Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mnenja o ženskah

Mnenja o ženskah

Nekaj tem, kjer se prav vulgarno šimfa ženske, mi je dala misliti. Opazujem v svojem službenem in privat okolju. Že od študija dalje sem bolj v moških krogih. Postavni in uspešni moški so praviloma vezani in imajo o ženskah brez izjeme dobro mnenje. Žgoljavi, zašpehani in tudi poklicno manj uspešni, ki pri ženskah kotirajo nizko na lestvici, imajo kot po pravilu slabo mnenje o njih.

se strinjam… Prvič sem tukaj bral tipe kot je recimo..

@modroviharna polarna driska kako naziva ženske.., pra***e debele, qu**e stare.. itd. Doživel sem virtualni šok..

Iskreno… Nisem mogel verjet, da je to možno in, da ga niso brisali..,, no saj so ga parkrat blokirali, zato je pa menjal nike.. Tega klošarja na sociali, kuro pijano.., ki tukej preživlja 25 ur od možnih 24.. bi treba blokirat na vseh svetovnih forumih, ne samo tukaj.. .. Samo pol bi sirota boga umrl v 2 dneh od osamljenost, jebi ga..

Odgovor na objavo uporabnika
Dobri in slabi tipi, 10.11.2024 ob 04:00

Nekaj tem, kjer se prav vulgarno šimfa ženske, mi je dala misliti. Opazujem v svojem službenem in privat okolju. Že od študija dalje sem bolj v moških krogih. Postavni in uspešni moški so praviloma vezani in imajo o ženskah brez izjeme dobro mnenje. Žgoljavi, zašpehani in tudi poklicno manj uspešni, ki pri ženskah kotirajo nizko na lestvici, imajo kot po pravilu slabo mnenje o njih.

Še enkrat preberi, kar si napisala, pa ti bo lažje razumeti zakaj je tako kot je!

Kdor šimfa, kupi. Stara modrost. Nič nisem slišala, da več ne bi veljala do danes.

New Report

Close