V čem je sploh keč
Naj mi nekdo razloži v čem je fora:
Kupiš na Sheinu oblačilo – bluza iz 100% poliestra po ceni 5 Eur.
Seveda, ker je itak iz poliestra in to pač ni zdravo.
Ampak zakaj bi s S.Oliverju kupila bluzo isto iz 100% poliestra in zanjo plačala 79 eur?
Naj mi nekdo razloži ta keč. Ker vsi se bunijo, da na Temuju in teh kitajskih spletnih straneh se prodaja sam klumb in nezdravo za telo itd. Ja sej razumem, da je poliester nezdrav in ga ne nosim… Ampak zakaj pa potem ta ista oseba, ki pljuva čez kitajski šit, gre v štacuno kjer so pač neke znamke in isti šit iz istega materiala plača 80 eur?
Tega res ne razumem?!
A mi lahko kdo razloži? Jst mislim, da gre v tem primeru za osebo, ki pač se mora pohvalit, da ima keš in je kupila določeno znamko za določeno vsoto. Ne pa sramotno iz Sheina ali Sinsaya itd…..
Mislim, da če si greš kupit bluzo iz 100% poliestra ali za 5 eur ali za 80 eur, bo na koži učinkoval enako slabo!
Zakaj bi sploh dlje časa nosila bluzo iz poliestra? Pa zakaj bi sploh nosila več leti isto bluzo, če si v sheinu za isti denar lahko kupim recimo 16 različnih bluz in imam 16 dni vsak dan drugo?
Fora je v tem, da mene moti to, da se znamke oglašujejo, kot kvalitetne in “zdrave” in ne škodujejo in kao neka kvaliteta… vbistvu pa je gor samo njihov našitek z imenom, nerejeno pa je pravtako na kitajskem in iz istega materiala. Nimaš boljšega in slabšega poliestra. Poliester je poliester in pika.