Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prenova kopalnice – okvirna cena in kvalitetni/ugodni izvajalci

Prenova kopalnice – okvirna cena in kvalitetni/ugodni izvajalci

Pozdravljeni, zanima me okvirna cena prenove celotne kopalnice 5,6m2.. demontaza, odvoz, menjava vodovodnih cevi, elektroinstalacije, polaganje ploscic, zamenjava celotne sanitarne opreme.. sepravi skoraj da vse 🙂

Ima kdo kaksne izkusnje ali poznate kaksnega dobrega izvajalca ? Sem iz primorsko/notranjskega konca.

Za odgovore se vam vnaprej lepo zahvaljujem !

cena zavisi kaj daš notri..daš dekoro  microcement al pa ploščice iz merkurja odprodaja opcija. Isto oprema, lahk daš obi/mercator/merkur/ottimax opcije al pa catalano, arblu  in podobno višjerazredno druščino

pri tuš kabinah imaš možnost samo  kanalete kar ti precej razšiti opcijo tuš kabin

jaz bi pogledal še kopalnice wedi , znaš dobiti kaj pametnega (kopalnica wedim trgovina-kalcer.si)

pa še to, če ti bo mojster kupil komplet opremo za kopanico zna biti (vsaj za nekatere izdelke) nižji (9,5%) kot če jih ti nabaviš v trgovini (22%)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/
    Glede na st. Goljufov in salabajzerjev, ti mocno svetujem eno: predracun in placilo, ko bo narejeno. Ni enostavno, ampak samo tisti, ki se bo res potrudil s ponudbo, ti bo tudi dobro naredil. Ce ne rabis takoj, bo pa ceneje, ce najdete z vsako delo svojega majstra, se pravi vodovodarja, polagalca ploscic … pa se preveri izvajalca!

Izvajalci so tako zasedeni , da moraš še predračun plačati. Večina zahteva 80% avansa naprej ali se sploh ne pogovarja.  Kar najdi letos izvajalca,  posebej za  tako majhno kopalnico.

Probaj jih dobit v Trgocevi Logatec. Mislim, da imajo komplet storitev obnove. Za ceno pa žal ne vem.

https://www.trgocev.com/sl/storitve

Naša kopalnica 10 m/2  cenovno srednje/višji razred prišla komplet s kopalniško opremo, tudi omarice 12.000 eur.

Keramik nam je vzel isti znesek kot smo dali za ploščice, wc školjko, desko, umivalnik, kanaleta, steklo za tuš, radiator in še kakšna malenkost,

Sem ravno sredi adaptacije kopalnice. Dimenzija 5 x 1,8 m. Elemente bo naredil mizar. S stroji, novim radiatorjem  in tuš kabino vred bo prišlo cca 15.000 eur. Je pa seveda odvisno, kakšne želje imaš.

kaj tok so dragi keramičarji ?!? Kok pa računa potem na m2 kaj veš..?

New Report

Close