Kaj bi vi naredili v moji situaciji?
Z ženo se ločujeva, jaz imam drugo, mlajšo, s katero bom imel družino in tako dalje. Naslednji teden moji (skoraj že) bivši ženi odstranijo maternico, po posegu ne mora voziti. Čeprav greva narazen, me je prosila, da jo pridem iskati. Kriza je, da ta isti dan sem obljubil ta novi, da jo peljem v Kranjsko na vikend. Danes sem ji slabe volje povedal, da bom moral bivšo peljati domov in bova naslednji dan šla na vikend. Odzvala se je kot zmaj, me udarila, govorila, da sem prevarant, da kaj njo boli k* za operacije moje bivše, da kako si drznem jaz njej menjati “urnike”, da če grem, je konec, da ne bom z njo, ne bo rodila mojih otrok in tako naprej.
absolutno skenslala drugo prasico.
ampak v tako situacijo se niti ne bi dala. moški se ne zavedate, da imajo ženske težave na rodilih zaradi vas. glede na to, da si ženo varal z drugo in jo zapuščaš zaradi druge, ki je očigledno prasica, moški pa na prasice padate-je žena zgolj tvojo slabo energijo absorbirala v maternici, ki jo posledično sedaj dajejo ven.
Tipi ste prasci, puste ženske na miru s tem vašim kurcolovcem!
Zartrose, 31.10.2024 ob 14:33
absolutno skenslala drugo prasico.
ampak v tako situacijo se niti ne bi dala. moški se ne zavedate, da imajo ženske težave na rodilih zaradi vas. glede na to, da si ženo varal z drugo in jo zapuščaš zaradi druge, ki je očigledno prasica, moški pa na prasice padate-je žena zgolj tvojo slabo energijo absorbirala v maternici, ki jo posledično sedaj dajejo ven.
Tipi ste prasci, puste ženske na miru s tem vašim kurcolovcem!
kaj ti je Zartrose, zakaj bi pa tanova bla prasica? Saj ima prav, kaj njo zdaj briga za zdravstvene težave bivše? Če ji je obljubil, da gresta na vikend, naj gresta. Bivša naj gre s taksijem ali pa naj jo pelje prijateljica. Če bi imela nekaj ponosa, ga za prevoz niti ne bi spraševala.
razdvojen, 31.10.2024 ob 14:30
Z ženo se ločujeva, jaz imam drugo, mlajšo, s katero bom imel družino in tako dalje. Naslednji teden moji (skoraj že) bivši ženi odstranijo maternico, po posegu ne mora voziti. Čeprav greva narazen, me je prosila, da jo pridem iskati. Kriza je, da ta isti dan sem obljubil ta novi, da jo peljem v Kranjsko na vikend. Danes sem ji slabe volje povedal, da bom moral bivšo peljati domov in bova naslednji dan šla na vikend. Odzvala se je kot zmaj, me udarila, govorila, da sem prevarant, da kaj njo boli k* za operacije moje bivše, da kako si drznem jaz njej menjati “urnike”, da če grem, je konec, da ne bom z njo, ne bo rodila mojih otrok in tako naprej.
Super nivo imaš, da tisti trenutek, ko ne gre po njenih planih, začne klofutati.
Veliko sreče z njo.
Kaj misliš, kaj bo, če/ko boš zbolel, se slučajno poškodoval ali celo ponesrečil s trajnimi posledicami?
Še enkrat – veliko sreče z novo!
Kriza iz Pariza, 31.10.2024 ob 15:18
kaj ti je Zartrose, zakaj bi pa tanova bla prasica? Saj ima prav, kaj njo zdaj briga za zdravstvene težave bivše? Če ji je obljubil, da gresta na vikend, naj gresta. Bivša naj gre s taksijem ali pa naj jo pelje prijateljica. Če bi imela nekaj ponosa, ga za prevoz niti ne bi spraševala.
Rdeči ruj, 31.10.2024 ob 15:24
tebi pa glih ni jasno, da je ta nova prasi. Ca, ker se goni s poročenim tipom.
Kako ženske neumno razmišljate. Poročeni tip je sam šel k “prasici”.
Saj mu “prasica” ni dala pištole na glavo in rekla “zdaj boš bil pa moj”.
Sam se je odločil da bo ptevaral zdajšnjo ženo s “prasico”.
Ne reče se ženskam zastonj “kure”.
