SDS prepovedal bojlerje
daisycutter, 12.11.2024 ob 09:45
Men je blo najbolj hecno, ko so (tudi tukaj na monu) z vso ihto pljuvali po vladi, češ kaj se gredo.
Ko jim pa dokažeš da lažejo, pa čri čri čri, vse potihne in kot da nič ni bilo. Tko delujejo ves čas.
Ni prvič, da so lastne napake naprtili vladi. Tako delajo in zavajajo ves čas.
Lep primer razlik, 12.11.2024 ob 11:49
“min vizjak” in “bo tako v redu” sta napisala. Boš uspela prebrati?
Aja, jaz sem mislila na javno priznanje, da so trolali po vseh omrežjih…skoraj en mesec…vsak dan, non stop.
Za tale dva (ali enega) ki ga ti misliš, sploh ne veva, ali je sdsovc, a ne?
daisycutter, 12.11.2024 ob 11:51
Aja, jaz sem mislila na javno priznanje, da so trolali po vseh omrežjih…skoraj en mesec…vsak dan, non stop.
Za tale dva (ali enega) ki ga ti misliš, sploh ne veva, ali je sdsovc, a ne?
Priznanje je priznanje, obnašanje levega pola v tej temi je pa duga tema.
levičarska, 12.11.2024 ob 09:31
A zdaj, ko je jasno, da je bil SDS tisti, ki je zorganiziral zakonodajo za prepoved električnih bojlerjev, pa bomo vsi tiho o tem, kaj se grejo?
Vlada je imela več kot dve leti časa za ukrepanje, zakaj niso ukrepali, znali so preklicati zaposlitve, znali so preklicati zakone, niso pa tega naredili, zakaj ne , ker so površni, ker jim dol visi za folk , ali ker so rabili dramo na tuj račun ?
Po moje kar vse troje !
Anonimno 9240, 12.11.2024 ob 13:32
Vlada je imela več kot dve leti časa za ukrepanje, zakaj niso ukrepali, znali so preklicati zaposlitve, znali so preklicati zakone, niso pa tega naredili, zakaj ne , ker so površni, ker jim dol visi za folk , ali ker so rabili dramo na tuj račun ?
Po moje kar vse troje !
Vlada bi to uveljavila, ampak so ljudje odločno proti. Zdaj pa se vlada dela lepo.
Ne samo ampak tudi, 12.11.2024 ob 12:31
Sds ni želel prepovedati samo bojlerjev ampak tudi IR panele, el.radiatorje, kaloriferje, steklokeramiko, kuhalne plošče, infra pečice, kuhinjske pečice… dovolil pa bi 100x bolj potratne priključne el.avtomobile. Pfej!
Kaj je bolj potratno je seveda stvar izračuna in ta ni na tvoji strani :)))
Tako kot zmeraj se Janšisti najprej pritožujejo in kažejo na trenutno vlado s prstom, kako so krivi, da nam bodo prepovedali boljerji itd. Ko jih dobijo pa se na hitro umaknejo in vse tiho je bilo. Pa mi ne bomo tiho, še ena stvar zaradi katere vemo, da se SDS ne voli. Preden bodo volitve jih bomo opozorili kaj vse so slabega naredili in drugemu podtaknili. Zdaj pa pridno pišimo in čakamo, na priložnost. Sdsovci podtikajo in nagajajo že od kar so v politiki, s tem pa sami sebi delajo škodo. Ne vem, ali oni tega ne ugotovijo, ali mislijo, da smo leta 90,da smo tako naivni in pozabljivi kot takrat. Sedaj so drugi časi in manipulirat z ljudmi je težko, razen nekaj starejših volivcev, ki jim je prihodnost španska vas ali se zaradi hudobije ne znajo zavedati, da uničujejo prihodnost mladim.