Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prasice gnile policijske so zaklale nedolžno kozo

prasice gnile policijske so zaklale nedolžno kozo

prasice gnile so zasegle in zaklale nedolžno kozo

Naj plačajo zdaj

siol.net/novice/policija-ji-je-zaklala-kozo-prejela-bo-278-tisoc-evrov-odskodnine-

Poliicja v ZDA je fuknjena, da se gre v take mešat brez pravne podlage, pol pa mora davkoplačevalec plačat. Še dobro, da niso še familije postrellili krofi debeli.

Še dober, da ne veš, kaj si naši politiki privoščijo na naš denar.

Ja dobro, tudi no,, nehaj s tem zagovarjat morilce nedolžne koze, pi-ka ti materina, pujs lover. ACAB!

Trenutno, če ste zasledili je v meriki najbolj odmevna novica o veverici, ki jo je nekdo imel za hišnega ljubljenčka in ga je bila vajena, pa so oboroženi policdebili vdrli v dom človeka mu odpeljali veverico in mu jo ubili.

Odgovor na objavo uporabnika
gfdgf, 09.11.2024 ob 13:51

Trenutno, če ste zasledili je v meriki najbolj odmevna novica o veverici, ki jo je nekdo imel za hišnega ljubljenčka in ga je bila vajena, pa so oboroženi policdebili vdrli v dom človeka mu odpeljali veverico in mu jo ubili.

žal mi je ! Noro žalostno.

ZDA fašisti, 09.11.2024 ob 13:22

prasice gnile so zasegle in zaklale nedolžno kozo

Naj plačajo zdaj

siol.net/novice/policija-ji-je-zaklala-kozo-prejela-bo-278-tisoc-evrov-odskodnine-

Poliicja v ZDA je fuknjena, da se gre v take mešat brez pravne podlage, pol pa mora davkoplačevalec plačat. Še dobro, da niso še familije postrellili krofi debeli.

Nenormalno in grozljivo! Je to novica iz 3.sveta?? Pa ta svet je res ogaben.

Kaj pa tole?

1)

Dementna betežna 80 letna babica drži v rokah nož in ker ga na izpusti na prošnjo policistov jo ti ustrelijo in nato v miru opravljajo svojo delo naprej.

2)

Mamica policistom za svojega sinka, otroka reče, da ne razume, ko se mu kaj ukaže ker je avtist. Otrok se policistov ustraši in steče stran in policisti ga pokončajo s primi streli.

TO SO ZDA DANES! LAHKO NAJDETE POSNETKE TSKŠNIH UMOROV NA INTERNETU. In članke v katerih piše, da policistov niso sankcionirali.

Pred 25 leti, je bilo mnogo huje. Takrat so bile take stvari običajne in sem jih lahko spremljal na njihovih krimi dokumentarnih programih.

In potem gledam(pred 25 leti) Slovence okoli sebe, kako stalno bulijo ameriške stvari po TV. Prevzemajo ameriško mentaliteto. Mularija zmerja ljudi s fegeti, ali vpijejo “that so gay”. Prevzemajo ameriško homofobijo.

Jaz sem mislu, da bom koga zaklal. Pa da ne govorim, o vseh amerikanizmih(angleških besedah), ki ste jih uporabljali, ko ste govorili v slovenščini. Nekateri jih še vedno uporabljate, ko pišete na MON. In tako ste nas sramotilni pred ameriškimi turisti, kot da ste neke vzhodnoevropske kurbe, ki ji ližete riti.

Veliko je vas tu takšnih, ki ste z ameriško pop kulturo odrasli.

Zdaj mi pa lepo prosim razložite, kako ste lahko takšni dreki brez dostojanstva, da ste se tako poniževali in sledili kulturi debilov iz tako zelo barbarske države? Daj povejte mi kakšni dreki ste, da ste to lahko počeli?

Policaji v ameriki so pravi prasci debeli, se ne zajebavam, enkrat je bila raziskava, najbolj debeli poklic v ameriki je policaj

Tudi zato tolk streljajo, saj ne more nobenga prijet, onesposobit z rokami, niti premikat se ne more, prav tako lovit nobenga ne more debeluh, pol pa lahko samo strelja.

Okej, pri kozah in vevericah so policaji izpadli debili totalni.

Samo se pa najde v ZDA tudi kak, polega katerega pa policaji normalni zgledajo

A Buffalo-area man whose alligator was seized by the DEC in March is suing the agency to get the 750lb (340kg) reptile back

😀 😀 😀

USA klovni, 09.11.2024 ob 15:36

Okej, pri kozah in vevericah so policaji izpadli debili totalni.

Samo se pa najde v ZDA tudi kak, polega katerega pa policaji normalni zgledajo

A Buffalo-area man whose alligator was seized by the DEC in March is suing the agency to get the 750lb (340kg) reptile back

😀 😀 😀

Kaj pa pri streljanju na otroke in starke, ker niso poslušali njihovih ukazov?

Da jih zgolj zato pokončajo.

Kaj pa, 09.11.2024 ob 15:39

Kaj pa pri streljanju na otroke in starke, ker niso poslušali njihovih ukazov?

Da jih zgolj zato pokončajo.

Grozno, se strinjam tudi s tem! 🙁

New Report

Close