Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nespoštovanje na banki

Nespoštovanje na banki

Noseča sem 7 mesec (trebuh je viden), vse življenje sem se borila z anoreksijo, še vedno imam cca. 15-20 kg premalo, zaradi tega je bila ta nosečnost zame izredno težka, imam kronično utrujenost, hude bolečine v sklepih. Dolga vrsta na banki, nihče mi ni ponudil, da grem naprej, kar mi je tudi normalno, sem počakala. Z mano je bila gospa na vozičku, spremljala jo je druga gospa. Morali sta položiti / dvigniti denar, zato sta šli na bankomat. Ko pridem jaz na vrsto, se vrneta za mano v vrsto na okencu. Iza okenca stopi nek gej in me totalno ignorira in nakaže gospe, naj pride naprej. Vprašam ga, zakaj me je odrinil na stran, in mi je rekel, da ker je gospa na vozičku. Ja ljubi jezus saj sedi! Pa sem mu rekla, da se mi mudi in naj prvo zrihta mene, tudi gospe na vozičku je bilo normalno, da počaka kot VSI DRUGI. Gejček mr na koncu niti ni pozdravil, ko sem šla.

Pathetic.

Bo že.Vedno ni vse tako, kot si mi zamislimo.

tečnoba

Človek mora kar sam vprašati ali reci: zelo težko stojim in slabo se počutim, grem lahko naprej? Ga ni človeka, ki te ne bi spustil naprej. Je pa danes težko pričakovati, da bodo ljudje vse videli in vedeli. Žal.

A mamo si se ze pogovorilo naj te neha tehtat? A ti je gospa na okencu iza mal povohala stumfe? Menim, da si zrelo za v polje

In zakaj domnevaš, da je gej?

In kaj zato, če je?

Odgovor na objavo uporabnika
stara forumašica, 04.11.2024 ob 13:15

In zakaj domnevaš, da je gej?

In kaj zato, če je?

Saj nima veze, ampak obnašal korektno se pa lih ni ne? Pedrčki so podmukle osebe in vsakič znova se ta stereotip potrjuje.

Kriza iz Pariza, 04.11.2024 ob 13:26

Saj nima veze, ampak obnašal korektno se pa lih ni ne? Pedrčki so podmukle osebe in vsakič znova se ta stereotip potrjuje.

Si bila zraven? Avtorica ima težave s problemi

Ohh ja, 04.11.2024 ob 13:31

Si bila zraven? Avtorica ima težave s problemi

če je bilo kot je opisala avtorica, je daleč od korektnosti

Ne bi rekla, samo nadaljeval je postopek, kjer so prej obstali.

Celo toliko je bil, da je vmes obravnaval še druge in ne čakal, da se ta gospa na vozičku vrne.

Mislim, da ti ni nič hudo, če ti toliko zlobnih misli uhaja iz tvoje vzvišenosti, kljub temu, da imaš anoreksijo. Če bi bilo tako hudo, ti pridevniki sploh na misel ne bi prišli.

Sami problemi, 04.11.2024 ob 13:08

Noseča sem 7 mesec (trebuh je viden), vse življenje sem se borila z anoreksijo, še vedno imam cca. 15-20 kg premalo, zaradi tega je bila ta nosečnost zame izredno težka, imam kronično utrujenost, hude bolečine v sklepih. Dolga vrsta na banki, nihče mi ni ponudil, da grem naprej, kar mi je tudi normalno, sem počakala. Z mano je bila gospa na vozičku, spremljala jo je druga gospa. Morali sta položiti / dvigniti denar, zato sta šli na bankomat. Ko pridem jaz na vrsto, se vrneta za mano v vrsto na okencu. Iza okenca stopi nek gej in me totalno ignorira in nakaže gospe, naj pride naprej. Vprašam ga, zakaj me je odrinil na stran, in mi je rekel, da ker je gospa na vozičku. Ja ljubi jezus saj sedi! Pa sem mu rekla, da se mi mudi in naj prvo zrihta mene, tudi gospe na vozičku je bilo normalno, da počaka kot VSI DRUGI. Gejček mr na koncu niti ni pozdravil, ko sem šla.

Pathetic.

Nisem bila na banki že vsaj osem let. Kaj takega pa si imela za opraviti, da se kot računalniško pismena oseba sploh drenjaš pred okencem in to visoko noseča? V svetu ki nas čaka, boš pogorela kot šibica, če se ne opolnomočiš za poslovanje na daljavo. Starejša gospa na vozičku verjetno ni pričakovati, da bo še zmogla v korak s časom, tebi pa je to naloga. Kot si ti rekla za gospo, saj vendar sedi, bi jaz rekla zate, saj vendar imaš moznost vse urediti od doma.

Kaj pojej, namesto, da limaš nalepke folku, ki ga ne poznaš. Boš manj zoprna.

Bog pomagaj tvojemu otroku….

yep, svet je krut in ne misli, da se tako obnašanje konča, …nee, tudi ,ko boš z vozičkom in jokajočim dojenčkom, na pločniku, ti glasno trobijo, dojenček bi spal… na pošti, v trgovini, pri pediatru…no mercy…torej je fajn, da se ojačaš…

Saj gospa na invalidskem vozičku sedi? Resno?? Toliko vrst invalidnosti je in ti lahko iz prve roke povem, da lahko sediš na vozičku pa te še vseeno boli vse. In ja, ona je invalid, ti pa nisi. Pika, konec debate.

New Report

Close