Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pajkice swy

Pajkice swy

Ve kdo ozadje zgodbe zakaj se ustanoviteljica SWY branda jezi na svojih storyih? A jim kdo krade ideje?

Pojma nimam. Zakaj je to sploh vazno? Govorimo o  p a j k i c a h!!!!

A ni to una k je januarja pizdila zakaj je ni nihče spomnil da mora vinjeto kupit in je plačala kazen🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Mlade punce kupujejo poliestrska oblačila, čez par let se bodo pa čudila zakaj ne morejo imeti otrok!

Odgovor na objavo uporabnika
Usekanka, 29.10.2024 ob 05:46

A ni to una k je januarja pizdila zakaj je ni nihče spomnil da mora vinjeto kupit in je plačala kazen🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Mlade punce kupujejo poliestrska oblačila, čez par let se bodo pa čudila zakaj ne morejo imeti otrok!

Ja to je ta Petra, ki je naredila kolono čakajočih na nakup v Tivoli in je pozabila kupiti vinjeto.

Vpizdnice?

Mene tut zanima kaj je blo to? 😀

Majchi671, 29.10.2024 ob 07:12

Mene tut zanima kaj je blo to? 😀

Išče vinjeto na vetrobranskem steklu.

Ja vedno je nekaj sam nikol ne pove kaj. To tud mene jezi. Povej ce imas kaj za povedat, ce ne niti ne omenjaj tega in resuj zasebno. Ne razumem, zakaj nekaj izpostavljat, ce potem ne poves bistva.

9fn6vj, 28.10.2024 ob 23:18

Pojma nimam. Zakaj je to sploh vazno? Govorimo o  p a j k i c a h!!!!

Mi je vseeno, kako in kaj, ampak ne morem mimo tvojega stavka. Avtorica sprašuje o nekem drugem ozadju in ne o pajkicah.

Beri ponovno.

A je ze kaj objasnila za kako zadevo gre, al sam isce pozornost?

Najbolj grozne pajkice! Ne samo, da se vidi vse nazorno, vzorci so grozni, prav ciganski. Koža pa ne diha v njih. In ve to kupujete, ajooj

A na siolu je clanek si lahko preberete. 🙂

Anonimno 10171, 29.10.2024 ob 14:40

Najbolj grozne pajkice! Ne samo, da se vidi vse nazorno, vzorci so grozni, prav ciganski. Koža pa ne diha v njih. In ve to kupujete, ajooj

Res kupujete in nosite to plastiko???? Se nič ne cenite?

Sem prebrala članek – in po videnem sem si še enkrat več potrdila mnenje,da ta Petra pač ni tako ok oseba kot se dela in predvsem ni manager.

Eno dejstvo je,da je druga znamka obstajala prej kot Petrina in Petra je bila takrat njihova amasadorka.

Torej če kdo bi lahko koga obtožil kopiranja je to ta druga znamka, ker je Petra kasneje začela s pajkicami – torej začela ponavljati za njimi.

Pa Aeon firma nikogar ne napada – kvečjemu sta ustanovitelja spoštljivo govorila o Petri…

Zdaj pa poglejmo njen odziv – nesramen, zaničljiv, napadalen, omenjanje sodišča, sramu –  ženska predstavljala si iu dokler nisi imela svoje firme – takrat so ti bili ok, ker so ti nosili denar preko ambasadorstva, danes ko jih ne rabiš več pa govoriš,da bi jih mralo biti takrat sram… zakaj si pa delala z njimi, če misliš,da bi jih moralo biti sram…

Ta ženska je s poslovnim uspehom reatala tako polna sama sebe, naduta, ni da ni… hoče to skriti, samo ji ne gre…

in se strinjam z mnenjem ene podjetnice, ki sem ga slišala pred kratkim – pri nas imamo obrtnike – torej ljudi, ki začnejo neko dejavnost delajo to, so zato lastniki – NISO PA VODJE IN MANAGERJI… ne znajo voditi podjetja, ne znajo komunicirati, ne znajo se primerno managersko obnašati, poslovati…

samo ego jim pa zraste… in ta Petra je živi dokaz tega…

glede na prikazani odnos v članku – sta ta dva od AEon dobila vse moje simpatije… mogoče pa še kdaj pogledam kaj imajo, če bom kaj rabila in tam kupim. Spoštljiva sta – nista je pljuvala niti v javnem odzivu, ta Petra pa naduto in nesramno po njih -… očitno nima čiste vesti…

Sem prebrala članek

https://siol.net/trendi/moda-in-lepota/spor-med-znamkama-aeon-athletics-in-swy-obtozbe-o-kopiranju-in-nadlegovanju-647200

O Petri imam omitak svoje mnenje, sedaj še bolj negativno. Tisti ki kupujete neke plastične precenjene pajkice, ste pa navadne koze

Petra je dosegla, če ne presegla svoje sanje. Njena oblačila so kvalitetna, ja, pa tudi draga. Blagovna znamka. Glede na to, da nekdo od bližnjih poslovno sodeluje z njo in marsikaj slišim, je – kapo dol ženska.

zdaj sem šla pogledat na instagram in je napisala post…

če se tako izraža neka oseba, tako nizkotno, kaj šele direktor neke firme – ne razumem kako je ni sram in kako absurdno piše nekaj o osebnostni rasti in tem,da je ona visoko, drugi pa nizkotni… o moj bog , a res… se vprašam a je tako polna sama sebe, da niti resne samokritike pri sami sebi ne premore…

ker ne gre skupaj,da nekdo uporablja take besede, tak način komunikacije in o sebi piše kot da je osebnostno na višjem nivoju… res neverjetno

še enkrat več je, vsaj v mojih očeh potrdila, da ji je ego zrasel do neba z uspehom… in tako se človek najbolj pokaže kdo je kot oseba – ali ostane prizemljen, spoštljiv, kulturen, ali pa postane tak kot Petra..,

Ne dam centa za swy.. kaki brand prosimvaslepo v nasi matkurji?

