Kaj se je zgodilo s Ljubljano?
videla si veliko dnevnih migrantov, ki delajo gužvo tule, pa seveda je tudi že preveč tujih migrantov.. pač vlada dela dobro-za tuje, ne svoje. tko je tko bo pri predpražniških ljudeh in držaah.
kar se tiče slovničnih nacijev-jaz tule zanalašč pišem z malo začetnico, zanalašč dam dostikrat z pred p, vejice skačejo kokr se mi zalušta-smo na forumu in ne pisemo esej. me pa vseeno zanima, zakaj svoji ljubljenki, ki najgrše piše in čisto oskruni slovnico, nikoli nič ne rečete? No, ko zrihtate pri svoji hinavščini se začnite upikovat v z in s in nebi itd kar imajo.
Kosova, 12.11.2024 ob 08:02
ČE ti tako rečeš Kosovarka iz Gorenjske.
Z nobenga Kosova nisem, tko de ne nabijej ! Mtka tij s Kosova ! Naciji ogabni. Kva pa mislte de ste??? Mal pejte po svetu, pa boste vidl, kako je svet naštelan.
Ljubljana je seksi, mi je tolk žal, da sem se preselil nazaj na tale Oberkrain, kmetavzeraj SDSovski, nekultura prvoklasna ! Sam gledajo tele poročila pa drmairajo kako bo konc sveta, pa tele fore….A ne znajo drugam kot pa okol svoje bajte bit, pa gledat noro 24….In to ima volilno pravico, jaz bi jo večini seljačin vzel !
Anonimna521, 12.11.2024 ob 11:40
Hvala bogu, da obstajate ljudje, ki dejansko zelite zivet v mestu. Vceraj sem bila v starem delu Ljubljane…imam dovolj za nadaljnih 20 let in sem sla lepo nazaj na zabacene kmete. Evo, pa smo vsi zadovoljni 😊
Ja, večina ljudi želi živeti in delati v mestih, zato pa so cene najema in prodaje najvišje v mestih in ne na podeželju. Tako pač je.
Multikulti, woke propaganda vsiljena s strani EU in USA elit, vse ima skupni imenovalec, denar. Večina je itak že tako poneumljena, da se jim to zdi popolnoma normalno,….živel divji kapitalizem,….slava Ukrajini,….o joj Trump je zmagal,….glavno da je možnost kupiti nov telefon vsaj vsako leto in viseti na družbenih omrežjih, a hkrati biti oropan za možnost lastnega bivališča v urejeni državi,…welcome
meglena ljubljana, 12.11.2024 ob 13:00
Multikulti, woke propaganda vsiljena s strani EU in USA elit, vse ima skupni imenovalec, denar. Večina je itak že tako poneumljena, da se jim to zdi popolnoma normalno,….živel divji kapitalizem,….slava Ukrajini,….o joj Trump je zmagal,….glavno da je možnost kupiti nov telefon vsaj vsako leto in viseti na družbenih omrežjih, a hkrati biti oropan za možnost lastnega bivališča v urejeni državi,…welcome
Ko bi se motenci zavedali, da ste prosti ravno zaradi teh ki jih tako sovražite…..oni zagovarjajo da morajo tudi motenci imeti svobodo. Da se jih ne zapira prisilno na zdravljenje.
V državah o katerih sanjarite, v ureditvah o katerih sanjarite….bi bili nekje kjer ne bi imeli stika z ljudmi in internetom :).
Btw…nihče ti ne onemogoča bivališča v lastni državi. Tvoja nesposobnost ti to onemogoča. Nismo ti drugi dolžni zagotavljati bivališča, razvajenc. Jako woke je to btw, da misliš da ti nekaj pripada :D. Ti pa z veseljem sobo na psihiatriji častimo. Če hočeš pa kaj več….rit premakni iz stola pred ekranom in si prisluži. Malo manj motnje po netu delit, malo več dela – pa bo.