Vsaka ženska se proda
Poglej Facebook, boš videl da vsaka ženska se proda za male pare, ni poštne ženske več, ja boljše bit sam. Jaz bom v kratkem odpustil iz podjetja 8 žensk,že sem dal navadila . In v bodoče zaposlim samo moške. Paste moški otrok ni nikoli tvoj dokler ga ne priznas. Paziti moraš nazolost na vse. Osebno sem rajši samski, kadar pa se bom rabil sprazniti,pa eno odlično kurbo, ma mora biti res dobra. Kar se tiče ženske v prihodnosti mora biti lepa in bogata, vse ostalo me ne zanima.
Anonimno vsaka se proda, 10.11.2024 ob 20:10
Poglej Facebook, boš videl da vsaka ženska se proda za male pare, ni poštne ženske več, ja boljše bit sam. Jaz bom v kratkem odpustil iz podjetja 8 žensk,že sem dal navadila . In v bodoče zaposlim samo moške. Paste moški otrok ni nikoli tvoj dokler ga ne priznas. Paziti moraš nazolost na vse. Osebno sem rajši samski, kadar pa se bom rabil sprazniti,pa eno odlično kurbo, ma mora biti res dobra. Kar se tiče ženske v prihodnosti mora biti lepa in bogata, vse ostalo me ne zanima.
Pa kaj ti bo kurba, če ne maraš žensk, kar še delce si naloži še za to…
za Anonimno vsaka se proda
Srečna vsaka, ki te je zamudila! Tudi tvojim bajeslovnim delavkam boš naredil veliko uslugo, da te ne bodo več prisiljene gledati in prenašati.
Moraš pa paziti pri izbiri moškega kadra. Tam jih boš hitro dobil po grbi, če boš igral machota. Sploh, ko ugotovijo, da si embalaža brez vsebine.
Če zna prijeti kak šraufciger v roko, menjati žarnico, se redno umivati, odnesti krožnik iz mize, zmetati umazane cunje v pranje, oprati avto in vsaj enkrat na teden pol ure odmigati v spalnici, ravno pokrije dva obroka hrane na dan in kako pivo čez vikend.
Drugače je pa moški nepotreben strošek v bajti.
Koliko nas torej stane moški? Kakih 120€ na teden…
Fantje, malo se potrudite, da se vas bo splačalo imeti doma. 😉