Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj vse pripravljate v toplozračnem cvrtniku?

Kaj vse pripravljate v toplozračnem cvrtniku?

Razmišljam, da bi kupila toplozračni cvrtnik. Ne kuhamo oziroma cvremo kaj veliko, občasno pa si otroka zaželita kakšne nuggetse ipd.

Kaj še priravljate v tej mašini? Da vidim ali bi se nam jo splačalo nabavit. Da ne bo kot friteza, ki že 10 let stoji v shrambi.

Odtajam kruh, grejem zamrznjene polpete, pecem npr kupljene zamrznjene sojine polpete, to pa je vse.

Dehidrira prevec hrano.

Tudi recimo za kupljen zamrznjen pomfri bi bilo ok, ampak ga je jem.

Hvala.

Za odtajanje, če je že nujno, sicer dam v mikrovalovko. Ga tudi ne uporabljas veliko, kaj?

Nič. Ker to ni cvrtnik.

Mi imamo to funkcijo že v pečici.

Odgovor na objavo uporabnika
Cvrtnik, 12.11.2024 ob 17:18

Hvala.

Za odtajanje, če je že nujno, sicer dam v mikrovalovko. Ga tudi ne uporabljas veliko, kaj?

Redko, ampak ne bi ga pa dala stran

Jaz pa ga kar uporabljam. Pečene kračke, bedrca, rebrca, pomfri, kdaj pa kdaj kupljene zamrznjene spanirane zadeve. Pa da ostane toplo. Verjetno bi lahko tudi v pečici to delala, sam mi je hitreje v airfryerju, pa hitro je vse skup spucan. Pa sploh poleti, ne segreje tolk prostora, meni ga pečica kar.

A to se hrana v plastiki greje ?

Brezveze da kupujem še eno  sranje iz plastike.

Tudi uporabjam. Za dopeko žemelj, makovk… pečem bedrca, polpete, pripravim gratinirane palačinke, kupljen pomfrit, tiste male pice… pa še marsikaj. Za dva zelo priročno, ker je majhna prostornina je hitro zagreto in zato bolj varčno in hitrejše od klasične pečice.

V času, ko se pečica segreje, je že vse na mizi servirano.

New Report

Close