Moj maturanski
Zgodilo se je lani ko se je šolsko leto komaj začelo so že težili kako pomemben dogodek je maturantski ples in kako ga nikakor nesmemo zamudit. Razredničarka itak takoj zatežila da se mormo vsi udeležit in punce skupi hodit na plesne vaje. Vaje, obleka, vstopnice pač kaj so oni misli da sem da bom za to zapravljala haha pač hype za celi dogodek totalno pretiran to je vse eno veliko napravljanje. So mislili da me bodo preprical v kaj takega in se na koncu pošteno zmotili. Datum plesa bil ko je blo zunaj 5°C in to da je pred maturo mislim halo ni pointa da je PREJ. Tak da kdor misli da je to nevem kaki dogodek ni in ni vreden denarja tut če je samo enkrat v lajfu.
Najbolj bedna stvar v SŠ. Šla zaradi staršev, ker to se pa res mora. Škoda denarja, časa in vsega. S sošolci iz OŠ imamo super odnose. S SŠ, dva, trije to je to. Drugače zelo uspešen razred, se mi zdi, da smo vsi nekaj dosegli. Ampak maturantski, če bi mela jajca, bi rekla ne. Vsaj na izlet mi ni blo treba. Čeprav, so bili pritiski. Pa sem drugače žurer po duši, še posebaj takrat pred 15 leti. Ampak ta ples mi pa res nikoli ni potegnil 🤷🏻♀️.