Ko se je pojavil psihopat Kokoš, se je tudi Freda Dolenšek!
To temo je odprl “NEUTROPAT1/woke/cavecanem“.
Sem ga čisto porazil in sesul v neki drugi temi, kjer sem dokazal, da je INCEL, ki še v življenju ni nobene pofukal, ker ga nobena ne pogleda. Saj se je avtistek v tisti temi preveč napihoval in pisal kakšne so ženske, namesto da bi vsaj na internetu se poučil o ženskah, če že v realnem življenju incelček nima dostopa do njih.
No in s svojem neznanjem je pokazal, da nikoli ni bil v družbi žensk(če izvzamemo mamo, sorodnice in sošolke). In zdaj se je mehkužec strahopetni potuhnil. 😂
Zdaj pa revček z deviški jajčki trpi in je to temo odprl.
Verjetno misli, da me bo s to temo nekako zajebal, pa čeprav sem jaz že zdavnaj razjasnil zadeve glede Frede.
Bog ve kakšne bizarne predstave ima v svoji butnjeni avtistični betici. Misli da mi s tem probleme dela. 😵💫🥴
Ah, tako blesarijo človeku prinese dolgotrajna izoliranost od družbe.
Če srečate kuro kot Frido ali Fredo, se nič ne bojte, če ga pa srečate kot Kokoši pa bodite pozorni, ker se nikoli ne loči od svojega noža na vzmet, pa še zbrca vas lahko in s pestjo razbije. Če si pa upate probat in niste reve, pa vam kura plača kosilo, pijačo in taxi do Vidma in nazaj, lahko pa tudi ostanete pri njemu, seveda če upate.