Kaj če zanosim s poročenim??
Kmalu bo 3 leta odkar sem ljubica x.y. ki pa je poročen in ima3 otroke. Tip je zelo bogat podjetnik. Dobro jim gre posel, njegova žena zato dela kar doma. Oba imata v garaži BMW je. Dopusti v eksotiko…
Med nama je kar starostna razlika, jaz bom kmalu 30 on pa malo po Abrahamu.
Problem je, ker sem se v tipa zaljubila. Videvava se skoraj vsak dan, ko pride v mojo kavarno na kofi. Sexava pa 1x tedensko pri meni v mojem stanovanju.
Vem, da žene in otrok ne bo zapustil zaradi statusa. Me pa čedalje bolj to žuli in žalosti, da mu tako malo pomenim in to po treh letih. Kaj bi se zgodilo, če bi z njim zanosila? Kako bi reagiral? Ali bi želel, da obdržim otroka ali ne se sprašujem? Se je kateri to zgodilo, da je zanosila s poročenim ljubimcem?
Moja sošolka s faksa je zanosila s poročenim a ostala sama, ko mu je povedala za nosečnost. Tip jo je takoj pustil, otroka sploh ne pride pogledat pa je otrok sedaj že v osnovni šoli…njej ni enostavno.
Lahko, da bom jaz na istem…..Tudi če bi izvedela njegova družina za situacijo ni nujno, da se zgodi ločitev med njima. Nimajo me pa kaj krivit, če pride otrok na ta svet…..
Če z njim zanosiš, bo prekinil stike s tabo in ostala boš sama, z otrokom ali brez, če boš delala splav. Pri njem je status daleč pomembnejši od tebe in dobro ime bo ohranil za vsako ceno. Kaj mu ti pomeniš? Iskreno? Nič. Ti si zanj zgolj sredstvo za filanje ega, češ, “evo, še sem dober osvajač pri svojih letih, še vedno sem alfa samec, sploh če toliko mlajše gledajo za mano”. To pa je tudi vse. Verjemi. Ker takoj ko bi bil ogrožen njegov status, družina, dobro ime in posledično biznis, bi te brez pomislekov vrgel krokodilom za malico. No, to je resnica. Če ne verjameš, prav, se bo s časom že pokazala, brez skrbi. Če pa vsaj malo verjameš, vzemi pamet v roke in prekini, preden si zajebaš življenje.
Anonimna., 02.11.2024 ob 08:25
Kmalu bo 3 leta odkar sem ljubica x.y. ki pa je poročen in ima3 otroke. Tip je zelo bogat podjetnik. Dobro jim gre posel, njegova žena zato dela kar doma. Oba imata v garaži BMW je. Dopusti v eksotiko…
Med nama je kar starostna razlika, jaz bom kmalu 30 on pa malo po Abrahamu.
Problem je, ker sem se v tipa zaljubila. Videvava se skoraj vsak dan, ko pride v mojo kavarno na kofi. Sexava pa 1x tedensko pri meni v mojem stanovanju.
Vem, da žene in otrok ne bo zapustil zaradi statusa. Me pa čedalje bolj to žuli in žalosti, da mu tako malo pomenim in to po treh letih. Kaj bi se zgodilo, če bi z njim zanosila? Kako bi reagiral? Ali bi želel, da obdržim otroka ali ne se sprašujem? Se je kateri to zgodilo, da je zanosila s poročenim ljubimcem?
Moja sošolka s faksa je zanosila s poročenim a ostala sama, ko mu je povedala za nosečnost. Tip jo je takoj pustil, otroka sploh ne pride pogledat pa je otrok sedaj že v osnovni šoli…njej ni enostavno.
Lahko, da bom jaz na istem…..Tudi če bi izvedela njegova družina za situacijo ni nujno, da se zgodi ločitev med njima. Nimajo me pa kaj krivit, če pride otrok na ta svet…..
Budala, ko se fukas nic ne sprasujes, ko pa bos zanosila pa mislia, da te bodo drugi ziveli. Daj spizdi stran kurvetina.
