Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Levaki pokomentirajte druženje holoba z orbanom

Levaki pokomentirajte druženje holoba z orbanom

Holob se zadnji čas priložile tako orbanu kot Trumpu.

Levaki boste kaj kolesarili in razbijali?

Nimaš boljše ideje za iskanje zdrah? Tomašič ni dal navodil?
Kaj pa Grims? On pa ne leze v rit  Orbanu?

Sem levičar, volivec Levice in tudi na naslednjih volitvah bom. Meni se Orban vedno boljši zdi,  švercerje migrantov je pred kratkim spustil iz zaporov in migrante po novem fura lepo do zahodne meje, ne naseda ameriškemu netenju vojne, razumno gleda konflikt v Ukrajini, pa tudi s Kitajsko se na veliko gospodarsko povezuje in jim ne meče polen pod noge, Kitajci na Madžarskem delajo fabrike in uvažajo kitajsko robo za celo Evropo.

Človek ni napačen. Tudi Trump se mi nič slabši ne zdi od Kamale, sicer se še ni izkazal v ničemer, kot se je Orban, ampak mogoče se pa bo.

Star rek pravi, da podobni tiči skupaj letajo. Pa še golob je ptič, kakšna dobra besedna ihra, haha.

Za kiro ptico se je pa jajo označil takrat? Za sokola? Plešasti sokol. Oz. bolj mu pristaja ALBANtros

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj točno tebe matra?, 09.11.2024 ob 08:40

Nimaš boljše ideje za iskanje zdrah? Tomašič ni dal navodil?
Kaj pa Grims? On pa ne leze v rit  Orbanu?

Spizdi s svojim Grimsem v pizdo matrno. Nabij si Grimsa v rit.

Za krepat od smeha kat pokam, kake eni pišete, pa nimate stika z realnostjo, ker ta je pa res prehuda domišljija, da bi si Tomažič zmišljeval navodila za pisanje? Pa tista klet na Trstenjakovi pa to pa sendvič pa pingo sok  hahhaha

New Report

Close