Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj je tem ženskam…

kaj je tem ženskam…

kakšno leto nazaj je prišla k nam delat ena samohranilka, stara 40 let. Zrihtana, luštna , zgovorna, pravi magnet za moške.  Poznam jo dobro leto in sva se dobro ujele. Se tudi dosti druživa. Med tem časom je imela 2 tipa. In ker ženske vedno nekaj vrtajo, nam je prišlo na ušesa, da je imela ogromno moških. O št. nebi, ker ni pomembno. Ona baje redno menjuje moške. Vsako leto ima baje drugega. Midve se dosti druživa, slišim govorice o njej, ki mi niso všeč.

Po drugi strani pa jamra, kako je sama, da ni dobrih moških, da jo vsi hočejo samo izkoristit…

Ne rečem, da se tudi meni ne “zalušta” kakšnega tipa, da bi z njim…

Sodelavec je dejal, da se mu je “zagravžala” kot ženska. Meni se smili, ampak kaj naj, če se je sama odločila, da bo tako živela.

Ji naj povem kaj govorijo o njej. Ampak,  je pa res kar govorijo.

Bla bla bla blaaa

A danes ni nobenega krega?Čudno.

Če se je enemu zagravžala, bo imela vsaj pred njim mir. Ali ji poveš kaj govorijo? Nima smisla. Nekomu, ki so mu vzeli dobro ime s širjenjem nekih klevet, je povsem vseeno, kaj ene ženske vrtajo in nosijo druga drugi na ušesa.

samohranilke so vse p….. Ne poznam nobene samohranilke, ki se nebi gonila okoli. Zato so pa znane po tem, da jih obdržijo za par krogov in pustijo. To niso za resne zveze. Tudi sam imam eno tako s katero se občasno dava dol. Za kaj več je pa nebi imel.

Baje, na ušesa ti je prišlo, sodelavke so zvrtale….bla bla bla…bla bla bla….kup foušljivih bab (100% boljše od njih izgleda in je na splošno boljša od njih) in en zavrnjen dedc očitno :).

Ljudi je treba zatolčt, jih ponižat (sploh če so boljši kot mi), si namislit zgodbice in jih prenašat naprej kot sveto resnico….potem pa ob nedeljah viset na netu in se čuditi zakaj je v sloveniji toliko samomorov. Še malo jih je, glede na to kakšna golazen je večina ljudi!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=9128044787228140&set=gm.4837738316447036&idorvanity=2032555696965326

No, potem imam podobno sodelavko. Polovica casa jo dva obdelujeta. Tisti, ki ga ima takrat in ze novi, ko isce boljsega. In ju primerja. Potem enega skensla, isce spet drugega,… kot nam je prislo na uho, na drugem zmenku ze pade na hrbet.

Aha, enako, locenka, en otrok ze vecji, drug mlajsi, …

Odgovor na objavo uporabnika
samohranilke, 10.11.2024 ob 17:26

samohranilke so vse p….. Ne poznam nobene samohranilke, ki se nebi gonila okoli. Zato so pa znane po tem, da jih obdržijo za par krogov in pustijo. To niso za resne zveze. Tudi sam imam eno tako s katero se občasno dava dol. Za kaj več je pa nebi imel.

“Tudi sam imam eno tako s katero se občasno dava dol. Za kaj več je pa nebi imel.”

Aja? Ker je samohranilka, ali samo ni dost lepa?

New Report

Close