Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jebači, prijavite se! Za 70 € težko dobite kaj konkretnega…

Jebači, prijavite se! Za 70 € težko dobite kaj konkretnega…

Tomaž Gorec mi je danes pisal:

Lep pozdrav!

Jutri v soboto zvečer grem na en dogodek za samske. Sem si rekel zakaj pa ne bi šel in poizkusil srečo.

Čeprav sem obupal, da bi našel žensko za resno zvezo, bom vseeno poizkusil srečo,.. Tudi, če ne bo nič iz tega ne bom razočaran. Bo to nova izkušnja, koga bom spoznal,… Bolje mi je iti na ta dogodek, kot da v soboto zvečer ležim doma ali delam za računalnikom.

Organizatorka dogodka mi je ravnokar sporočila, da ima veliko težavo, ker ima bistveno manj moških, kot žensk. Vprašala me je, če poznam koga, ki bi si želel priti. Jaz sem ob tej njeni informaciji videl priložnost za nas samske moške. Namreč super je, če je na takem dogodku več žensk, kot moških. Sem ji pa vseeno obljubil, da bom poizkusil najti koga. Tudi, če najdem še par moških, bo še vedno več žensk kot moških. 🙂

Tako, da če koga tole zanima, naj piše meni in mu jaz posredujem več informacij. Drugače je dogodek plačljiv in stane 70 evrov. Kar je tudi prav, ker drugače pridejo firbci in ne tisti, ki so resni. Ni pa to oglasno sporočilo, ker za tole reklamo nisem plačan popolnoma nič.

Če te zanima tole se mi moraš javiti čim prej!

Lep pozdrav,

Tomaž Gorec

Tomažek pa se ne more nikakor umiriti.

In takoj po novem letu nas čaka njegova nova knjiga z naslovom:

Plačljivi zmenki: da ali ne…”.  Stala bo samo 35 evrov, bo pa trdo vezana.

Navali narode. Još malo pa nestalo…

Odgovor na objavo uporabnika
Star dec, 08.11.2024 ob 23:35

Tomaž Gorec mi je danes pisal:

Lep pozdrav!

Jutri v soboto zvečer grem na en dogodek za samske. Sem si rekel zakaj pa ne bi šel in poizkusil srečo.

Čeprav sem obupal, da bi našel žensko za resno zvezo, bom vseeno poizkusil srečo,.. Tudi, če ne bo nič iz tega ne bom razočaran. Bo to nova izkušnja, koga bom spoznal,… Bolje mi je iti na ta dogodek, kot da v soboto zvečer ležim doma ali delam za računalnikom.

Organizatorka dogodka mi je ravnokar sporočila, da ima veliko težavo, ker ima bistveno manj moških, kot žensk. Vprašala me je, če poznam koga, ki bi si želel priti. Jaz sem ob tej njeni informaciji videl priložnost za nas samske moške. Namreč super je, če je na takem dogodku več žensk, kot moških. Sem ji pa vseeno obljubil, da bom poizkusil najti koga. Tudi, če najdem še par moških, bo še vedno več žensk kot moških. 🙂

Tako, da če koga tole zanima, naj piše meni in mu jaz posredujem več informacij. Drugače je dogodek plačljiv in stane 70 evrov. Kar je tudi prav, ker drugače pridejo firbci in ne tisti, ki so resni. Ni pa to oglasno sporočilo, ker za tole reklamo nisem plačan popolnoma nič.

Če te zanima tole se mi moraš javiti čim prej!

Lep pozdrav,

Tomaž Gorec

simetrično, začne z lep pozdrav in konča z lep pozdrav, tudi zanimiv pristop do vejic, manj je več.

Influencerstvo ne dopušča imeti lektorja.

Znaš, kolikor znaš. Oziroma, kolikor se spomniš iz osnovne šole. 🙂

v eni temi je pravil, da ga zelo odbija, če ženska naredi prvi korak oz. prevzame inciativo.

Zdaj na take dogodke ne vem, kaj misli, da bojo ženske tja zalutale po pomoti, pa da ga zato ena novači, ker so ženske tam pasivno nezainteresirane in bodo pravi težak ulov za prave naravne lovce iz džugle

😀

prej boš spoznal sanjsko žensko na vlaku kot pa na takšnih srečanjih.

v Srbiji dobiš za ta denar najlepšo ciganko na vasi za celo noč.

na takšnih srečanjih je 85 % žensk nastavljenih glumic.

Lepo se zrihtajte, oprijeta bela majica z bleščicami, old spice pod pajsko, žele v lase in brčice poravnat. Ziher vam bo ratalo, če ne drugega pa ejakulacija stoje za eno noč. 👍😃

Evo. Stara grejp frutača bo že tam.

te ženske so tam nastavljene, ne pa da iščejo tipa.. ta ki organizira dogodek si ga zase išče..

.. tudi pizdakate, da ne boste ženskam plačali večerje, a da jih spoznate boste plačali.. kaj pa potem? si bo morala revica sama plačat? zakaj pa, če ve, da ste plačali, da jo spoznate?? pa sami sebi kontrirate tok, da vas nihče ne more več resno jemat.

Zartrose, 09.11.2024 ob 10:06

te ženske so tam nastavljene, ne pa da iščejo tipa.. ta ki organizira dogodek si ga zase išče..

.. tudi pizdakate, da ne boste ženskam plačali večerje, a da jih spoznate boste plačali.. kaj pa potem? si bo morala revica sama plačat? zakaj pa, če ve, da ste plačali, da jo spoznate?? pa sami sebi kontrirate tok, da vas nihče ne more več resno jemat.

Ti si svoje zamudila. Kdo te bo več hotel staro babo?

Mihač, 09.11.2024 ob 00:37

v Srbiji dobiš za ta denar najlepšo ciganko na vasi za celo noč.

pa kup spb-jev.. vprašnaje če je kak moški sploh še brez tega, glede na to, kako se radi fukarite z droljami.. ali temi po ceniki, ali vezanimi ali tinder droljami na prvem drugem tretjem zmenku.

Anonimno 2179, 09.11.2024 ob 10:09

Ti si svoje zamudila. Kdo te bo več hotel staro babo?

ne vem kaj se ti s tem obremenjuješ, če se jaz ne.. ti skači za starimi vezanimi droljami dalje, to je mon domet..

Zartrose, 09.11.2024 ob 10:11

ne vem kaj se ti s tem obremenjuješ, če se jaz ne.. ti skači za starimi vezanimi droljami dalje, to je mon domet..

Pa kake drolje? Drolja si potem tudi ti, razen če si v vseh letih ostala nedolžna. Že dvajset let vedno isto nabijaš. Ne moreš bit več ne mlada, ne štet se več med neke ženske vredne poželenja.

kakih 20 let, če sem tu le osem let??

eto, enako velja za definicijo drolje, si bil z njo 20let poročen, tko kot marsikateri monovec, pa dalje skačete za istim tipom žensk.

Me zanima koliko je ta tip plačan od Nine Slapnik za promocijo za teh scam dogodkov.

New Report

Close