Koriščenje ur in…meeglaaa
Prijava na inspekcijo?, 09.11.2024 ob 08:13
Ni mi jasno kako vam lahko brisejo viška ur. Potem je bilo odrejeno nadurno delo v bistvu delo na crno?
ce pa niso sposobni ooravit dela v delovnem casu, pa kako kavo manj spit, kak čvek spustit, cugaret, ne vlacit malco v nedoglef pa ne bo nadur tepci….efektivo opravite, ce spoloh, 6 ur, potem bi pa gospoda nadure?me ne cudi da se vam bisejo
Julij Cezar, 09.11.2024 ob 08:21
ce pa niso sposobni ooravit dela v delovnem casu, pa kako kavo manj spit, kak čvek spustit, cugaret, ne vlacit malco v nedoglef pa ne bo nadur tepci….efektivo opravite, ce spoloh, 6 ur, potem bi pa gospoda nadure?me ne cudi da se vam bisejo
e točno to.. opravljajo, šimfajo, leno rit na pult odlagajo..pa na mon tipkajo v delovnem času, hkrati pa jamrajo da imajo zahtevno službo?????
Kaj tebi ni jasno. Nismo v JU . Za vsako kavo/malico/čik se štempljamo! Kar je več skupnega seštevka od 30min se avtomatično odbija od delovnih ur. Ja delaš več, ko so dopusti in bolniške brez posebne odredbe, ker delo mora biti opravljeno (ne kot v JU kjer prihaja do zamud z izdajo odločb, dokumentov ipd ker so bolniške/dopusti ali je dela “preveč”). Da ne omenjam obveznih neproduktivnih sestankov in slušateljstva na dnevni bazi, ki kradejo čas v urah za opravljanje rednega dela. Še veste ne kako vam je lepo oz za tiste 600 več božicnice ali 600 več regresa to delo v gospodarstvu izgublja smisel. JU je zakon!
modrivrag, 09.11.2024 ob 10:30
ce pa niso sposobni ooravit …. v casu, …..cugaret, ne vlacit malco v nedoglef….. ce spoloh, …me ne cudi vam bisejo…..
Sem preletel zgoraj citiran post. Vse je v redu z Lulčo Cesarjevo, ni panike.😂 Pa z malim lolek psihopatekom robijem tudi. Je dobil nazaj fašiste.☝️😁
pa ti…si ze dobil pamet nazaj?ne rabis odgovarjat zgolj retoricno. vprasanje hehe