Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavka – vohunka

Sodelavka – vohunka

No, pa sem jo našla. Vohunko, ki nadrejenim cinkari o vsem. To je sodelavka, ki je vsem pri srcu. Skratka vlogo vohunke zelo dobro opravlja. Vsem se je prikupila, zato da izve vse informacije in jih nosi nadrejenim. Delamo v pisarni in vsi smo se spraševali, od kod nadrejenim vse te informacije, ki si jih zaupamo v kolektivu. Ali so nas snemali ali pa imamo vohuna v kolektivu. In izkazalo se je, da imamo vohunko. Dobila sem jo na čisto preprosti način. Zaupala sem ji zelo sočno lažno informacijo, ki bi nadrejene zelo zanimala. Ni minilo 24 ur in že se je nadrejeni oglasil pri meni. Ker sem to rekla samo njej, sem točno vedela, da ona cinkari.

Nihče še ne ve, da sem jo pogruntala. Ne ona ne ostali sodelavci in sodelavke.

Kako naj se zdaj lotim te zadeve, da to pras*** zmeljem(o) v prah?

Sprejemate nove sodelavce? Mora biti super služba, da se imate čas med delom igrati telenovele, intrige in pravljičarstvo.

Mogoče od vodstva dobiš ekstra pohvalo za širjenje laži. Pri nas bi te dali na oglasno desko kot zaposleno meseca, skupaj s sliko vred in citatom tvoje laži.

To ni vohunka. To je špeckahla.

Odgovor na objavo uporabnika
Prosim za taktični nasvet, 09.11.2024 ob 12:18

No, pa sem jo našla. Vohunko, ki nadrejenim cinkari o vsem. To je sodelavka, ki je vsem pri srcu. Skratka vlogo vohunke zelo dobro opravlja. Vsem se je prikupila, zato da izve vse informacije in jih nosi nadrejenim. Delamo v pisarni in vsi smo se spraševali, od kod nadrejenim vse te informacije, ki si jih zaupamo v kolektivu. Ali so nas snemali ali pa imamo vohuna v kolektivu. In izkazalo se je, da imamo vohunko. Dobila sem jo na čisto preprosti način. Zaupala sem ji zelo sočno lažno informacijo, ki bi nadrejene zelo zanimala. Ni minilo 24 ur in že se je nadrejeni oglasil pri meni. Ker sem to rekla samo njej, sem točno vedela, da ona cinkari.

Nihče še ne ve, da sem jo pogruntala. Ne ona ne ostali sodelavci in sodelavke.

Kako naj se zdaj lotim te zadeve, da to pras*** zmeljem(o) v prah?

Kako pa veš, da ona ni te ‘informacije’ povedala kakšni drugi osebi in je ta to naprej nesla?

Odgovor na objavo uporabnika
Super služba, 09.11.2024 ob 12:24

Sprejemate nove sodelavce? Mora biti super služba, da se imate čas med delom igrati telenovele, intrige in pravljičarstvo.

Mogoče od vodstva dobiš ekstra pohvalo za širjenje laži. Pri nas bi te dali na oglasno desko kot zaposleno meseca, skupaj s sliko vred in citatom tvoje laži.

Bedarija! Ta sodelavka je PP ( potrjena prasica) in bi morala leteti.Takih ” poštarc” sploh ne bi smeli vzeti v službo! Ker dela zdraho× in slab vtis firmi, ki jo predstavlja!

Obračunati verbalno s kuzlo zlobno pokvarjeno. Zmobingirat, da da odpoved.

Seveda nisi zmožna pogruntat, da boš letela iz službe ti, ker v očeh vodstva kvariš službeno klimo in vnašaš nemir v kolektiv…

Me prav zanima, kako si vodstvu pojasnila svoj namen podtikanja govoric. A s tem, da skrbiš za red v kolektivu? Da se poserješ od smeha… to te bo vodstvo ziher nagradilo.

Super si se odrezala, trapa.

Jaz bi vas vse odpustil. Očitno imate netransparenten odnos v hierarhiji in občutno preveč časa med delovnim časom! Če delate v JS, gre ta na račun državljanov…

Izdajalko se zagrabi in postriže na balin, to je vzgojna kazen, pa ni taka pizdarija, da bi policija prišla. Maske si date gor, da vas ne prepozna, dve jo držita, ta tretja ji gre pa z mašinco po glavi.

Ste kdaj pomislili da bi v službi delali in se službene stvari pogovarjali, pa ne bi imel nihče kaj za nosit šefom? Če nič ne zajebeš, nič ne lažeš, nič neslužbenega ne počneš v šihtu…zakaj te skrbi da šefi to vedo? 🙂

No sedaj ko si itak že naredila kar si….kaj misliš na stran koga bo šefovje se postavilo? Na stran tebe ki intrigo delaš al na stran nekoga ki jim koristi? Glih kaj hudo brihtne sorte nisi a?

Če se je vsem prikupila, kot navajaš, ji ne moreš nič. Taka se lahko vsem poserje na glavo, pa bo njen drekec dišeč in zlat. Raje ne drezaj v osje gnezdo, bodi tiho in potrpežljivo delaj ter upaj, da te v prihodnosti kdo opazi kot dobro delavko.

Dobro je, da imate samo eno špeckahlo. V mojem kolektivu, ki sploh ni velik, so štiri špeckahle. Dobesedno velja tista Miranda….karkoli boste rekli, bomo uporabili proti vam…in še tisto, kar sploh niste rekli.

Mi imamo samo dve. Eno sem sama sumila dolgo casa in dobila potrditev. Drugo sem imela za solidno, potem mi je vec ljudi povedalo, zakaj se je izogibajo.

Avtorica, moj nasvet bi bil, da vse ohranis zase. Ne razlagaj nicesar, deli samo toliko informacij, kot je nujno potrebno za delo, bodi vljudna, a se drzi zase, ker se v vsakem kolektivu najde nekaj zahrbtnih ljudi. Zdaj ko sef ve, da si jo odkrila, bo poiskal rezervno speckahlo, ti bos pa dolgo casa na crni listi. Zato skrbno opravi svoje obveznosti in se drzi zase.

Po mojih izkušnjah imajo skoraj vsi šefi svoje špeckahle. Preko njih se naredi razdor v kolektivu. Sprt kolektiv pa je ubogljiv kolektiv, ker se zaposleni drug drugega bojijo. Deli in vladaj.

Da, veliko, večina?, je pripravljena marsikaj narediti po navodilih nadrejenih, kar je na prvi pogled povsem skregano z zdravo pametjo, etiko, fer odnosom. Čudenja nad tem nikoli ne zmanjka.

ti se jim ne podrejat in pustit, pa je.. ta izdajica je pač ljubljenka, kupila jih je z leporečenjem pa je večina padla, sedaj pa lahko serje vsem po glavah, bodo oni še vedno padali na njeno masko i spregledali njen pravi obraz.. videno na monu že velikokrat, vedno imajo enak pristop in cepci padajo na njih. že to ti pove, da se tudi teh cepcev ogni kolikor se le da.

Najdi si boljšo službo, tole je vse skupaj navaden cirkus. Kakšno vodstvo, takšni zaposleni.

New Report

Close