Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je ljubezen

Kaj je ljubezen

Eo z partberko sva koncala po 10ih letih in imava 4letno hčer. V življenju ji ni nič manjkalo živela sva pri meni v stanovanju,ki sem ga podedoval. Hodil v službo kokr sm lahko,da bi imeli vse doma kar si lahko poželi ona in otrok,avto,stroški plačani,piun hladilnik,ne pijem alko nikoli,dvignil nisem roke nad njo v življenju ush 10let… in na koncu zvem za prevaro med tem ko sem zvecer v službi delal kako posilja nage slike okrog. Reče da bi šla h svojim starsom malo domol da premisli kaj in kako naprej (pa sploh nevem zakaj ce se nisva kj veliko pogovarjala da bi rekla kaj ji manjka al da jo kaj moti samo to) predvidevam pa da ji je manjkala pozornost ali to da sva vec casa skupaj. In kaj se je zgodila samo po 3eh dneh ko je odsla h starsem se je dobila z nekim in sta se dala dol,da ne komenteram da je tipk katastrofa vizualno. Sam si zastavljam uprasanje kako lahko po 10 letih razmerja gres takoj z nekom v posteljo+ to da veš da maš doma 4letnega otroka. Zdj pa naj mi negdo razloži kaj ženske sploh še hočejo v svojmu lajfu,ker to mi res ni jasn? Imela je use kar je hotla in da gre to naredit zaradi poželenja po tistem kar je prepovedan al kaj… nisem vec pametn kaj je danes prou in kaj ni.

Glej… načeloma … vsaka bi kaj drugega. Ob različnih dnevih ali mesecih bi tudi ista različne zadeve/ljudi.

Ni splošnega odgovora, sploh pa konkretno tvoje nihče od nas ne pozna. Lahko je tudi samo nezrela…

Žal ,mi je za poštene ljudi, ki se trudijo,da nekaj dobrega naredijo, sam vem ,da  me je vsaka prevarala. Ne pijem več, ne kupujem ogromno stvari več. Ne kadim in tako naprej, dobro sej ni važno moja bolečine so tako močne,da ne nobena ženska ne zanima več.

Ljubezen je ženska spletka kako naivnega moškega prepričati da se zanjo slepo žrtvuje. Ko se tega moškega naveliča ga zavrže in si najde drugo žrtev. Večina moških se nikoli ne izuči in jih lahko ženske izkoristijo znova in znova.

Odgovor na objavo uporabnika
Ah ta ljubezen, 10.11.2024 ob 23:01

Ljubezen je ženska spletka kako naivnega moškega prepričati da se zanjo slepo žrtvuje. Ko se tega moškega naveliča ga zavrže in si najde drugo žrtev. Večina moških se nikoli ne izuči in jih lahko ženske izkoristijo znova in znova.

TOle tvojo zeno prasico, ki se ti je skurbala fukni iz stanovanja asap, ce si kaj pameten, ce imas svoj ponos, ce te je kaj v hlacah in ce nisi copata. Verjemi, ko bo pri novem videla da ni to to, se bo hotla ponovno vrniti nazaj in takrat, ce bos spet pameten ji pokazi ta srednji prst. Samo taksen jezik prasice nemoralne razumejo. Jaz sem imel enako sranje in mi ni zal, da sem se je odkrizal. Zal mi je edino zaradi hcerke, a bo ona tudi spoznala enkrat, da ji otrok ni bil na prvem mestu, ampak drug tip s katerim se je dol dala. Jaz sem po 3 letih pomirjen in nikoli ne bi se ponovno z bivso spetljal. Jaz sem naredil kriz in tebi svetujem enako, ce hoces dobro priti skozi lajf. Odlocitev je tvoja. Pa lp.

Tudi čustveno ji moraš nudit vse, ne samo materialno. A niste rekli, da moški ljubezen izraža skozi sex? Sta kaj sexala? Nista.

Sprejeti dejstvo, da te nekdo ne ljubi. Ni najlepši način,kar je naredila, ker tudi, če te ni želela prizadeti, seveda sedaj, ko si izvedel, boli kot hudič. Še toliko bolj, ko je prevara.

A kar ni imela jajc, za naredit, je vseeno tu. Bodi hvaležen, zaželi ji srečo, začni na novo in sprejmi, da ti nisi za njo.

