Expresno se znebil prehlada☝️
Že en teden niham, vonj v nosu po prehladu. Pa malo bolje, pa spet slabše, kljub pogostem izpiranju nosu, ustne votline… Danes sem sploh občutil poslabšanje, ko sem bil v službi veliko v avtu pa ven. Pa v avto, pa ven.
Evo, popoldan po službi me je razpizdilo, ko mi nos nagaja, mal grlo, glava… Pojem eno tableto brufena,. Z vatirano palčko sem dvakrat oreng namazal nosnici znotraj čimbolj globoko z domačo medico. Dve žlici medice spil, tako da sem čim dlje obdržal v grlu. In šel spat. Evo, se zbudim zvečer. kot nov.☝️😁
modrivrag, 06.11.2024 ob 23:10
Že en teden niham, vonj v nosu po prehladu. Pa malo bolje, pa spet slabše, kljub pogostem izpiranju nosu, ustne votline… Danes sem sploh občutil poslabšanje, ko sem bil v službi veliko v avtu pa ven. Pa v avto, pa ven.
Evo, popoldan po službi me je razpizdilo, ko mi nos nagaja, mal grlo, glava… Pojem eno tableto brufena,. Z vatirano palčko sem dvakrat oreng namazal nosnici znotraj čimbolj globoko z domačo medico. Dve žlici medice spil, tako da sem čim dlje obdržal v grlu. In šel spat. Evo, se zbudim zvečer. kot nov.☝️😁
Crkni!
Za Dolenškovo Fredo, 07.11.2024 ob 14:05
Ko bo tvoj varajoči dragi uspel prepričati mladostno Frogico in se bosta sparila mu bo mladostno gladko meso zmešalo možgane in bo vajino hišo prepisal na Frogico.
Ve mlada Frogica kaj dela ko svoje mladostne gladko obrite sijoče krake postavlja Milanu pred nos.
O madonca🙈 gladko obrite krake, kk poetično..
Anonimno 3719, 07.11.2024 ob 14:55
Jset ti sigurno ne želim da bi crknil na hitro. Upam da dobiš težko bolezen s katero se boš čim dlje mučil.
Ko pa enkat crkneš ti obljubljam da ko te zagrebejo dva metra pod zemlo se ti pridem posrat na tvoj svež grob.
Pezde neuravnovešeno crkni v mukah.
jebemti folk kaj vam dogaja v lajfu…
mislim sej jaz tud popizdim…sam tole, kar ti pises.. moras nujno predelat.. v tvoje dobro..
Brina5, 07.11.2024 ob 15:43
jebemti folk kaj vam dogaja v lajfu…
mislim sej jaz tud popizdim…sam tole, kar ti pises.. moras nujno predelat.. v tvoje dobro..
A ti si pa Brina od Roka. Midve bi se morali dobiti na kofetu, da bi malo podebatirale o najinih moških. Gotovo imaš kakšen nasvet zame in obratno.
radovedna Freda