Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Super zveza, brez otrok

Super zveza, brez otrok

Prijateljica 30+ spoznala moskega, strejšega cca 15 let. On ima odraslega otroka od prej. Najprej sta razmišljala o otroku, sedaj pa je on ugotovil da je prestar za to. Prijateljica se je sprijaznila s tem ker ji je pa deugače z njim super, je pozoren, ljubeč, poln denarja….skratka super moški.

Jaz jo razumem , ima res super osebo poleg sebe ampak me malce skrbi da ji ne bo začela rast želja po otroku,glede na to da si ga je zelela

Ne vem, mogoce se motim, mogoče jo bo ta moški izpolnjeval in bo pozabila na to. Ne želim ji da bi jo zagrabilo ko bo proti 40 tih

Je katera med vami v podobni situaciji

To ni super zveza, saj je tvoja prijateljica svojo željo po otroku morala potlačiti, ker je moški preveč egoističen, da bi šel v to skupaj z njo. Za tvojo prijateljico bi bilo najboljše, da to zvezo razdre in išče nekoga, ki bo spoštoval tudi njo in njene želje in ne gledal samo na svojo rit. Ni vse v denarju in pozornosti. Tvoja prijateljica tudi nima nobene garancije, da je moški ne bo enkrat zamenjal za mlajši model (enkrat je to že naredil). V najslabšem primeru se zna prijateljici zgoditi, da jo bo moški menjal ravno v letih, ko bo že prestara za imeti otroka. Lahko se tako zgodi, da ne bo imela ne otroka ne moškega, če ostane še naprej s tem egoistom.

V redu moški se nikoli ne izgovarjajo, da so prestari za otroka in so odprti do življenja in sprememb, ki jih življenje prinaša. Poznam gospoda, ki je prvega otroka imel pri 50+. Moj mož je tudi proti 50, imava dva skupna otroka in on še enega od prej. Razmišljava, da bi imela še tretjega skupnega otroka – pobudo je dal on.

Ja, nekateri deci so pa bolj subtilni, rečejo, da je ta svet prekrut, da bi novega človečka spravil vanj.

Delno imajo prav, delno je pa to dober izgovor.

Bil je fer, povedal ji je in pri 45tih je res že mal star za potomce, sploh če jih ima od prej.

Če nej paše tako kul, še vedno ima kar nekaj let časa da si premisli, če bi želala, če ne pač ne. Njena stvar, s katero bo morala živet, ne moreš ji ti zdaj solit pameti. Sama mora ugotovit kaj želi.  Ni pa nujno da je ta zveza njena zadnja.

Kar ima one ne privošči drugi. Dobra osnova za dolgotrajno zvezo.

Če je polen denarja in če si ona želi otroka in sta v super zvezi, bi ji željo izpolnil, če bi lahko. Po moje je gospod impotenten ali steriliziran, kakorkoli, ne more imeti več otrok.

To je pa njena odločitev.

Jaz sem tudi vedno mislila da si želim otroke, pa jih nimam. In po pravici…mi ni žal. Pač to sem imela v glavi da je normalno, da imaš otroke. Sploh pomislila nisem na to da jih ne bom imela. Pa se je življenje zgodilo. In imam lepo življenje. Nič ni mi žal. Ljudje se spreminjamo, odraščamo tudi ko smo že v bistvu odrasli. Spremenimo mnenje. Nič narobe s tem. Lahko se pogovarjaš o tem z njo, ampak ne bodi sveto prepričana v to da ji je res tako pomembno imeti otroka. Mogoče ji ni več, mogoče ji je pomembno da ima dobro vezo, kar je bodi realni…težko najti v teh časih.

Aja, prestar je za otroka? A za 30- letnico pa NI prestar? Navaden egoist: Jaz imam že otroka, za njo me pa ne briga, kaj si ona želi….Veš kaj? Kurc ga gleda! Očitno on ni tako super, kot se zdi…On ima že potomca….Njej ga pa ne privošči….Ja, super, no…

Odgovor na objavo uporabnika
njena odločitev, 08.11.2024 ob 13:09

To je pa njena odločitev.

