Če na Kitajskem nimaš dovolj točk
Itak da ja, 10.11.2024 ob 11:53
Kam to pelje?
Sem, k nam, v Evropo. Kmalu bo tudi tukaj tako. Kontrola nad ljudmi. In tako kot Kitajci, se tudi mi ne bomo uprli, ampak bomo blejajoče ubogali, saj smo že velikokrat dokazali, da smo ovce.
Sem takoj pomislila, da se to počasi seli k nam. Ta čas bodo ljudi še intenzivneje poneumljali. Namesto da bi se izobraževali, široko razmišljali, brali, debatirali o tem, nas bodo v službah izcuzali do konca, v prostem času pa nam servirali debilizme v obliki resničnostnih šovov in športnega navijaštva. Zmanipuliran folk bo svoj čas in energijo usmerjal v xy ekshibicionistične luzerje ali koše, gole, kilometre oseb, ki z njihovimi življenji nimajo nobene zveze. Hkrati nam uničujejo šolstvo na večih frontah. V ozadju pa nas pripravljajo kot ovce na zakol in ko bo prišel čas, bomo samo neumno gledali in nič dojemal.
Tehnologijo se da zlorabljat. Ampak to je bilo tudi že prej in Kitajci zdaleč niso edini. Kitajci prednjačijo v smeri omejitev. Ne bodo se uprli, ker večina to podpira.
Tudi v zahodnem svetu se to dogaja, samo se o tem ne govori na glas oz.so ljudje že tako noter, da ne zaznajo.
Ko smo že pri avtih. Normala je da ti avto teži kako vozit, da je najmanjša poraba. V novejših že skoraj nimaš več izbire kako boš vozil. Niso samo opozorila, avto sam popravlja tvojo vožnjo. Potem so tu še razni appi. Če nimaš posodobljene, ti na avtu gorijo vse lučke, vključno s tisto da moraš takoj ustavit, ker je velika nevarnost. In samo korak dalje je da ti omejijo vožnjo, te obdavčijo, ocestninijo,…
Ko smo že pri aplikacijah. Ljudje si nalagajo celega boga gor, nastavitve in do česa vsega aplikacija dostopa v večini niso pomembne. In potem se jim zdi pa fino ko jih aplikacija opozorja da že dolgo niso bili v trgovini, kaj jim manjka v hladilniku, koliko so prehodili, vadili, koliko časa so bili na telefonu,…. V bistvu vam beležijo marsikaj, ampak tukaj manjla samo korak dalje za omejevanje. Vam dam primer: Elektroniko tudi kar dobro uporabljajo ameriške zavarovalnice. Ti krijejo nek zdravstveni aparat, ki ge ne uporabljaš v skladu z navodilom zdravnika – menjave ne odobrijo več.
Ovce v zakol, 10.11.2024 ob 12:18
Sem takoj pomislila, da se to počasi seli k nam. Ta čas bodo ljudi še intenzivneje poneumljali. Namesto da bi se izobraževali, široko razmišljali, brali, debatirali o tem, nas bodo v službah izcuzali do konca, v prostem času pa nam servirali debilizme v obliki resničnostnih šovov in športnega navijaštva. Zmanipuliran folk bo svoj čas in energijo usmerjal v xy ekshibicionistične luzerje ali koše, gole, kilometre oseb, ki z njihovimi življenji nimajo nobene zveze. Hkrati nam uničujejo šolstvo na večih frontah. V ozadju pa nas pripravljajo kot ovce na zakol in ko bo prišel čas, bomo samo neumno gledali in nič dojemal.
Se popolnoma strinjam. Tocka na prehodu, tocka na trrju, tocka za cestni prekrsek, tocka za korak na povsino od dovoljene poti, tocka za neplacilo ob roku, tocka za prekoraceni nakup in in in.. ..mi bomo med prvimi poskusnimi oziroma smo že tu na Balkanu. Zato imamo najvisje cene v Eu…ker je narod tu najbolj zabit od celotne EU in inajblizje Rusiji oz rusko kitajskemu komunuzmu. . ZDA vodi priprave na to z mocnim razslojevanjem in getoizacijo.. VB z iseljevanjem domačega prebivalstva. Ljudje bodo bežali v ruralno nedosegljiva območja. Nepalci se bodo tolkli po glavi…