Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Študenti in najemnina

Študenti in najemnina

Če bi mi lahko kdo povedal, koliko najemnine plačujejo vaši študentje. Najem+ stroški, torej vsi mesečni izdatki za najem privatne sobe v stanovanju. Ter v katerem kraju so nastanjeni. Bi rabila za primerjavo, ker mislim, da je tukajšni najem za sobo 300 evrov + stroški preveč.

če je sam v sobi je kar ok, koliko pa je stroškov?

V Ljubljani je najemnina za garsonjero od petsto evrov navzgor. Pa naj je najemnik študent ali kdorkoli.

60€ najemnina, 30 stroški. Sta pa dve v sobi. Torej 180 na sobo s stroški, souporaba kuhinje in kopalnice, LJ-Vič.

Naš je v središču Ljubljane, staro stanovanje, notri so trije. Vsak ima svojo mini sobico-kabinet, skupno imajo kuhinjo in kopalnico. Cena 230 najemnina+ stroški, pozimi jih je vec zaradi kurjave. Na crno, prijavljen +subvencija bi bilo dražje.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni, 04.11.2024 ob 12:13

60€ najemnina, 30 stroški. Sta pa dve v sobi. Torej 180 na sobo s stroški, souporaba kuhinje in kopalnice, LJ-Vič.

Najnina 60 evrov je bila leta 2015.

Vsak čas bomo 2025…

Živim v 5 sobnem stanovanju, 4 študentke vsaka svojo sobo od 15 do 20m2, skupna kuhinja, tuš kopalnica, shramba, določeno parkirno mesto. Plačujem 300€ + stroški od 40€poleti do 120€ pozimi vključeni vsi stroški. Lokacija Ljubljana širši center.

Naš blizu Rudnika, s v stanovanju, vsak svojo sobo, ostali prostori skupni 260 najem + nekje 80 EUR stroški.

Sin je imel blizu Tivolija 250 eur+stroski. Svojo sobo, skupna kopalnica, kuhinja, dva balkona.

New Report

Close