Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pristne izkušnje z vedeževanjem

Pristne izkušnje z vedeževanjem

Je katera bila kdaj pri vedeževalki ki bi ji resnično napovedala prihodnost….resnično me muči ena zadeva, že leta in si ne znam pomagat pa bi rada vedela….vidim vedeževanja na tiktoku je mogoče tam kaj…kje je kdo ki bi res znal

Hvala

Iiiiiiiiin, našla se je še ena v neskončni vrsti naivnih ubožic, ki iščejo tisto, ki “RES vidi”!

Odgovor na objavo uporabnika
Hojhica, 08.11.2024 ob 23:44

Je katera bila kdaj pri vedeževalki ki bi ji resnično napovedala prihodnost….resnično me muči ena zadeva, že leta in si ne znam pomagat pa bi rada vedela….vidim vedeževanja na tiktoku je mogoče tam kaj…kje je kdo ki bi res znal

Hvala

Ne zatekaj se v take pizdarije…lepo prosim.
Sami služilci denarja.

Redko vedežujem, če že, je to spontano, brez plačila in povem samo to kar vidim in ne kar me sprašujejo. Takrat je napoved točna. Zato ker je iz srca in ker se povežem s tisto silo s katero bi se morali v bistvu vi. Pa vendar prosim, prosim ne hodite od ene vedeževalke do druge, samo pobirajo denar. Vedo, da imate ljudje to moč, da lahko sami vplivate na potek dogodkov in kdo so one, da bi vam sugerirale drugače.

Namesto, da letate k vedeževalkam, se obrnite k višji sili, ki jo najdete v sebi in jo večkrat prosite naj vam pokaže pot do rešitve.

Učinkuje!

Sem in mi je. Na 071-151-179 dobiš vse odgovore z jasnovidcem Urošem.

Sano stran, 09.11.2024 ob 03:35

Redko vedežujem, če že, je to spontano, brez plačila in povem samo to kar vidim in ne kar me sprašujejo. Takrat je napoved točna. Zato ker je iz srca in ker se povežem s tisto silo s katero bi se morali v bistvu vi. Pa vendar prosim, prosim ne hodite od ene vedeževalke do druge, samo pobirajo denar. Vedo, da imate ljudje to moč, da lahko sami vplivate na potek dogodkov in kdo so one, da bi vam sugerirale drugače.

Namesto, da letate k vedeževalkam, se obrnite k višji sili, ki jo najdete v sebi in jo večkrat prosite naj vam pokaže pot do rešitve.

Učinkuje!

Se strinjam s tem zapisom. Sami smo tisti, ki lahko spreminjamo. In vedeževalka je dobra tista, ki od sebe govori zgodbo brez vprašanj.

Vedeževalka se je samo dobro naučila psihologijo. In s tem se služi.

Oliver966, 09.11.2024 ob 07:42

Se strinjam s tem zapisom. Sami smo tisti, ki lahko spreminjamo. In vedeževalka je dobra tista, ki od sebe govori zgodbo brez vprašanj.

In s tem hočeš reči, da kljub vsemu še vedno verjameš, da če šlogarca začne “sama od sebe govort”, potem pa “RES vidi”!

A vam ne kapne, da samo same sebe prepričujete, da mora nekje obstajati “nekdo”, ki “res” vidi?! Mislim, čakte, kako si pa ve to predstavljate, da nekdo “res” vidi?? Kaj vam pomeni ta besedica “res”, ko trdite, da nekdo pa “res” vidi? In zakaj iščete “to”, ki “res” vidi, ČE JE PA VEČ KOT OČITNO ŠE NIKOLI NIHČE NI NAŠEL???

A ne dojamete, da so “šlogarce”, ki jih iščete, samo pravljice v vaših glavah, ki živijo za devetimi gorami in devetimi vodami??! Pokličite prvo 090 številko in kar vam bo povedala – kako boste vedele, da to, kar vam bo povedala, ni tisto, kar ona “res” vidi?? Aja, zato, ker se ni uresničilo! Ampak da se uresniči, morate najprej čakati, recimo, 3 mesece, do takrat pa ne morete vedeti, ali je šlogarca “res” videla ali ne, a ni tako?? Ampak ko se stvar ne uresniči – ALI BI TISTE TRI MESECE, DOKLER NISTE VEDELE, ALI BO “RES” ALI NE, PREŽIVELE KAJ DRUGAČE??? Ne, a ne!!!

V ČEM JE POTEM POINT TEGA, DA GRESTE ŠLOGARCE SPRAŠEVAT, ČE PA MORATE V VSAKEM PRIMERU ČAKATI DO TAKRAT, KO NAJ BI SE “URESNIČILO”??? SAJ NI NOBENE RAZLIKE MED TEM, ALI “VESTE” VNAPREJ ALI NE???

Aja! Boste rekle, da potrebujete malo tolažbe in opore in pozitivne vzpodbude!

Pa ste prepričane, da rabite šlogarce za to in ne psihiatra??

Oliver966, 09.11.2024 ob 07:40

Sem in mi je. Na 071-151-179 dobiš vse odgovore z jasnovidcem Urošem.

Zanimivo, naša stara samooglaševalka Kaja je menjala spol in postala Uroš.

https://www.minimum.si/vedezevalka-kaja/

Sicer pa sem bila pred veliko leti navdušena nad Miro Selimovič iz Cerkelj na Gorenjskem. Vedela je točne podatke za nazaj, ki jih ne bi mogla nikjer izvedeti. Povedala je konkretno državo, kje se nahaja določena oseba takrat, pa ni šlo za znano državo. Enako tudi za potek življenja mojega sorodnika, ki ni bil ravno standarden. Tudi za naprej mi je precej točno napovedala.

New Report

Close