Bi res raje videl, da se to vleče še naprej? Da ima tvoj otrok tak vzor mame? Bolje, da gre najde nekaj bolj za njo (kar ne pomeni, da tebi kaj manjka, da je drugi kakorkoli boljši od tebe, ker ni, le ti nisi pravi za njo). Vrzi se v delo, šport, posveti se otroku, vem da bo težko, a bo minilo.Še vsi smo preživeli, preboleli in se na novo zaljubili. Srečno!

ljubezen je bolezen 😛

Kuki966, 10.11.2024 ob 22:27

Eo z partberko sva koncala po 10ih letih in imava 4letno hčer. V življenju ji ni nič manjkalo živela sva pri meni v stanovanju,ki sem ga podedoval. Hodil v službo kokr sm lahko,da bi imeli vse doma kar si lahko poželi ona in otrok,avto,stroški plačani,piun hladilnik,ne pijem alko nikoli,dvignil nisem roke nad njo v življenju ush 10let… in na koncu zvem za prevaro med tem ko sem zvecer v službi delal kako posilja nage slike okrog. Reče da bi šla h svojim starsom malo domol da premisli kaj in kako naprej (pa sploh nevem zakaj ce se nisva kj veliko pogovarjala da bi rekla kaj ji manjka al da jo kaj moti samo to) predvidevam pa da ji je manjkala pozornost ali to da sva vec casa skupaj. In kaj se je zgodila samo po 3eh dneh ko je odsla h starsem se je dobila z nekim in sta se dala dol,da ne komenteram da je tipk katastrofa vizualno. Sam si zastavljam uprasanje kako lahko po 10 letih razmerja gres takoj z nekom v posteljo+ to da veš da maš doma 4letnega otroka. Zdj pa naj mi negdo razloži kaj ženske sploh še hočejo v svojmu lajfu,ker to mi res ni jasn? Imela je use kar je hotla in da gre to naredit zaradi poželenja po tistem kar je prepovedan al kaj… nisem vec pametn kaj je danes prou in kaj ni.

Al si pod drogo,al alkoholom,al pod stresom,da pišeš tako slovnično čudno?!?

Verjetno si že dolgo pred tem grešil in te je prosila, da se spremeni, pa je nisi upošteval. Ko začneta iti vsak v svojo smer, se ne čudit, da se zagleda ženska v koga zanjo bolj primernega. Če si pretirano pil, zapravljal, se ji nisi posvečal, si se oziral za drugimi, jo varal ali karkoli drugega v tem smislu, pa ti ni bilo mar zanjo, je edino logično, da ko je imela boljšo priložnost, je šla. In prav je naredila. Če si ti sebičen, je lahko tudi ona. Najhujši ste taki, ki se delate nedolžne, a ne poveste, da ste svojo ženo zanemarjali, neupoštevali, bili destruktivni v odnosu, ni vam bilo mar za družino, potem pa kar naenkrat le kaj ji je?! Obrni film nazaj, počasi začni beležiti vse, kar se spomneš, na kaj te je opozarjala, kolikokrat ti je eno in isto ponavljala, ti si pa tolkel po svoje. Tu dobiš svoj odgovor.

Ne razumeš… kako lahko rečeš ni mi bilo mar če sem vedno delal in nosil domol zago nisem imel veliko časa za njo in naju,ker sem ji vse nosil domol. Sama pa ni nič rekla da ji kj manjka ampak js predvidevam da ne to to. Nerazumem kaj hočeš več v zivljenju če imaš vse preskrbljena si in vernega moža,da greš to narediti. Če je taka kriza samo pozornost ali čas bi povedala da se umirim z delom ali zamenjam službo zato da bi lahko bila več časa skupaj bi to tudi naredil. Ampak dojemam da človeku ni zanjimiv nekdo,ki ve da mu je vse in da nebo nikoli nikdar bil z nekom drugim in ti je vern do groba. Če bi hotel bi lahko toda zame je žena in otrok use na svetu tako da nebi nikoli v življenju spal z bilo katero dokonca svojega življenja in ona se tega zaveda…

…imela je polpismenega dedca doma, ki očitno ni znal zadovoljiti njenih potreb? Ženske ne rabimo samo strehe nad glavo.;)

Avtor: Je težko, hvala za vaš zapis. Se strinjam z vami in lepo ste napisali.

Je težko, 11.11.2024 ob 00:05

Sprejeti dejstvo, da te nekdo ne ljubi. Ni najlepši način,kar je naredila, ker tudi, če te ni želela prizadeti, seveda sedaj, ko si izvedel, boli kot hudič. Še toliko bolj, ko je prevara.

A kar ni imela jajc, za naredit, je vseeno tu. Bodi hvaležen, zaželi ji srečo, začni na novo in sprejmi, da ti nisi za njo.

Bi res raje videl, da se to vleče še naprej? Da ima tvoj otrok tak vzor mame? Bolje, da gre najde nekaj bolj za njo (kar ne pomeni, da tebi kaj manjka, da je drugi kakorkoli boljši od tebe, ker ni, le ti nisi pravi za njo). Vrzi se v delo, šport, posveti se otroku, vem da bo težko, a bo minilo.Še vsi smo preživeli, preboleli in se na novo zaljubili. Srečno!

Hvala za vaš zapis, resnično in lepo povedano.

To je pa zato, ker greste v zvezo s prvo/ s prvim, ki pokaže zanimanje za vas. Tukaj ni ljubezni, tukaj je BKN (Bolje Kot Nič).
To ste ljudje brez samozavesti, ki se ne cenite, niti ne veste kdo ste in kaj si želite.
Potencialnega partnerja je potrebno dodobra spoznati ker je to naložba za celo življenje.

Vi pa kupite mačka v žaklju, potem pa beremo take zgodbe.

New Report

Close