Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi ti lahko bilo

Kaj bi ti lahko bilo

Pozdravljeni,

v zadnje pol leta je bil partner kar nekajkrat bolan. Povisana temperatura, tudi do 40 stopinj. Potem je mir za tri tedne in zopet enako. Krvna slika mu je pokazala zelo povisano vrednost belih krvnick, itd. Poleg tega je v zadnje pol leta oz. slabem letu izgubil dobrih 10kg. Kaj bi to lahko bilo? Pri zdravniku je narocen, da ga bo dal na bolj podrobne preiskave.

AIDS

prašičja kuga

Odgovor na objavo uporabnika
Mamica190, 06.11.2024 ob 08:49

Pozdravljeni,

v zadnje pol leta je bil partner kar nekajkrat bolan. Povisana temperatura, tudi do 40 stopinj. Potem je mir za tri tedne in zopet enako. Krvna slika mu je pokazala zelo povisano vrednost belih krvnick, itd. Poleg tega je v zadnje pol leta oz. slabem letu izgubil dobrih 10kg. Kaj bi to lahko bilo? Pri zdravniku je narocen, da ga bo dal na bolj podrobne preiskave.

je cepljen proti covid19?

Jaz sem imel vnetje v črevesju… hujšal sem, imel sem prebavne težave večkrat, vročino, kronično utrujen… ampak se je po diagnozi dokaj hitro uredilo. Le zdravnik bo ugotovil, samo vztrajajte, vzrokov je lahko več.

Če hujša ni dober znak še pregled za hepatitis aids,

Kaj sta tako dolgo cakala, s preiskavo je bilo treba nadeljevat, dokler se ne ugotovi vzrok bolezenskega stanja. Pac vstrajas na tem pri zdravniku, ne pa tle hor sprasevat, saj nismo dohtorji. Ponavljajajoca visoka vrocina in pa hujsanje sta rdec alarm.

Ja je cepljen.

gre218, 06.11.2024 ob 09:00

Jaz sem imel vnetje v črevesju… hujšal sem, imel sem prebavne težave večkrat, vročino, kronično utrujen… ampak se je po diagnozi dokaj hitro uredilo. Le zdravnik bo ugotovil, samo vztrajajte, vzrokov je lahko več.

Kaj pa so pri vas ugotovili za kaj gre? Ali so lahko omenjene tezave posledica stresa?

Pospešite preiskave, ker tako nenamerno hujšanje ni nedolžno.

Lev449, 06.11.2024 ob 14:46

Pospešite preiskave, ker tako nenamerno hujšanje ni nedolžno.

Mene se hitro primejo razne viroze in vsakic imam tudi temperaturo in ob vsaki virozi manj jem in v enem tednu prebolevanja izgubim nekaj kil, katerih se vecina vrne, ne pa vse. Predvidevam, da bi ob virozah na par tednov, prav tako izgubila 10kg v pol leta.

Ni hujsanje takoj za paniko, je pa zelo smiselno dobro preveriti, kaj se dogaja, da clovek zboli vsakih par tednov.

Ščitnica.

Nujne so nadaljnje preiskave, ker je zadevi treba priti do dna. Ko se ugotovi, bo ob ustreznem zdravljenju šlo na bolje. Ni pa alarmantno. Mojega znanca so po zelo slabih krvnih izvidih naročili na takojšnje podrobne preiskave naslednji dan. Popoldne je že imel hudo diagnozo. Je pa od tega že nekaj let, doživljenjsko mora jemati zdravila in hoditi na kontrole, živi pa dosti normalno življenje. Tako da če bi bilo kaj usodnega, bi tvojega partnerja verjetno takoj poslali naprej.

Tudi sama, sem imela pred leti obdobje stalnih viroz, slabega počutja, brez apetita, shujšala sem nekaj kil, a ni bilo nič razen anksioznosti.

New Report

Close