zunanjostjo bolj ali manj in delno inteligenco. Tiste manj privlačne se prej uvalijo nekemu oslu v resno vezo, ker izven tega nimajo šans, ker so drugače 5. liga potencialnim jebaćem. Tiste, ki tega nočejo, ostanejo večno same in izven dometa moškega zanimanja. ker nočejo biti “lahke”, seveda moškim ne bodo šle nasproti, zato z leti več sploh nimajo nobenih šans moške duše srečati. Njihove hvalnice, kako jihs eks čaka za vsakim vogalom, so le plod domišljije. Seks jih čaka le, ko so dovolj obupane, da se moškim same ponudijo.
Tiste privlačnejše ponavadi do 30-ega leta sprobajo vrtiljak tičev privlačnejših samcev, kar jih vedno manj izpopolnjuje in poraja se jim praznina, ki je vedno večja. To praznino ponavadi zapolnijo s čiki in sladkarijami. Potem prihrumijo na forum rohnet, kje so samski kvalitetni moški za vezo. začudene ugotavljajo, da jih obletavajo vedno hujši primerku f.ukfehtarjev. Če imajos rečo, ujamejo naivnega butla , ga ožamejo, vsestransko, čez 10 let pa na forumu oznanijo, da so ločene in iščejo naslednjo žrtev.
WD40, 26.10.2024 ob 21:46
Ježeštana, a nihče več ne pozna zafrkancije…
Mhm🤣
https://www.facebook.com/reel/1857955818061654?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Ma niso vse take, ravno oni dan sem se dobil z eno, ki sem jo pred kratkim slučajno spoznal, 23 let, spala doslej z dvema, ni na socialnih omrežjih, vsak večer opravi molitev, zelo okusno oblečena, ima aspiracije glede materialnih dobrin, ni pa obsedena s tem, ko sem jo prvič povabil na kavo, je ponudila, da plača vsaj svojo.
Pa tudi sicer take, kot jih opisujete, vidim samo na youtubu, v službi in privat lajfu srečujem same normalne, tudi ta luštne so presenetljivo skromne, če so poročene, so z normalnim tipom, ki hodi v službo tako kot one in si gradijo nek normalen lajf, še nobene nisem spoznal, da bi vila roke, da hoče v Dubaj.