Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hallux valgus Valdoltra

Hallux valgus Valdoltra

Imam termin v Valdoltri. Prodim za informacije, ce je ze kdo tam imel operacijo. Pri katerem doktorju? Baje operirata dva in kaksna je bila uspesnost?

Ze v naprej hvala.

Mene je operiral dr, Štalc, vse super. Mi je žal, da nisem šla že prej na to operacijo.

Odgovor na objavo uporabnika
štalc, 11.11.2024 ob 21:45

Mene je operiral dr, Štalc, vse super. Mi je žal, da nisem šla že prej na to operacijo.

Kdaj pa se gre na operacijo? Mam tut te tezave … zaenkrat se ni resnih tezav.

Jaz imela eno artroskopijo….ampak te držijo baje samo 20 let

Ifvkknn, 11.11.2024 ob 22:11

Kdaj pa se gre na operacijo? Mam tut te tezave … zaenkrat se ni resnih tezav.

Ne razumem. Imaš težave ali jih nimaš?

štalc, 11.11.2024 ob 22:19

Ne razumem. Imaš težave ali jih nimaš?

Imas prav, res ni jasno zapisano. Imam deformacijo prsta (“bulico”), obcasno me boli, tesnejsih tezav pa zaenkrat nimam. Ne vem, ali bi morala kaj ukrepat, ali kaj pomaga, in kako gre to naprej. Je sploh mogoce ustavit proces? Do zdravnice se nisem sla.

Hvala!

Hvala. Ker se zelo bojim- veliko ljudi ima slabe izkusnje s to operacijo. In tudi dohtar mi je rekel, samo v Valdoltro.

Mene so operirali v Valdoltri pred 20 leti, ne spomnim se kdo me je operiral. Ce bi vnaprej vedela koliko bolecin bom morala prestati ne bi nikoli sla. Poleg tega so mi zasustral vse skupaj. Potem sem sla na Ptuj, da so mi popravljali kar se je popravit dalo. Da ne omenjam neprijaznost zdravnikov in nesramnost sester, mene tam ne vidijo vec, pa ce bi bila edina bolnica na svetu.

New Report

Close