Ko bo Trump začel udarjat po Putinu
Kokoši🐞🍅🐞🍅🐞, 11.11.2024 ob 09:37
Ko bo Trump dal vetra Rusiji si predstavljate šokirani izraz zaostalega kmetička JULIJA CEZARJA in drugih debilov, ki so navijali za TRUMPOVO zmago, me drugim zato, ker podpirajo Rusijo.
(jaz vem zakaj sem Trumpa podpiral)
Trump kar ne bo dal vetra Putinu, pustil bo Rusiji vsa ali večino zasedenih območij in ukinil ali zmanjšal pomoč Ukrajini.
Pa v Nato jih ne namerava sprejeti še precej let.
Putin je postavil pogoje kdaj bi pristal na konec vojne, a Zelenski je vztrajal pri svojem, Biden tudi, brez pogajanj. Zdaj smo na točki, da bo morala Ukrajina opustiti ozemljske zahteve, da se vojna ustavi. Trump je ponudil več zadev in se začel pogajati. Biden je dal sankcije Rusiji in vsak je vztrajal pri svojem. Vojna je bila Putinova ideja pod Zelenskim, prejšnji predsedniki Ukrajine so držali razmere v miru in očitno so znali. Putin je težak sogovornik in ne popušča, ker se zaveda, da je Rusija velesila in ni odvisna in manjša država kot Ukrajina. To je absolutna premoč. Nihče ne mara vojne na evropskih tleh ali v državah EU, to ni v interesu nikogar. Tudi Putin si tega ni želel, a potem je Biden in Zelenski s sankcijami Rusiji sprožil tudi to možnost, zdaj je potrebno to rešiti in preprečiti. Trump je za odpravo sankcij Rusiji, da se Ukrajina odreče ozemlju, da se postavi plave čelade na mejo med ukrajinskim delom in ruskim delom znotraj Ukrajine, da Ukrajina lahko dobiva orožje s strani Nata, vendar za samoobrambo in ne za nadaljevanje vojne in da Ukrajina še dolgo ne bo postala članica Nata.
Anonimno 9827, 11.11.2024 ob 10:19
Putin je postavil pogoje kdaj bi pristal na konec vojne, a Zelenski je vztrajal pri svojem, Biden tudi, brez pogajanj. Zdaj smo na točki, da bo morala Ukrajina opustiti ozemljske zahteve, da se vojna ustavi. Trump je ponudil več zadev in se začel pogajati. Biden je dal sankcije Rusiji in vsak je vztrajal pri svojem. Vojna je bila Putinova ideja pod Zelenskim, prejšnji predsedniki Ukrajine so držali razmere v miru in očitno so znali. Putin je težak sogovornik in ne popušča, ker se zaveda, da je Rusija velesila in ni odvisna in manjša država kot Ukrajina. To je absolutna premoč. Nihče ne mara vojne na evropskih tleh ali v državah EU, to ni v interesu nikogar. Tudi Putin si tega ni želel, a potem je Biden in Zelenski s sankcijami Rusiji sprožil tudi to možnost, zdaj je potrebno to rešiti in preprečiti. Trump je za odpravo sankcij Rusiji, da se Ukrajina odreče ozemlju, da se postavi plave čelade na mejo med ukrajinskim delom in ruskim delom znotraj Ukrajine, da Ukrajina lahko dobiva orožje s strani Nata, vendar za samoobrambo in ne za nadaljevanje vojne in da Ukrajina še dolgo ne bo postala članica Nata.
Vse kar si napisala daje vedeti, da bi se moralo Rusijo sesuti do konca. Nato bi jo mogel sesuti in potem bi se jo moralo politično sesuti še od znotraj, da bi razpadla kot sovjetska zveza.
Te ljudje niso Evropejci, to so divjaki.
Anonimno 8901, 11.11.2024 ob 10:53
Ni tako enostavno. A želiš imeti jdrsko vojno v Evropi? Potrebno je biti diplomatski in iskati mirno rešitev, sicer ne bo več življenja na Zemlji.
Ja ampak ali moramo zato prenašati te divjake, ki ni pripadajo civilizirane svetu 21.stoletje?
Uredu, razumem glede muslimanov, ki pridejo v Evropo, ampak še pri teh mislim, da bi jih morali razseliti tako, da jih ne bi bilo veliko na enem mestu kjer bi gonili svoje zaostale kulture. Tiste ki so zelo verni pa že na meji zavrniti in poslati domov.
Ampak Ruse, te divjake, zveri moramo prenašati? Da takšna zaostala država, ki ne spada v 21.stoletje jebe cel svet?
Pa to je treba sesuti.
Pa mi je žal za mnoge ljudi v Rusiji, a ne pozabimo, da so premnogi necivilizirani divjaki.
In povem tudi, to da bi jaz z vsakim Rusom, ki pobegne v Evropo ravnal lepo, tako kot ravnam z tistimi muslimanskim migranti, ki so prijazni, ki se trudijo in nimajo nestrpnih muslimanskih pogledov.
