Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsaka ženska se proda

Vsaka ženska se proda

Poglej Facebook, boš videl da vsaka ženska se proda za male pare, ni poštne ženske več, ja boljše bit sam. Jaz bom v kratkem odpustil iz podjetja 8 žensk,že sem dal navadila . In v bodoče zaposlim samo moške. Paste moški otrok ni nikoli tvoj dokler ga ne priznas. Paziti moraš nazolost na vse. Osebno sem rajši samski, kadar pa se bom rabil sprazniti,pa eno odlično kurbo, ma mora biti res dobra. Kar se tiče ženske v prihodnosti mora biti lepa in bogata, vse ostalo me ne zanima.

Saj boš še naprej samski – takega pezdetka nobena noče, saj razumemo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno vsaka se proda, 10.11.2024 ob 20:10

Poglej Facebook, boš videl da vsaka ženska se proda za male pare, ni poštne ženske več, ja boljše bit sam. Jaz bom v kratkem odpustil iz podjetja 8 žensk,že sem dal navadila . In v bodoče zaposlim samo moške. Paste moški otrok ni nikoli tvoj dokler ga ne priznas. Paziti moraš nazolost na vse. Osebno sem rajši samski, kadar pa se bom rabil sprazniti,pa eno odlično kurbo, ma mora biti res dobra. Kar se tiče ženske v prihodnosti mora biti lepa in bogata, vse ostalo me ne zanima.

Pa kaj ti bo kurba, če ne maraš žensk, kar še delce si naloži še za to…

za Anonimno vsaka se proda

Srečna vsaka, ki te je zamudila! Tudi tvojim bajeslovnim delavkam boš naredil veliko uslugo, da te ne bodo več prisiljene gledati in prenašati.

Moraš pa paziti pri izbiri moškega kadra. Tam jih boš hitro dobil po grbi, če boš igral machota. Sploh, ko ugotovijo, da si embalaža brez vsebine.

povsod se prodajajo in delajo poštene ne samo na FB

tale mon tudi ena oglasna deska

je pa hecno kako se tud pedofili in homiči zavohajo

SE strinjam popolnoma z vami. Zenske so zmesane in jih ni kaj prida vec.

Ta mlade so vse kurbe vam jas povem.

Kar je ženska mlajša od 50 let je vsaka v sloveniji kurba če imaš dovolj denarja. Ni večjih kurb kot so slovenke 100 procentov fantje verjemte mi.

Še enkrat da se razumemo vsaka slovenka je kurba.

Hahaha,je žalostno, ampak vedno prej sem spoštoval jih. Zdaj ne več. Sem rajši sam in si ga drkam, če bo treba. Lep pozdrav

Dej Gorec vtihni.  Na psihiatrijo pojdi, ti bo  koristilo, nam pa tudi, da bo malo miru pred tabo.

Res je večjih kurb odsloven ni nobenih.Zato je vedno več fantov raje samskih.

Idrijci so mi nagnusni. Poleg Dolenjcev. Sami revni kmetje pijanski. Pa še kateri bi se našli. Ni šans, da moškemu rodim otroka in uničim svoje telo.

Če zna prijeti kak šraufciger v roko, menjati žarnico, se redno umivati, odnesti krožnik iz mize, zmetati umazane cunje v pranje, oprati avto in vsaj enkrat na teden pol ure odmigati v spalnici, ravno pokrije dva obroka hrane na dan in kako pivo čez vikend.

Drugače je pa moški nepotreben strošek v bajti.
Koliko nas torej stane moški? Kakih 120€ na teden…

Fantje, malo se potrudite, da se vas bo splačalo imeti doma. 😉

SKOZI VEČ SE JIH PRODAJA ZA DENAR.

Glih obratno je, ženske se boste mogle truditi in to zelo

Prvo ne pijem drugo ne kadim tretje se ne drogiram , premoženje v javnosti neznano. Skratka me ne zanimajo več ženske, lepo se imejte in stvar rešena, pri meni ste odpisane.

Jebeno je če imaš majhnega in mehkega!

New Report

Close