Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sekiram se na zalogo, kako naj to odpravim?

Sekiram se na zalogo, kako naj to odpravim?

Ker drugače se mi bo zmešalo.
V tem norem svetu, se vse tako hitro dogaja in spreminja, da sploh ne sledim več, ampak se sekiram, ker pol stvari ne zastopim, ne vem kaj narediti in kako zadevo rešiti.
Posebno pa me spravljajo ob pamet, smart telefoni in računalniki. Eno samo tipko ali okenček po nesreči pritisneš pa vse izgine, potem pa ‘izginulega’ ne najdem več. Dodatno breme pa mi predstavljajo tudi razne posodobitve, ker ne maram sprememb ‘iz minute v minuto’.

Včasih je bilo vse bolj na izi.

Pa prešaltaj na “navaden” telefon. Saj se tudi čedalje več mladih odloča za to. “Pametni” telefoni niso več moderni.

a delas z racunalnikom za siht.

drgac pa sam puscice tipki pa te prpelje neksm. da pa se nehas sekirat pa vedi da nas je stomiljonov na istem kot ti.

posodobitve hm s tem pa najboljs da koga prosis prec ko se to zgodi. da ti pomaga. nauc se prosit in ne vse sama. uh zenska k bi ti vedla kolk nas je v istem dreku sam drugac gledamo na take stvari ko se zgodijo.

aja pritisnes pa zgine. ma ce so to stvari tvoje. ma noli te kekec nej zgine. vazn da mas za sms in pogovore. vse odtalo naj ti dol visi.

jebes vse skup res

Če ti kaj pomeni, tudi nam odličnim poznavalcem gredo določene tehnološke rešitve na živce. Namesto, da bi olajšali zadeve, jih zakomlicirajo.

To se počne namerno. Posebej pri telefonih. Dejansko ti zapakirajo slabšo stvar, ki jo precenijo. Prisilijo te v nakup novega, čeprav novejši ni boljši, pogosto je ravno obratno.

Trenutno kradejo vse kar se lahko. V avtoindustriji, računalniški,…to je nekako pravilo pred vojno.

Odgovor na objavo uporabnika
sivolasa, 03.11.2024 ob 19:06

Ker drugače se mi bo zmešalo.
V tem norem svetu, se vse tako hitro dogaja in spreminja, da sploh ne sledim več, ampak se sekiram, ker pol stvari ne zastopim, ne vem kaj narediti in kako zadevo rešiti.
Posebno pa me spravljajo ob pamet, smart telefoni in računalniki. Eno samo tipko ali okenček po nesreči pritisneš pa vse izgine, potem pa ‘izginulega’ ne najdem več. Dodatno breme pa mi predstavljajo tudi razne posodobitve, ker ne maram sprememb ‘iz minute v minuto’.

Včasih je bilo vse bolj na izi.

zato si pa tipa najdeš, da za tehnične stvari skrbi, ti pa za tiste, ki ti ležijo, ni vsak za vse.

Jaz se pa sploh več ne živciram za nič. Toliko je vsega sr*nja, da mi je že čisto ravno. Sploh nič več  ni tako, kot bi moralo biti.

Sprehod v naravo dela čudeže, marsikaj odpravi, tudi preveč kg 🙃

New Report

Close