Tako802, 11.11.2024 ob 10:42
Vse kar si napisala daje vedeti, da bi se moralo Rusijo sesuti do konca. Nato bi jo mogel sesuti in potem bi se jo moralo politično sesuti še od znotraj, da bi razpadla kot sovjetska zveza.
Te ljudje niso Evropejci, to so divjaki.
Tako802, si ti normalen? Kam se boš pa skril, ko bodo Putinove rakete z jedrskimi konicami letele proti Evropi (in tudi Sloveniji), če mu bo enkrat dokončno počil film? Je pokvarjeni in podkupljivi Ukrajinec res vreden vsesplošne vojne in razdejanja po Evropi??? Eni ste res kreteni, da vam ni para!
Politični analitik, 11.11.2024 ob 11:18
1. Putin ni komunist. Si pa ti precej bebav, da sploh kaj takega napišeš.
2. Trump ne bo nič začel udrihati po Putinu. Ga preveč občuduje. Sta se že prej dobro razumela, pa se bosta zdaj tudi.
Se pa gate upravičeno tresejo Zelenskemu. Nič dobrega se mu ne obeta.
Ej “NEUTROPAT1/WOKE/CAVECANEM” a ti torej tudi službe nimaš? 😦
Pa a si ti sploh kaj ustvaril v svojem življenju? Jaz sem več let delal in šparal in to mi je prišlo prav, da sem po smrti staršev lahko naredil 3 stanovanja iz naše hiše in imam tako zaslužek od najemnin od katerih živim, v tretjem stanovanju pa živim jaz.
Pa ti, si sploh kdaj delal?
Kaj a mamica za zate odraslega moškega skrbi? A ti kuha kot dojenčku?
Pa ti si OTROK! Ti nisi moški.
A dobivaš socialno? A si že bil z žensko? Si kdaj kakšni prostitutki svojo socialno nesel, da so bili potem vsi mesečni stroški na mamici?
Pa kako lahko sploh živiš z sabo? A ti imaš sploh moški ponos? Moško dostojanstvo? Pa katera ženska misliš, da bo hotela tako zgubo kot si ti?
Verjami da te cela tvoja okolica prezira.
In potem tak kot si ti tukaj vodi propagando proti LGBT ljudem(ker ti pogosto daješ v nič ljudi in ne le ideologijo).
Da ti to počneš, ki si bolj NEKORISTEN in slabši od vsakega pedra je neverjetno! In si tudi manj moški kot veliko tistih pedrov, ki niso poženščeni. Ti si čisti nemoški mehkužec.
Itak pa vsa tvoja okolica misli, da si samo zatrt peder, ker babe nisi imel nikoli.
Od kokoši do psihopata, 11.11.2024 ob 11:46
Tako802 = Kokoši
Njegovo zapisano mnenje takoj postane jasno, ko vemo, kateri kreten stoji za vzdevkom “Tako802”.
Kura, idiot si. Ker Putin ne mara pedrov, bi ti rad videl jedrsko vojno v Evropi. Usedi se z ritjo na eno tako raketo, če te res tako srbi, budalo nerazvito tja v možgane.
😦 A jaz, da sem to? Pa Freda sem? A nisem zanjo že vsem priznal, da sem jaz? Lej ko ne bom hotel, da se me NE prepozna bom spremenil svoj način pisanja in uporabil program za popravljanje slovničnih napak.
Tako da ne vem kaj bi dosegel s svojimi avtističnimi forami. Očitno imaš neko fantazijo, kao da me razkrivaš. Ali nekaj podobnega. 😵💫🥴 Otročje vsekakor.
Ja to sem jaz in kaj potem? 🙂
Kaj bi rad povedal?
Saj se nisem nič pretvarjal, napisal sem le isto kar sem že tisočkrat kot Kokoši!
Ti pa se pretvarjaš, ker popoldne boš pa spet NEUTROPAT1 in podobno, da bo izgledalo kao, da si prišel iz službe? 🙂
Lej razumem, da ti je težko. V težki situaciji živiš. Prikrajšan si za normalno življenje, ki ga živijo ostali koristni ljudje. Na slabšem si kot pedri. Ne le, da nimaš žene in otrok, ti tudi intimnega življenja nimaš, niti službe in celo mati skrbi zate.
Žal mi je, da je tako. Tvoja usoda je res takšna kot si je nihče ne bi želel. Ali imaš vsaj koga, ki bi ti lahko pomagal?
Konec vojne bi moralo biti, ne širitev vojne iz Ukrajine. Putin postavlja pogoje za konec vojne v Ukrajini, Trump se pogovarja z njim. Če ne bo Evropi je mir tudi v interesu. Orožje se prodaja zaradi trgovine, to je jasno že od začetka. Tiste članice EU, ki orožje prozvajajo, so v prednosti, so manj odvisne. Vojna v Ukrajini je predvsem orožarski biznis.