83800, 31.10.2024 ob 15:29
Kako ženske neumno razmišljate. Poročeni tip je sam šel k “prasici”.
Saj mu “prasica” ni dala pištole na glavo in rekla “zdaj boš bil pa moj”.
Sam se je odločil da bo ptevaral zdajšnjo ženo s “prasico”.
Ne reče se ženskam zastonj “kure”.
Če je to, kar praviš res, se poslovi od nove izvoljenke. Če te že zdaj udari in zmerja, kaj bo šele v zakonu. Kaj boš storil, ko bo tvoje otroke klofutala? Očitno ona nosi hlače v vajinem razmerju, ti pa niti kikle ne. Smešno, da sploh sprašuješ za nasvet, kaj naj narediš. Takim ljudjem se reče, hvala in zbogom!
Rdeči ruj, 31.10.2024 ob 16:02
zelo se strinjam s tem zapisom. Toda, prasica ne bi bila prasica, bi lahko rekla ne. Moški se zgoni, ko ima priložnost seveda.
V bistvu oni ki se je ponudila ne moremo reči prasica.
Kvečjemu lahko rečemu poročenemu da je prasec, saj je zavestno in samovoljno spustil k sebi ono ki se mu je ponujala.
83800, 31.10.2024 ob 16:15
V bistvu oni ki se je ponudila ne moremo reči prasica.
Kvečjemu lahko rečemu poročenemu da je prasec, saj je zavestno in samovoljno spustil k sebi ono ki se mu je ponujala.
Je res ne more peljati noben drug? Meni je tole malo sumljivo iz strani bivše žene, kot da bi se ti rada zasmilila, da te potegne nazaj.
Nima staršev? Nobenega prijatelja ali prijateljice? Si ti res edina oseba v njenem življenju?
Meni je to zelo sumljivo in mislim, da se je zaradi tega nova tako burno odzvala, na tebi pa je ali bivši postaviš mejo ali sprejmeš, da ti bivša hlode meče v novo vezo. Meni to ne deluje na mestu glede na to, da nimata otroka, kjer bi ji rabil pomagati. Sedaj je operacija, potem pa 1000 ostalih stvari, kjer boš njena bergla. Od nove pa pričakuješ kaj? Potrpežljivost, ker ti ne znaš končati zveze zares?
Jaz mislim tako, 31.10.2024 ob 16:25
Je res ne more peljati noben drug? Meni je tole malo sumljivo iz strani bivše žene, kot da bi se ti rada zasmilila, da te potegne nazaj.
Nima staršev? Nobenega prijatelja ali prijateljice? Si ti res edina oseba v njenem življenju?
Meni je to zelo sumljivo in mislim, da se je zaradi tega nova tako burno odzvala, na tebi pa je ali bivši postaviš mejo ali sprejmeš, da ti bivša hlode meče v novo vezo. Meni to ne deluje na mestu glede na to, da nimata otroka, kjer bi ji rabil pomagati. Sedaj je operacija, potem pa 1000 ostalih stvari, kjer boš njena bergla. Od nove pa pričakuješ kaj? Potrpežljivost, ker ti ne znaš končati zveze zares?
se strinjam s tabo, stara manipulira in igra žrtev. Naj se znajde
preprosto, 31.10.2024 ob 14:54
Skenslaj bivšo ženo, bo že našla prevoz. Saj se verjetno zaveda da je golazen poročila.
Čim prej poroči žensko obliko golazni po kateri skačeš, ker tako idealen par kot sta vidva je že težko najt. Ne zajebat tega. Golazni spadate skupaj.
V imenu celotnega mona te lepo prosim, da ne imejta otrok. Že vidva sta dovolj huda golazen, kaj šele bo, če se bosta razplodila, fuj golazen smrdljiva.
Jaz bi to v dogovoru s ta novo. Naj gre še ona poleg. Tako ji boš izrazil spoštovanje in bodoči bivši prav tako pomagal v sili. Očitno nima nikogar in je prisiljena prositi tebe. Tega nobena, ki ni res v hudi stiski ob vsej tej situaciji ne bi naredila. Če pa ima kakšne druge načrte, ji boš tako dal vedeti, da nisi zainteresiran. S časom pa tudi, da ji ne boš mogel biti na voljo, ker si ustvarjaš novo družino. Vse se da urediti s pogovorom med normalnimi, zrelimi ljudmi. Če pa kdorkoli išče drame, potem boš imel še pestro, v kolikor ne boš res odločen.