Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera ženska prej da.

Katera ženska prej da.

Dajte  malo pokomentirat, kakšno punco prej osvojite in vam prej da sexat. Jaz opažam pri sebi, da pri  samski, ki ima otroka , da se ne rabim tolko truditi kot pri drugih.. Po vrstnem redu gre nekak tak

1.  Najprej dobim sex od ” samohranilke”

2. Poročene,( te se dobro zgejo)

3. Samske brez otrok.

Kak se pa vam zdi.

In tiste, ki ste samohranilke, zakaj se od vas dobi lažje sex kot pri drugih.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno322, 07.11.2024 ob 07:37

Dajte  malo pokomentirat, kakšno punco prej osvojite in vam prej da sexat. Jaz opažam pri sebi, da pri  samski, ki ima otroka , da se ne rabim tolko truditi kot pri drugih.. Po vrstnem redu gre nekak tak

1.  Najprej dobim sex od ” samohranilke”

2. Poročene,( te se dobro zgejo)

3. Samske brez otrok.

Kak se pa vam zdi.

In tiste, ki ste samohranilke, zakaj se od vas dobi lažje sex kot pri drugih.

Očitno TI kar hitro in rad daš. Si kar poskočen fant. Koliko si pa kvaliteten, je pa drugo vprašanje. Preveč najbrž ne, če te nobena ni obdržala. Očitno si dober samo za hitro potešitev tistih, ki so že dolgo v suši.

Anonimno891

To ni bilo vprašanje

Pa vseeno, jaz jih ne želim obdržati, ker želim uživat😄

Anonimno173, 07.11.2024 ob 07:47

Anonimno891

To ni bilo vprašanje

Pa vseeno, jaz jih ne želim obdržati, ker želim uživat😄

No, ja. O tem bi se dalo debatirati. Navadno tisti, ki znajo RES uživati, ki so RES dobri v seksu, ne skačejo tako naokoli. Tisti, ki ste slabi v postelji, pa radi menjate.

Nima veze slab ali dober.

Važno je, da jih je čimveč pod menoj.

Dobro se naučiš seksat šele v daljši zvezi. Tisto za eno noč te v ničemer ne izpili, se ne naučiš veščin, ki jih potrebuješ, da postaneš dober ljubimec.

Meni ni poanta, da bi bil dober ljubimec. Je pa res, da se še nobena ni pritožila čez mene

Anonimno173, 07.11.2024 ob 07:51

Nima veze slab ali dober.

Važno je, da jih je čimveč pod menoj.

Točno tako!

Važno da jih čim več pofukamo. Cvandre so pa itak use sam odvisno v kakšnem čustvenem stanju je tisti trenutek, če jo lahk izkoristiš, če je voljna.

Druge koristi itak ni od žensk.

Dej tvojo sliko tu gor ,potem ti povem vrstni red…Mislim ,da ti jo nisi videl že lep čas…sanjaj naprej…

Anonimno 9365

Ti si tista, ki hitro da?

Tista, ki ne uporablja aspirina.

Anonimno173, 07.11.2024 ob 07:54

Meni ni poanta, da bi bil dober ljubimec. Je pa res, da se še nobena ni pritožila čez mene

Nobena se ni pritožila, ker ni bilo vredno sploh kaj rečt. Itak si najbrž takoj zbrisal.

Anonimno891, 07.11.2024 ob 07:45

Očitno TI kar hitro in rad daš. Si kar poskočen fant. Koliko si pa kvaliteten, je pa drugo vprašanje. Preveč najbrž ne, če te nobena ni obdržala. Očitno si dober samo za hitro potešitev tistih, ki so že dolgo v suši.

Tisti ded, ki se izraža da ženska hitro da zagotovo ni kaj prida v postelji. To je bolj tako hitra instant moška kurbica, ki je edina stvar, ki jo obvlada – ven – notr – ven – notr …
Pa kaj boš s takim? Vsaj ženska, ki se ceni.

Saj jih ne nameravam obdržati . Ena črtica več

Anonimno 3274, 07.11.2024 ob 07:59

Točno tako!

Važno da jih čim več pofukamo. Cvandre so pa itak use sam odvisno v kakšnem čustvenem stanju je tisti trenutek, če jo lahk izkoristiš, če je voljna.

Druge koristi itak ni od žensk.

Tebe je pa mama ornk uničila, da imaš tak sovražen odnos do žensk.

Anonimno173, 07.11.2024 ob 09:29

Saj jih ne nameravam obdržati . Ena črtica več

Ti si verjetno leglo vseh možnih  spolno prenosljiv bolezni?

Dve glave, pa obe prazni. Bedak.

Kaj ste hude ženske . Ste med tistimi, ki hitro dajo

Nobena se ni pritožila čez tebe, ker si prehitro odšel, ne da bi slišal kritiko :-O

Glede na to, koliko jebacev menjajo ženske mislim, da one zbirajo črtice. So nas že zdavnaj prehitele. Niso več tiste ženske, ki premorejo nekaj topline in nežnosti

Ha, da se ni pritozevala 🤔, verjetno jima je skoda vsake besede.

uboga sirota, 07.11.2024 ob 09:29

Tebe je pa mama ornk uničila, da imaš tak sovražen odnos do žensk.

Ne samo mama, ki nima pojma, kdo jima je foter, najveca kazen, ali so jih pac enostavno zapustili.

infekcijska klinika, 07.11.2024 ob 09:32

Ti si verjetno leglo vseh možnih  spolno prenosljiv bolezni?

Dve glave, pa obe prazni. Bedak.

Za namecek, na testiranje mora it v cimbolj oddaljeno kliniko, da se ga kje ne prepozna. 😆

Siher najhitreje in vsakemu, ni druge razlage za nastali defek, kot si ti. Jajaja

Ej ve pičke, ko bi vedela za druge ženske kakšne prasice so ene, bi se sedaj ugriznile v jezik. Zakaj je toliko samohranilk. Ker so prasice in se fukajo z vsakim, ki pride mimo

Si imel mamo samohranilko, ki je menjavala partnerje, kot gate, da so ji kaj primaknuli, sicer bi ti bil bolj lacen, kot sit. To sliko iz zgodnjega otrostva si ne mors izbrisat iz svoje glave.

Al pa je samo oce, ce si ga vseeno poznal, tvojo mat zmerjal s ku..o, pra…o, ti si pa bil mali in nemocen.

Nimaz zene, ali ti je nabila roge, z enim, ki je vsaj kaj sposoben, ti se pa zres, ce mors za svojega froca placevat tisti drobizek.

In tako to gre, “iz roda v rod”.

Tak odgovor ti ne dajemo iz zlehtnobe, samo ti sporocamo, da si nic vredn zmazek, ki si tega ne zeli priznat, kljub temu, da se vsak dan vidis v ogledalo. Ce bi so tisto energijo, ki jo zapravljas za zmerjanje vsmeril v delo na sebi, mogoce bi ti ratal, se imet pod kontrolo.

New Report

Close