Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes na VIČu

Danes na VIČu

A tam sploh še živi kakšen Slovenec ? Ali je to že Gaza ?

Si želiš Gaze, ali samo ne veš, kaj govoriš?

Več kot jih je v zabačenih koncih Slovenije.

Bolan si Veseli oče 💩

Kaj pa volite levičarje, ki zagovarjajo to kao kulturno obogatitev!?

Zdaj pa boste imeli vedno več muslimanske sodrge, ki jo boste preko davkov tudi preživljali.

Kje na Viču? Iam  prijatelje, znance, ki žive na Viču. Celo  neko daljnje sorodstvo. Vsi čistokrvni Slovenci. Seveda so tam tudi iz južnih republik, nekaj migrantov. A teh ni nič več kot po drugih LJ občinah. In nič manj.

Največ incelov je itak po zabačenih vaseh, k si ga na sestrične žlajfajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno837, 08.11.2024 ob 10:49

Bolan si Veseli oče 💩

Vesel oče? Ne menjaj ga, on je meni čisto simpatičen. Pametno razmišlja.

Bebo….če bi bil res kaj na viču, bi ugotovil da teh ki se jih tako bojiš sploh ni več po ulicah zadnje čase 🙂

Pa tudi ko so bili, so pač hodili po pločnikih, čakali trole….tebe pa to očitno straši. Bi rad gazo? Razgoni si par petard pod ritjo. Kakšne škode ne bo.

Anonimno 2770, 08.11.2024 ob 10:16

A tam sploh še živi kakšen Slovenec ? Ali je to že Gaza ?

Pa tam po vaših vaseh res še niste prenehali naskakovati se med žlahto? Poglej kaj rata iz tega no. Ni čas da prenehate?

V Ljubljani se varnostno stanje zelo slabša, zlasti Center in Vič, levičarji na MON pa vma lažejo, da to ni res.

Mislim da je slovencev bore malo, sami neki temnejši … jaz zvečer tam ne hodim ker ne želim, da bi kdo tešil svoje nagone na meni.

Marjana815, 08.11.2024 ob 17:07

Mislim da je slovencev bore malo, sami neki temnejši … jaz zvečer tam ne hodim ker ne želim, da bi kdo tešil svoje nagone na meni.

Se je za bati ja 😀 😀 😀

Ostani pač doma ali pa se preseli.

Tisti, ki nabijate o Gazi – novo dno. In seveda totalna zabitost. Pejte v Gazo, pa boste videli.

New Report

Close