Jaz sem tudi vedno mislila da si želim otroke, pa jih nimam. In po pravici…mi ni žal. Pač to sem imela v glavi da je normalno, da imaš otroke. Sploh pomislila nisem na to da jih ne bom imela. Pa se je življenje zgodilo. In imam lepo življenje. Nič ni mi žal. Ljudje se spreminjamo, odraščamo tudi ko smo že v bistvu odrasli. Spremenimo mnenje. Nič narobe s tem. Lahko se pogovarjaš o tem z njo, ampak ne bodi sveto prepričana v to da ji je res tako pomembno imeti otroka. Mogoče ji ni več, mogoče ji je pomembno da ima dobro vezo, kar je bodi realni…težko najti v teh časih.

Je njena odločitev.Ki jo zaenkrat KROJI ON.On seveda otroka že ima , za njo ga pa ne briga.Lepo si je izmislil, da je pri 45.tih že star.In jo pustil lepo v precepu.Z njim se ima lepo, dec ima denar- ona bo pa nekega dne ostala brez svojega naslednika.No, jaz bi na njenem mestu spokala in šla.Pa naj si on dobi raje eno ločeno svojih let z otrokom.Da bosta enakovredna!In OBA prestara za skupnega otroka!

Za Njena odločitev, 08.11.2024 ob 13:21

Je njena odločitev.Ki jo zaenkrat KROJI ON.On seveda otroka že ima , za njo ga pa ne briga.Lepo si je izmislil, da je pri 45.tih že star.In jo pustil lepo v precepu.Z njim se ima lepo, dec ima denar- ona bo pa nekega dne ostala brez svojega naslednika.No, jaz bi na njenem mestu spokala in šla.Pa naj si on dobi raje eno ločeno svojih let z otrokom.Da bosta enakovredna!In OBA prestara za skupnega otroka!

Je odrasla ženska, se bo že odločila po svoje. Ni on njen šef. Jo nima zaprte nekje. Je prosta da gre. Zakaj ti pametuješ kaj bi na njenem mestu? Nisi ona. Nimaš kaj pametovat kaj naj naredi. Se bo že sama odločila. Zaka misliš da ti, neznanka, veš boljše kot ona sama kako se mora odločit?

Anonimno 3516, 08.11.2024 ob 13:03

Če je polen denarja in če si ona želi otroka in sta v super zvezi, bi ji željo izpolnil, če bi lahko. Po moje je gospod impotenten ali steriliziran, kakorkoli, ne more imeti več otrok.

Se strinjam ,poln denarja ,dejansko moški v najlepših letih ,egoist …

Ti ne moreš živeti življenja namesto prijateljice. Ona je potlačila v sebi željo po otroku, zato, da se je podredila svojemu ljubimcu.  Kaj ji bo prinesla prihodnost, to pa je njena odločitev.

Kaj se bos ti s obremenjevala, njen lajf, njene odlocitve. On si pac ne zeli vec otrok oz. druzine, imel jo bo, dokler mu bo pasal, pristala je na njegove pogoje in nimas kaj. Po glavi se bo tolkla, ko bo ze prepozno. To so stvari, ki se dorecejo, takoj na zacetku in ce si nista enotna, je skoda karkoli nadeljevat. Glih prestar za otroka ni, vprasanje je ali je psihicno zmozen, sicer bo ona za vse sama in je recept za propad zveze. En moj znanec 40+ po locitvi spoznal zensko, prav tako staro brez otrok, z namenom ali brez? Z njim v paketu je dobila 2 otroka, za katera skrbi 2 tedna v mesecu.

Če je tip pameten, bo šel na vazektomijo in ne bo imel otrok. Tako mu ga tudi tvoja prijateljica ne bo mogla uturit.

Glede otrok se mora vsaka ženska sama že v začetku odločiti. Če jih res noče OK, samo ne potem moškega za to kriviti.

Drugače pa morajo ženske 30+ v samem štartu povedati potencialnim partnerjem, da so živčne, ker jim bo kmalu odbila biološka ura. In da je pač njihov pogoj, da jih že v prvih mesecih zveze napumpa.

Sodelavka je imela isto zgodbo, spoznala starejšega premožnega moškega,s katerim se je ful ujela , edino on noče vec otrok, jih ima od prej. Sprejela je to in zaenkrat pravi da ji je to ok.

Mogoče pa ni samo 15 let razlike.  Mogoče je 20 ali 25? In je njegov otrok enako star kot ona? In bo on kmalu v penziji in nima več živcev za otročička. Mogoče.

Ne ga silit, 08.11.2024 ob 15:52

Če je tip pameten, bo šel na vazektomijo in ne bo imel otrok. Tako mu ga tudi tvoja prijateljica ne bo mogla uturit.

Siher naredo, da se ja ne zalomi.

New Report

Close