Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek FILIP PESEK

FILIP PESEK

Fant nima še niti trideset let.

Premlad se je ujel na tako resno žensko kakršna je Nastja Kramer.

To so te sodobni influencerji, ki niti primerne izobrazbe nimajo in prodajajo razne stvari in se grejo marketing s to taktiko vseprisotnosti na družbenih omrežjih, pa da so influencerji in oh in sploh. Pa ves čas se samo hvalisajo in bahajo, kako da so uspešni. Zame so veliko bolj uspešni mladi, ki se res posvetijo študiju, pa četudi študirajo arheologijo, gozdarstvo oz. karkoli. Vsaj dajo nekaj na vednost, ne pa te sodobni “influencerji”.

Kadar žena- partnerica, reče svojemu ljubemu partnerju-ljubimcu tik pred spolnim odnosom, da smrdi, je to konec ljubezni.

Dva se za spolni odnos dobesedno zavohata…kot živali.

Ko enkrat ta ljubimec zasmrdi, je to konec spolnosti , zadovoljstva in intime za oba.

Zelo povprečen , žena mi ni všeč, ne fizično, še manj drugače.  Nekaj reklamirata, ne vem , kaj.

Oba mi delujeta malo čudno. Predvsem je preveč hvalisanja kako je vse fajn.

Odgovor na objavo uporabnika
SMRAD, 13.11.2024 ob 08:32

Kadar žena- partnerica, reče svojemu ljubemu partnerju-ljubimcu tik pred spolnim odnosom, da smrdi, je to konec ljubezni.

Dva se za spolni odnos dobesedno zavohata…kot živali.

Ko enkrat ta ljubimec zasmrdi, je to konec spolnosti , zadovoljstva in intime za oba.

Kot, da se dogaja isto kot pri Boštjanu Romihu in njegovi ženi Lari.

Ona starejša ženska, on mlad, ona ga maltretira z njegovimi kiksi in potem-razhod.

kiks, 13.11.2024 ob 10:30

Kot, da se dogaja isto kot pri Boštjanu Romihu in njegovi ženi Lari.

Ona starejša ženska, on mlad, ona ga maltretira z njegovimi kiksi in potem-razhod.

A se že ločujeta? Filip in njegova.

slavc5, 12.11.2024 ob 15:49

To so te sodobni influencerji, ki niti primerne izobrazbe nimajo in prodajajo razne stvari in se grejo marketing s to taktiko vseprisotnosti na družbenih omrežjih, pa da so influencerji in oh in sploh. Pa ves čas se samo hvalisajo in bahajo, kako da so uspešni. Zame so veliko bolj uspešni mladi, ki se res posvetijo študiju, pa četudi študirajo arheologijo, gozdarstvo oz. karkoli. Vsaj dajo nekaj na vednost, ne pa te sodobni “influencerji”.

Se zelo strinjam. Tudi meni je vse skupaj tuje in predvsem plehko ter plitvo. Sem se že spraševala, ali je to posledica let, a so me mladi iz moje službene in privat sfere potolažili, da vidijo enako. Prodajanje megle je zdaj dobilo novo ime.

Nesoglasje med njima je vse večje. Mlad fant potrebuje dokaz v spolnosti in ko mu jo žena odteguje pot do razhoda ni več dolga.

Pa, da ga toliko starejša žena kritizira, ker da smrdi. Meni bi to samo enkrat rekla moja in bi šel od nje.

Ta tip dela biznis samo z gobcom.

Fant mi grejo taki idioti na jetra. Ker. ko gre kaj narobe, potem tudi gobec utihne, znanja pa tako ali tako ni.  Sam stran od takih.

Zanimivo, kako se obremenjujete s tema dvema. Jaz sem že malo pozabil, da sploh obstajata, potem sem videl tole temo.

Men je pa kar malo zal za te otroke po poklicu. Filip sin od … Zala hci od … Zakaj te starsi ne omogocijo otroku, da se razvija po svoje, da bo v medijih omenjen zaradi svojih uspehov in ne s tem, cigav otrok je?

LOČEN, 12.11.2024 ob 13:06

Fant nima še niti trideset let.

Premlad se je ujel na tako resno žensko kakršna je Nastja Kramer.

On mi je kar simpatičen, medtem ko…Ne vem, no…Ona…bom raje tiho.

Sploh ne vem, kako prodajajo te Malince, saj ne vidim ne rezultatov ne učinkov.

New Report

Close