ZDA v Ukrajino poslale svoje vojake in letala f16
pomisli malo, 09.11.2024 ob 20:00
Pa kaj ga ta Biden še naprej serje!!! Moral bi opravljati samo nujne posle, ne pa da pošilja klavce v Evropo!
Dementni kriminalec!
Mogoče si ti zaslužiš, da se ti ubije otrok. V Rusiji so popolnoma odstranili vse kar je povezano z istospolnousmerjenimi, biseksualnostjo iz medijev, televizije tako, da takšni otroci v izolirani mestih mislijo, da so oni edini takšni in da je z njimi nekaj hudo narobe. Zato množično delajo samomore. Desetkrat pogosteje kot ostali najstniki.
Putin je predvsem množični morilec otrok.
Lahko te je sram, da to podpiraš. To je isto kot če bi podpiral muslimanske ekstremiste.
Mogoče si ti zaslužiš, 09.11.2024 ob 20:07
Mogoče si ti zaslužiš, da se ti ubije otrok. V Rusiji so popolnoma odstranili vse kar je povezano z istospolnousmerjenimi, biseksualnostjo iz medijev, televizije tako, da takšni otroci v izolirani mestih mislijo, da so oni edini takšni in da je z njimi nekaj hudo narobe. Zato množično delajo samomore. Desetkrat pogosteje kot ostali najstniki.
Putin je predvsem množični morilec otrok.
Lahko te je sram, da to podpiraš. To je isto kot če bi podpiral muslimanske ekstremiste.
In kaj si hotelo povedat? Tema ni o tem. Ce pa ze hočeš, Če si moteno se zdravi ali se pa fentaj. Rusija presneto prav ravna.
Grenivka422, 09.11.2024 ob 20:02
In zakaj navijate za vojno in poboje? Zakaj uživate v nabavi orožja?
Grenivka ali mi ti lahko poveš zakaj podpiraš Putina, ki je množičnen morilec otrok?
Ali ti res ni žal za vse otroke(najstnike) , ki so morali umreti v Rusiji zaradi tega kar počne?
In za vse otroke(najstnike) , ki trpijo hude psihične težave v tej represiji, ki je naravnana proti njim.
Koks, 09.11.2024 ob 20:10
Naj se sesuje in uniči Rusijo. Naj Rusija ostane brez toliko moških, da bojo imeli demografsko krizo in da se bo prebivalstvo staralo in bo Rusija počasi crknila. Naj bo bedna revna država, ki jo bo Kitajska izkoriščala.
Anonimno 2416, 09.11.2024 ob 20:12
In kaj si hotelo povedat? Tema ni o tem. Ce pa ze hočeš, Če si moteno se zdravi ali se pa fentaj. Rusija presneto prav ravna.
Pri čemu?
Že podatki pri nas, kažejo da se lgbt otroci ubijejo trikrat pogosteje kot ostali najstniki. Sam sem hodil v šolo in v mojem razredu nas je bilo 5, ki smo imeli posledice zaradi homofobijo v razredu. Meni je jasno, da veliko teh najstnikov se izmuzne iz radarja tem, ki delajo raziskave. In velikokrat se ne ve čemu se pripiše samomor.
Tako da jaz vem, da se ne ubijajo lgbt najstniki 3x pogosteje, ampak 7 krat pogosteje. Vsaj tako je bilo še 20 let nazaj pri nas.
V RUSIJI se ubijejo pač 12x pogosteje kot ostali najstniki.
KAKO LAHKO PODPIRAŠ MNOŽIČNEGA MORILCA OTROK???
Da tema, ki sem jo odprl ni o temu?
Pa kaj si ti zabiti avtist, ki mu niso jasna glavna dejstva? Naprimer, da je prva stvar, ki jo je Putin naredil, ko je začel vojno v Ukrajini to, da se je dobil s Kirilom in kot prvi in glavni razlog sta omenila to, da hočeta zaščiti Rusijo proti LGBT ideologiji. Putin pa ni naredil napada na LGBT ideologijo ampak je napadal lgbt ljudi. Kar je razlika. Sprožil je napad na ljudi in ne ideologijo.
Otroci(najstniki v puberteti) umiranja zaradi tega.
To je prva stvar, ki jo omenjajo Ruski provincionalci kot razlog zakaj podpirajo Putina.
TOREJ JAZ GOVORIM O SAMEM BISTVU TUKAJ. O glavnem razlogu zakaj je treba podpirati upor proti Rusiji.
Kaj ti ni jasno.
Neprijavljena, 09.11.2024 ob 21:16
Saj ne morem verjeti v vsako temo je treba dat LGBT in migrante.
