Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kazen na Hr

Kazen na Hr

Koliko kazni dobis ce se Ac vozis 150km/h kjer je omejitev 80km/h. Prebral sem da med 660€-1990€. Koliko je dejansko. Imajo tudi polovicko?

Imajo 2/3 če plačaš v osmih dneh, torej plačaš 2/3 ni 2/3 popusta.

Sin je ravno ta vikend prislužil preko 1000€ kazni tam dol

leta 2019 šel 180 na 100 omejitve na ac … kazen dobil iz zagrebške policije po 9 mesecih…, sploh mi ni bilo jasno za kaj se je šlo… pogledam sliko… in se spomnil, prvo sem mislil, da je kazen 7000 €, je bila pa številka v kunah…, kar je pomenilo 1000€…. Prepovedali so mi tudi vožnjo na hrvaškem za 3 mesece…

Položnico so poslali hrvaško.. Hočem plačat na slo.   pošti, na več bankah.., pač da se prepišejo podatki…, pa nikjer ni šlo…, ni bilo možno plačat..

razmišljal kako naj sploh plačam to jebeno kazen, položnico v 8 dneh.., pa se spomnim na kolega, ki je bil po 3x na teden na objektih, ki jih je delal v Istri, investiral..  in je v hrvaški pošti praktično vsaj 1x na teden.., dam njemu položnico… 500€… pa še 50€ za kosilo, ki jih ni hotel vzeti…

On plača položnico, prinese potrdilo.. in po treh mesecih jst spet gasa.. po hrvaških AC ampak tam kjer sem videl omejitev 100 spustim gas na nekje 130, to pol niso take hude kazni za radar…

Pa, ljudje, a morte divjat?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7759, 06.11.2024 ob 08:39

Imajo 2/3 če plačaš v osmih dneh, torej plačaš 2/3 ni 2/3 popusta.

Sin je ravno ta vikend prislužil preko 1000€ kazni tam dol

da ne bo pomote, 1000 s popusti….

New Report

Close