Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj ste pustili hčerki, da je lahko imela fanta?

Kdaj ste pustili hčerki, da je lahko imela fanta?

Zadeva je taka: Imam hčerko staro 13 let in ta je do nedavnega imela najboljšo prijateljico, sošolko iz razreda. Družili sta se tudi v prostem času.

Sedaj pa ima ta deklica že 3 mesece fanta in je mojo hčerko totalno skenslala. V šoli sicer še sedita skupaj, ampak med odmori je s svojim fantom. Ves prosti čas preživi s fantom. V teh treh mesecih si ni vzela niti 1 ure časa, da bi ga preživela z mojo hčerko ali pa kakšno drugo prijateljico. Fanta vozi tudi domov, starši nimajo nič proti.

Ne vem, ali ni to malo prezgodaj ali sem samo jaz malo zadrta. Sem se malo pogovarjala z mojo, pa pravi da je fantje zaenkrat ne zanimajo tako, da bi s kakšnim hodila.

Hčeri sem svetovala, naj se z njo ne ukvarja več in naj si najde drugo družbo. Tudi ko bo spet sama, naj jo ignorira. Naj ji pove, da je zelo neumna, če zaradi enega fanta zanemari vse svoje prijateljice.

No, zdaj ne vem in si ne predstavljam, da pride otrok domov in vpraša: Mami, a mam lahko fanta? Vsekakor je bolje, da pride domov in ga spoznaš. Ne mešaj se preveč v prijateljstvo.

Pri 13. letih nikakor!!!

Sploh ne vem, kako pride nekomu na pamet tako vprašanje sploh vprašat. Vklopite zdravo pamet.

Sicer tej prijateljici ti ne moreš nič reči, me pa prav zanima, kakšne starše ima …

Kaj?? Pri 13 letih je še otrok, tudi po zakonu. Kaj se greste sploh???

Eh, pri 13 letih je že marsikaj katera probala, to da ima fanta ni nič. Saj to ne pomeni, da pa je tudi spolno aktivna.

Mene bolj skrbi, kako ti vzgajaš svojo hčerko, da naj bo zamerljiva in naj ignorira svoje “prijateljice”.

Sem že mislil , da je lanski zapis pa vidim , da ni . Enako je bilo lani na naši šoli sta se cmokala pa nonstop skupaj no je trajalo par mesecev kot so pač prve ljubezni . Je pa nerodno sošolkam , ko se taki parčki poljubljajo vsevprek učitelji pa nič . Saj bo .

A je treba takoj ko dobi menstruacijo sexat na polno? Po možnosti, da boste čez 10 let rekli, da je normalno, da se pri 13. letih poroči s 30-letnim muslimanom.

Nimate več zdrave pameti.

Užaljena mama, ker je njeno hčerko skenslala prijateljica. A ko bo iskala službo ji boste tudi vi pri tem pomagali? Šli z njo na razgovor, se pogajali za plačo,…..?

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Odgovor na objavo uporabnika
Nikakor, 28.10.2024 ob 16:28

A je treba takoj ko dobi menstruacijo sexat na polno? Po možnosti, da boste čez 10 let rekli, da je normalno, da se pri 13. letih poroči s 30-letnim muslimanom.

Nimate več zdrave pameti.

Pa pismo, no, zakaj je treba takoj muslimane ali migrante not prvlečt. Pa kakšn folk ste?

Za avtorja – pri 13 se deklica ne more poročit, ajprov.

Zažalit će nevjernici često što nisu postali muslimani.

Jaz se v to sploh nebi vmešavala,sploh pa nebi hčerke šuntala,da jo ignorira…Prijateljica okuša prvo ljubezen(kot smo jo mi vsi) in bo sama spoznala(kot smo mi vsi)kako pa kaj…

Nista pa tudi ne vem kakšni prijateljici.Ker vse kar se dogaja bi prvo zvedela bestička..

Ma daj nehaj, a ti res misliš da pri 13tih kar vsi začnejo s spolnimi odnosi? Dobro ne rečem, tudi takšne/i obstajajo ampak te prve ljubezni so ponavadi samo cmokanje pa držanje za roke……

Meni je pa čisto normalno, da se mladi zaljublja jo, da se imajo radi. Treba jih je podučit, da pri teh letih kaj dlje od nedolžnega poljuba pač ne smejo iti.

Tudi ko sem bila sama v teh letih, se spomnim, da smo se malo poparčkali že v 6., 7. razredu. Prvega fanta sem imela v 7. Skupaj sva šla v šolo in iz šole, pa med glavnim odmorom sva bila skupaj, poljubljala se nisva, drugega  sem imela v 8, prišlo je tudi do kakšnega poljuba. In to je bilo to, bilo je lepo.

Moja dva soseda sta postala par, ko je bila ona stara 13, on pa 17 let. Še danes, po 33 letih sta skupaj.

New Report

Close