Govora je o vojni, o namernem pobijanju ljudi. Bo šlo?
In ja se strinjam da so šli Američani predaleč, so grdo izkoristili te trenutke pred menjavo predsednika. Biden pa še zase ne ve, kaj šele da bi vedel kaj je podpisal.
NEPRIJAVLJENA joj. Jaz, ki sem odprl to temo pišem o LGBT!!!
bistvo:
Nekaj so glavna dejstva? Naprimer, da je prva stvar, ki jo je Putin naredil, ko je začel vojno v Ukrajini to, da se je dobil s Kirilom in kot prvi in glavni razlog sta omenila to, da hočeta zaščiti Rusijo proti LGBT ideologiji. Putin pa ni naredil napada na LGBT ideologijo ampak je napadal lgbt ljudi. Kar je razlika. Sprožil je napad na ljudi in ne ideologijo.
TOREJ JAZ GOVORIM O SAMEM BISTVU TUKAJ. O glavnem razlogu zakaj je treba podpirati upor proti Rusiji.
PUTINOVO NAPADANJE MANJŠIN NAM JASNO POKAŽE NJEGOVO OSEBNOST IN RAZLOGE ZAKAJ JE PRIPRAVLJEN ITI V TAKO VOJNO.
BO TO ŠLO V TVOJO KRATKOVIDNO PREPROSTO GLAVICO?
Mogoče si ti zaslužiš, 09.11.2024 ob 22:05
NEPRIJAVLJENA joj. Jaz, ki sem odprl to temo pišem o LGBT!!!
bistvo:
Nekaj so glavna dejstva? Naprimer, da je prva stvar, ki jo je Putin naredil, ko je začel vojno v Ukrajini to, da se je dobil s Kirilom in kot prvi in glavni razlog sta omenila to, da hočeta zaščiti Rusijo proti LGBT ideologiji. Putin pa ni naredil napada na LGBT ideologijo ampak je napadal lgbt ljudi. Kar je razlika. Sprožil je napad na ljudi in ne ideologijo.
PUTINOVO NAPADANJE MANJŠIN NAM JASNO POKAŽE NJEGOVO OSEBNOST IN RAZLOGE ZAKAJ JE PRIPRAVLJEN ITI V TAKO VOJNO.
BO TO ŠLO V TVOJO KRATKOVIDNO PREPROSTO GLAVICO?
Peder je bolnik in suha veja. Ni nobena manjšina. Ima se pravico zdravit. Ali pa naj crkne. Tudi v evropi se končuje doba pedrov. Imamo malo bolj življenjsko pomembne reči za uredit.
Anonimno 5458, 09.11.2024 ob 22:38
Peder je bolnik in suha veja. Ni nobena manjšina. Ima se pravico zdravit. Ali pa naj crkne. Tudi v evropi se končuje doba pedrov. Imamo malo bolj življenjsko pomembne reči za uredit.
Čeprav se dosti ljudi ne strinja z Lgbtq ideologijo, pa nas zahod pedre popolnoma sprejema. Zelo mi je žal za tebe, da si izumirajoča vrsta. Bebček čigar mnenje zahod ne bi spoštoval. Pojdi v Afriko kamor spadaš. 😉
Če je že govora o frčoplanih… vse kar pošilja zahod v ukrajino je premalo in prepozno za vsaj dve leti. Namenoma da ne bo spremenilo ničesar. Dajemo ji ravno toliko da ne crknejo. De se gremo izčrpavanje rusov… ja v določeni meri, samo še vedno je 4x več rusov kot pa ukrajincev. In rusi čistijo populacijo, v mesoreznico pošiljajo neželene- reveže, pijančke, kriminalce. Ukrajinci so poslali svoje najboljše, šele zdaj so začeli pošiljat tiste, ki ne plačujejo davkov. Smisel bi jim imelo poslat na začetku pa to vse kar so rabili in več, ali pa nima smisla.
To so lanskoletne obljube, ki jih Ukrajinci čakajo in jih bodo končno dočakali, verjetno res prepozno. ZDA je obljubila marsikaj Ukrajini, pa nič dostavila. Zgleda je blo treba Trumpa postavit za šefa države, da bodo demokrati končno svoje obljube izpolnili.
Biden serica si ni upal soočit s Putinom, Evropa s Šolcem na čelu še večja beda, izvzete baltske države in skandinavija, ker oni točno vedo s kom imajo opravka in noben prisiljen mir Putina ne bo ustavil da čez par let nadaljuje svoj imperialistični pohod.