Kaj z dobičkom
Na kriptovalutah sem kar dosti zaslužila v teh nekaj letih. Nisem nikoli imela viška denarja in je zdaj en tak čuden občutek, kaj naj s tem. Imam kar eno blokado se tega dotikat oz. karkoli zapravit. Očitno podzavestno iz tistih časov, ko sem morala pazit na denar. Beden občutek. Sploh me ne osrečuje in imam v glavi, da moram še zaslužit in bom pol zapravljala. Ni pa strahu za izgubo, ker trenutno, ko raste, sproti pobiram dobičke.
Tisto, kar bi mene osrečevalo, toliko zdaj še nimam. Urediti zavetišča za brezdomce npr., nekaj v družbi spremenit.
Največ v družbi spremeniš, če investiraš vase. Kupi si kakšno nepremičnino, oddajaj pošteno po pogodbi, naredi notarski zapis. Nekomu boš nudila streho nad glavo in plačevala davke, s katerimi boš pomagala številnim. Dvigneš si malce življenjski standard in načeloma živiš dalje enako kot prej. Pusti zavetišča drugim, ker ko boš videla, da je tudi tam zadaj kuhinja, te bo vsega minilo. Če rada potuješ in imaš rada živali, greš lahko v kakšna zavetišča po svetu za prostovoljko, srečaš somišljenike in delaš z živalmi in jim direkt kupiš kak priboljšek. Jaz sem v prejšnjem ciklu naredil 700%, pa sem čakal na tisti obljubljeni 28.9., da bo ATH, ampak se je že marca prej začelo vse sesuvat in sem padel na nulo in večino prodal, da ne izgubim svoje glavnice. Pustil sem si le malo ada. Tako, da sem izšel nekoliko razočaran. Po grafu stock to flow in vseh drugih analizah je kazalo da po šlo vse ful gor. Se ne grem več.
Jaz na tvojem mestu bi razpršil malce denar. Ampak kaj ko je vse sedaj na ATH. Dokler kaj narediš s tem, pa imajo banke za depozite spet obresti, ki ti vsaj uradno inflacijo pokrivajo. Srečno.