Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velike sramne ustnice

Velike sramne ustnice

Stara sem 38 let in imam za moj okus lepo mednožje, z eno napako. Velike sramne ustnice so temnejše od okolice. Moja koža je čisto snežno bela,  ustnice pa temnejše svetlo rjave. No ne moremo govoriti o rjavi barvi, bolj bež recimo, ampak opazno temnejše.

V bistvu je to sem sedaj ugotovila grdo. Vse ostalo velikost in oblika od nožnice do ščegija, povsod vse štima,  samo ta barva…

Prav sram me je.

Moški kako se to vam zdi? Moj nikoli ni omenil, da bi ga motilo. Se ga pa bojim vprašat.

Glupa si ko noč.

Ni panike! Malo jih obreži in pofarbaj na belo. Saj jupol barve se še prodajajo…

Dej fotko da ocenimo.

Sej objektivno, če pomisliš, so vse vagine grde (isto kot penisi, pač neke pohabljene gobe čudne), to so pač neke mesne zavese, zgleda kot neka šunka narezana.  V različnih odtenkih pečenosti.

Samo ker sem dec in pod vplivom hormonov, so mi nekaj najlepšega, dišijo mi noro, rad sesam in ližem tudi najbolj mesnate usne, različni odtenki na vaginah so mi ko mavrica krasna, ko pa objamejo mojega generala pokončnega, pa sploh ponorim, že zdaj mi je vstal, ko samo pomislim.

Če ne greš na lepotno tekmovanje lulik, se nimaš kaj sekirat, nam descem je pa to všeč v vsakem primeru, če te bo kateri pustil zaradi tega (kar te itak ne bo, ker to je tak nepomemben del), boš pa k meni prišla po drugo mnenje. Eto, rešeni vsi problemi.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9471, 27.10.2024 ob 22:11

Ni panike! Malo jih obreži in pofarbaj na belo. Saj jupol barve se še prodajajo…

Tesarol drži dlje, pa še sveti se lepo če vzameš hohglanc varianto.

Greš na kozmetični poseg, kjer ti to posvetijo. Ni noben problem.in nisi edina.

Resno? Sram te je? Pa kolk si stara – 12? In ves čas se vse vrti okoli seksa? Glih malček so še druge stvari v lajfu, daj, ne kompliciraj.

Da nimaš o čem drugem za premišljevat …, bi lahko rekla, da se mi smiliš …

👏👏👏

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Pišeš o velikih, kar ocenjujem, da bi bilo morda ustrezno, če se pobriješ – lahko z gelom in kožo dobro umiješ morda se bo kaj poznalo. Že prvi pogled na odraslo ljubezenko gnezdo me je odvrnil od ogledovanja, ker sem bil vajen gladkih žemljic v mladih časih. Ampak s tem se ne odrekam radosti, ki se jo lahko doživi brez ogledovanja.

Saj sem pobrita. Tako se še bolj opazi.

Bi res mogla dat kakemu ocenit.

Ti si en perverzni pacek!!🤣😂…

Na mojo kmetijo in v mojo štalo …nimaš vstopa!!!🤣

Pilotka, 27.10.2024 ob 22:05

Stara sem 38 let in imam za moj okus lepo mednožje, z eno napako. Velike sramne ustnice so temnejše od okolice. Moja koža je čisto snežno bela,  ustnice pa temnejše svetlo rjave. No ne moremo govoriti o rjavi barvi, bolj bež recimo, ampak opazno temnejše.

V bistvu je to sem sedaj ugotovila grdo. Vse ostalo velikost in oblika od nožnice do ščegija, povsod vse štima,  samo ta barva…

Prav sram me je.

Moški kako se to vam zdi? Moj nikoli ni omenil, da bi ga motilo. Se ga pa bojim vprašat.

MA kaj so ti moški čist znoreli ..a sploh vedo kaj bi radi..Katastrofa.

Moj zdaj bivši ni nikoli kaj takega omenil. omenil..važno da je.

Lea123, 10.11.2024 ob 20:29

MA kaj so ti moški čist znoreli ..a sploh vedo kaj bi radi..Katastrofa.

Moj zdaj bivši ni nikoli kaj takega omenil. omenil..važno da je.

Al ne znaš brat al ne razumeš napisanega???

Stara, čudna vprašanja postavljaš. ornk, za eno 38 letno.  Poglej, do tega, da mene spoznaš do tvoje p.ičke je en kup korakov. Prvo me moraš nekje videt.Potem mora prit do stika, akr je malo verjetno, ker jaz ne pecam bab. Potem morava it na pijačo, pa si bit vsaj tolk simpatična, da greš k meni domov. In potem moraš bit voljna za f.uk, šele tu je relevantna tvoja pi.čka,

Vidiš,zakaj bi mene moralo zanimat, kako pi.čko maš ti, kaj sem tvoj partner? Moje mnenje je nepomembno.

Bodi pametna … to je čist normalno, ene so take druge drugačne … sem prepričan, da je prov lepa in sladka …

Draga Pilotka. Veliko sem jih videl, nekaj tudi okusil in uporabil. Da, vsaka je drugačna, kakor je vsaka, ki jo ima, drugačna. Od takih, ki imajo samo špranjico, do takšnih, katere se na široko razpirajo. Od takih, ki so čisto svetle, do takšnih, ki so kakor oglje temne. Od takih, katerih se male sramne ustne sploh ne vidijo, do takšnih, pri katerih so male ustne velike in se bohotijo ven, ali pa so oblike gobe Mavrah. Glej, vsaka je nekaj posebnega, čudovitega, čutnega, okusnega, nežnega, …. Je pa ena resnica, katero si sveto zapomni. Vse dokler se s partnerjem razumeta, spoštujeta in se imata rada, ne bo nikoli ocenjeval, kakšna si tam spodaj. Če pa slučajno med vama pride do problemov, nesoglasij, skokov čez plot, krega, takrat pa on lahko začne iskati tvoje napake in slabosti in ja, takrat pa ti iz same zlobe lahko kaj takega tudi reče. Samo takrat se pa ti zavedaj, da je med vama konec, ker išče dlako v jajcu. Upam, da ti moje vrstice kaj povejo, uživaj v tem, kar si in kakšna si.

Moja tanova ima tudi zelo temne in neverjetno velike dolge….😋

Meni je to prav noro se ne brije tam spodaj tako da so za mene vedno božanske .

Že tako ima dobro postavo tisto spodaj je pa pika na.  I

Dedc, ki nekaj da nase jo tako redko vidi, da tako presrečen, da mu je čisto vseeno kakšna je. 😀

New Report

Close