Kot tvoja sošolka, 02.11.2024 ob 09:45
Če z njim zanosiš, bo prekinil stike s tabo in ostala boš sama, z otrokom ali brez, če boš delala splav. Pri njem je status daleč pomembnejši od tebe in dobro ime bo ohranil za vsako ceno. Kaj mu ti pomeniš? Iskreno? Nič. Ti si zanj zgolj sredstvo za filanje ega, češ, “evo, še sem dober osvajač pri svojih letih, še vedno sem alfa samec, sploh če toliko mlajše gledajo za mano”. To pa je tudi vse. Verjemi. Ker takoj ko bi bil ogrožen njegov status, družina, dobro ime in posledično biznis, bi te brez pomislekov vrgel krokodilom za malico. No, to je resnica. Če ne verjameš, prav, se bo s časom že pokazala, brez skrbi. Če pa vsaj malo verjameš, vzemi pamet v roke in prekini, preden si zajebaš življenje.
To je daleč najverjetnejši scenarij. V vseh letih, ko tlačim ta svet, že večkrat viden. Tudi tam, kjer je moški otroka priznal, plačeval alimente, ga obiskoval, bil še v dobrih odnosih z ljubico, se kasneje ni dobro izšlo. Happy endi so redki.
In točno tako se bi zgodilo. Že to, da imata (samo) 1x na teden spolne odnose, kaže na to, avtorica, da ga ne zanimaš.
V svoje dobro in v dobro njegove družine, prste stran od njega čim dlje – razen če začneta uporabljati zaščito. Ampak prevarant se vedno razkrije, ker Slovenija je premajhna, da bi imel dovolj zasebnosti pred znanci.
Poročen moški te ima samo za, no saj veš, zakaj te ima. Resnica je boleča. Nič mu ne pomeniš, popolnoma nič. Če bi bil zaljubljen vate, bi se že zdavnaj ločil.
Če z njim zanosiš, te ne bo več niti pogledal. On že ima družino, ima ženo in 3 otroke. Tvoj otrok mu ne bi pomenil nič, samo oviro.
Zato pamet v glavo, ker je očitno nimaš in prekini to bolno razmerje. Dobi si partnerja, ki bo tvojih let ali par let starejši in si ustvari družino.
Oprosti, sem bila odkrita, ampak želim ti vse dobro.
Obstaja velika možnost, da vas čaka usoda, kot vašo sošolko. Še posebej, če vam ni nič obljubil.
Lahko ga vprašate kaj bi naredil. Oziroma zlagajte se mu, da ste noseča in da razmišljate, da boste otroka obdržali in boste takoj videli koliko je ura. Se pa bojim, da se bojite resnice in zato tega ne boste naredili.
Ja zanič, se bo žena zmešala v kvas. Po sleposti. 😆🙄🙃😅😅😅😅😅😅😇 Ko odprete jadra in nedrja, otroc vas pa tam zvesto čakajo, dokler se ne zgonita A mislite, da otroci ne vedo bolj kot vi samuki sw fonite? Tu je kup takihkot ti, ki imaji doma miljonske, da moj alì moja pa ne bi. Taki ljudje ste šibki. Kakorkoli se vas obrne.
Najbolje boš videla tako, da mu rečeš, da je konec. Naj neha prihajati k tebi in ga ignoriraj, ko pride na kavo.
Če mu je zate vseeno, otrok ne bo ničesar spremenil. Še huje bo če mu daš nož v hrbet. Najdi darovalca in umetno oploditev. Tvoj otrok bo mel manj travm, ker očeta ne bo, kakor da bo pankrt od poročenega oh in sploh sluzevca in prostaške mame.
Locil se ne bo. V najboljšem primeru bo otroka priznal in zanj plačeval.
Moja kolegica je zanalašč zanosila z bogatim poročenim. Otroka je priznal, vsak mesec plačuje jurja za otroka, kupil ji je mali avto in 3 sobno stanovanje. Otroka pa se ni videl, čeprav je star 15 let.
In to je eden boljših scenarijev.