Talenti
meni najboljši Tilen, ki je tudi svetovni podprvak. Vesela, da je šel v finale-
Eva meni ni všeč, sploh njen hihitavi odnos in nakodrani lasje ne, pa razumem, da je najstnica. Ton glasu mi ni pravi, preglobok na nekaterih mestih. Imajo pa Avseniki bodočo novo pevko.:) Ne razumem, zakaj jo favorizirajo, ker poje slovensko glasbo ali ker je fenica Marjetke, hihihi?!
Luka, takšni nastopi mi niso všeč, jih z veseljem preskočim, ni to za na SIT, drugega mnenja nimam.
Tina je izjemna vokalistka, izjemna performerka. Jaz bi jo dala namesto Eve v finale, brez dvoma si zasluži. Eden boljših nastopov v zadnjih letih. Še bomo slišali zanjo.
Martin. Nov Adi Smolar ali pa Magnifico? Tip ima talent, je zanimiv, ima glas, dušo, stas,… sam najti si mora še smer, v kateri bo vse to fural in mu bo uspelo.
Tilen. Z zelo simpatično mamo.:) Tilen je brez dvoma Talent z veliko začetnico, talent z veliko vloženega truda, prigarano. Vidi se mu, da še nima v celoti poštimane psihe, da ima še (velike) težave, ker ga oče “ne prizna” kot plesalca in to ga muči. Ima lepo prihodnost pred sabo. Današnji nastop mi ni bil preveč všeč, vso to mahanje proti žiriji z obema rokama nisem razumela, mu pa privoščim finale, zasluženo.
Me pa zelo moti to “predglasovanje” po telefonih, ker nastopa še ni bilo, pa lahko že kličeš in če imaš denar in dovolj poznanih, se lahko spraviš v finale s temi klici. Ni ravno pošteno.