Petri sledim in nikoli je nisem ujela, da bi koga blatila. Kaj počnejo njeni sledilci ali kupci pa nima nobene zveze z njo. Zato menim, da je to en slab poskus iskanja pozornosti na hrbtu Petrinega imena in uspeha. Še dobro se je zadržala, jaz bi jih direkt tožila. Če bi si resnično želeli urediti situacijo, bi se obrnili direkt na njo osebno, že če jo poznajo. Tako pa… Žal, sta izpadla samo nepoštena.

No, 29.10.2024 ob 16:39

Petri sledim in nikoli je nisem ujela, da bi koga blatila. Kaj počnejo njeni sledilci ali kupci pa nima nobene zveze z njo. Zato menim, da je to en slab poskus iskanja pozornosti na hrbtu Petrinega imena in uspeha. Še dobro se je zadržala, jaz bi jih direkt tožila. Če bi si resnično želeli urediti situacijo, bi se obrnili direkt na njo osebno, že če jo poznajo. Tako pa… Žal, sta izpadla samo nepoštena.

očitno nisi prebrala članka – jasen je njun izražen spoštljiv pogled tudi v vezi Petre, nič nista nespoštljivega rekla o njej, niti njeni znamki… in na njeni strani njen izrazito nesramen, očitajoč, besednjak pa (vključno še ig) na nivoju furfraste najstnice… in če nekomu kar tako govori,da bi ga moralo biti sram -pa niti pove ne (zakaj, če govori z argumenti in že tako obtožuje) spoštljiva že ni ane. Domišlja si pač ja,da je.

Anonimno645, 29.10.2024 ob 16:48

očitno nisi prebrala članka – jasen je njun izražen spoštljiv pogled tudi v vezi Petre, nič nista nespoštljivega rekla o njej, niti njeni znamki… in na njeni strani njen izrazito nesramen, očitajoč, besednjak pa (vključno še ig) na nivoju furfraste najstnice… in če nekomu kar tako govori,da bi ga moralo biti sram -pa niti pove ne (zakaj, če govori z argumenti in že tako obtožuje) spoštljiva že ni ane. Domišlja si pač ja,da je.

Očitno imaš zelo osebne zamere do nje, poskusi to z njo rešit. Jaz sem podala svoj pogled na situacijo in Petro 100% podpiram. Nekateri pa ne bi spregledali manipulacije, četudi bi jim tolkla v čelo…

No, 29.10.2024 ob 16:55

Očitno imaš zelo osebne zamere do nje, poskusi to z njo rešit. Jaz sem podala svoj pogled na situacijo in Petro 100% podpiram. Nekateri pa ne bi spregledali manipulacije, četudi bi jim tolkla v čelo…

meni se bolj zdi, da ti ne preneseš dejstva, da ji vsi ne pojejo hvalnic, in da se kdo tufi ne strinja z njo in njenimi dejanji, zato vse obrnes na neko osebno raven…. ni nobenih osebnih zamer, povedala sem svoje mnenje kakor ga imam na podlagi njenih nastopov in dejanj, besed v medijih, ig, itd…

nimamo vsi spranih možganov, da bi vse slepo in nekritično podpirali, samo zato, ker cel instagram ustvarja neko manijo, ampak si ustvarimo lastno mnenje… in ja sprejmite, da to ni vedno hvalnic za vaso petro, ker ni tako popolna kakor se ima in predstavlja.

v doticnem primeru so se na podlagi izjav in dejanj v medijih, na ig, drugi bolj spoštljivo izkazali kot ona.

Omg, zdaj sta objavila, da sta dobila mail od odvetnika. To pa presega vse meje normalnega.

Dobro, ne spremljam toliko storije, ma ce bi Petra prodajala blato, bi ga pac prodala, ker ni tolko povezano z znamko ali pa kavaliteto pajkic ampak z njo samo. Kar pac kar influenserka nosi je in, kar rece je dobro. Sej navadne reklame niso nikoli bile nic drugega, ko je izdelek predstavljal npr Jordan ali pa znane osebnosti npr dormeo. Ovcice pac sledijo, tukaj jih je toliko, da je lahko iz tega naredila firmo. Dvomim da ima njene pajkice ena 48 letna gospa. Kotira pac na mlajso populacijo. Moja mama ni se slisala za SWY in verjamem da je ogromno takih.
Drugace ji cestitam, da je znala izkoristiti priloznost, ki se ji je ponudila. Je pa res, da bi se vseeno morala znati primerno izrazati. Vse to se lahko pove na primeren nacin. Jezna naj bo za kamero, pred pa bi morala nastopati malce drugace.
Kdo koga je zafrknil, mene ne briga, je pa res, da je Petra fenomen v influenserstvu, ker ne vem, ce je se kdo, ki mu je uspelo postaviti s tem firmo, kot je rekla s 25 zaposlenimi.

Influenserka? Ona? Ha ha ha! Kje take pobirate!!

New Report

Close