Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuharce pomoč

Kuharce pomoč

Imam samo kanadski(drugega ni v trgovinah)in me zanima,če dam namočite in zraven sodobikarbono,bodo strupi vsaj malo omiljeni?Hvala!

v domači šnaps ga moraš pustiti namočenega čez noč.

V Eurospinu imajo  italijanskega. Soda se doda pri kuhanju,da se lupina bolj zmehča.

Odgovor na objavo uporabnika
Fižol, 12.11.2024 ob 16:15

Imam samo kanadski(drugega ni v trgovinah)in me zanima,če dam namočite in zraven sodobikarbono,bodo strupi vsaj malo omiljeni?Hvala!

 

Kaj je pa s kanadskim narobe? Kanadski, francoski, švedski…..naš…. Vse enako: namočim v hladni vodi vsaj eno uro , splaknem in dam normalno kuhat. Solim šele v drugi polovici kuhanja.

 

Zakaj tocno kupujes in kuhas strupen fizol?

.https://www.facebook.com/share/r/1MYr43Dqvy/

Vse, kar ni slovensko in vse kar je slovensko in se ne kuha, dam vsaj pet minut v sodo bikarbono. Preden zaužijemo. In potem okisam.

Razstruplja tudi morebitne parazite, ojačevalce okusov, konzervanse, barvne dodatke…

New Report

Close