20 let mlajša je standard po 50 letu
matias, 13.11.2024 ob 00:21
Za takšne kot ti, ki pišete na MON, je standard trojček z levanko in desanko. Ne bodi hepan, katera mlada pa te bo imela, če si nek povprečen Janez, ki je za povrh še brez denarja. Ampak sanje so dovoljene, pravijo v Ameriki, če imaš denar. 😀
Lepo so se opisal hepan matias.
stara baba za umret, mlada baba za podret, 13.11.2024 ob 00:25
Lepo so se opisal hepan matias.
No, kje imate mlade ženske? Bo treba iti na Tajsko ali pa na Filipine, tam iz slumov ne izbirajo, si lahko šašav podolgem in počez, ampak verjetno še za letalsko karto nimaš, tako da si žal obsojen na levanko in desanko. 😀
The Life in the Slums of the Philippines – A Place That Provides Wives for the World
Razlika v letih je opazna pri dvajset, tridesetih letih. Ko je on 15, ona duplo starejša. Ali pa ima najstnica že enkrat ločenega. Pol pa je dolgo obdobje, ko so leta kompatibilna skoraj ne glede na razliko, s tem da pač starejšega pomladi, mlajšega malo rej podozori. Nato pa pride obdobje petdeset. Prve globje gube, zobje, pa lasje, pa zizki, pa ovela rita, pač iz perspektive mlajšega, kdorkoli da to je. Mlajši še pune gonitis, starejši pa prej žlajfa pol ure do srednje trdega, ali pa zliva lubrikante, da prdajo mehurčki pri batnem mazanju. Neseksi, ampak predvsem za mlajšega. Kakorkoli, zdaj ti je še luštno, ampak v letih, ko boš ti v penziji, ona (ali pa on) pa še nekaj let odsotna vse dneve, okoli mnogo bolj seksi teles kot je telo starejšega, … Prihajajo bolezni, ti pa nimaš človeka, ki bi to razumel letom primerno… Kolegi, on pri 50 naseksal še dva mulca, ona pol mlajša in lepa kot slika… On 70+ se je preselil v dom upokojencev, ko več ni prenašal, da ona niti ni skrivala, da jo peglajo mlajši še od nje, kaj šele od njega. No, takrat se hrši, ko boš bolj dam kot bi jil, če bi bil sam. Mama ti pa tudi ne bo več kaj dosti pomagala.
matias, 13.11.2024 ob 00:33
No, kje imate mlade ženske? Bo treba iti na Tajsko ali pa na Filipine, tam iz slumov ne izbirajo, si lahko šašav podolgem in počez, ampak verjetno še za letalsko karto nimaš, tako da si žal obsojen na levanko in desanko. 😀
The Life in the Slums of the Philippines – A Place That Provides Wives for the World
Še vedno tukaj gor pišeš svoj CV?
Zadnje tedne sem se s parimi ~15 let mlajšimi ženskami večkrat fotografiral in brez zganjanja ne vem kakšne post-produkcije sploh ne zgleda, da bi bil od žensk starejši. Če pa bi se slikali po kopanju, ko na sebi nimajo nobenega pudra, ipd jaz pa grem čez moj obraz s kakšnim blagim soft filtrom, brez vsakega pretiravanja, se hitro zgodi, da celo jaz zgledam mlejši, ne ženska. Na ta način lahko celo ob 20+ let mlajši ženski vsaj na sliki zgleda, da sem praktično njen vrstnik. Oziroma, če že to ne, vsekakor ne zgleda, da sem njen fotr. Seveda pa se precej slabše odrežem, če gre npr. za 18-20 letnico. Ampak pri tako mladih, če so za stvar, gre bolj za firbec, eksperimentiranje, ipd iz njihove strani, ker sugar zadev se jaz pač ne grem, ne za neko zvezo. Verjamem pa, da bi na Filipinih tudi 20 letnico še vedno lahko poročil. Ampak taki štosi me res ne zanimajo.
Kar se telesa tiče pa je tako še bolj pomembneje kako sami zase skrbimo že celo življenje. Tudi 50letnik ima lahko 6-pack, zavidljiv mišični tonus in fizične sposobnosti pol mlajših, ker kolikor toliko kompenzira tisto zgubo elastičnosti kože. Jaz še pomnim ne, da bi kdaj imel opravka z žensko, ki bi me po fizičnih sposobnosti v kateremkoli smislu prekašala. Pred par leti sva šla s pol mlajšo večkrat teči, ker je šlo za nekaj s čemer se je še leto nazaj dokaj resno ukvarjala, pa tudi na splošno je bilo hudo športna. Nenazadnje je vpričo mene enkar naredila, mislim da, 20 čisto pravih sklec. Večina žensk, ne glede na starost, še ene ne naredi. No, pa še pri teku, tam kjer je bila menda najmočnejša, sem jo peljal scat kljub temu, da le izjemoma tečem. Pa dobro vem, da se je prav trudila, da bi “zmagala”. In do trenutka, ko se je bila prisiljena ustaviti, ker enostavno več ni moglo, se mi je zdelo, da ji utegne celo uspeti, ker tempo je bil res na pragu mojih sposobnosti.
Hočem vam reči, da ko ljudje govorijo o parih z večjo razliko v letih po večini ne gre za povprečne zanemarjene Lojze, ki so z eno nogo že na pol v grobu. Takšni danes tudi na Filipinih težko pritegnejo ne vem kak komad tudi, če imajo precej nadpovprečno slovensko pokojnino, ker danes lahko punca živi v še tako bedi, čim ima pametni telefon s kamero, če le je mlada in kolikor toliko lušna, ter ne pretirano neumna, se še otepa precej boljših tipov.
Kot vidite nisem niti omenil, da gre v takšnih primerih po večini, ne pa nujno vedno, za moškega, ki v raznih ozirih izstopa od povprečja okolja v katerem živi. Ni vse zgolj v neki debeli denarnici, ipd kar ljudem prvo pade na pamet.
Anonimno 1434, 13.11.2024 ob 03:39
Zadnje tedne sem se s parimi ~15 let mlajšimi ženskami večkrat fotografiral in brez zganjanja ne vem kakšne post-produkcije sploh ne zgleda, da bi bil od žensk starejši. Če pa bi se slikali po kopanju, ko na sebi nimajo nobenega pudra, ipd jaz pa grem čez moj obraz s kakšnim blagim soft filtrom, brez vsakega pretiravanja, se hitro zgodi, da celo jaz zgledam mlejši, ne ženska. Na ta način lahko celo ob 20+ let mlajši ženski vsaj na sliki zgleda, da sem praktično njen vrstnik. Oziroma, če že to ne, vsekakor ne zgleda, da sem njen fotr. Seveda pa se precej slabše odrežem, če gre npr. za 18-20 letnico. Ampak pri tako mladih, če so za stvar, gre bolj za firbec, eksperimentiranje, ipd iz njihove strani, ker sugar zadev se jaz pač ne grem, ne za neko zvezo. Verjamem pa, da bi na Filipinih tudi 20 letnico še vedno lahko poročil. Ampak taki štosi me res ne zanimajo.
Kar se telesa tiče pa je tako še bolj pomembneje kako sami zase skrbimo že celo življenje. Tudi 50letnik ima lahko 6-pack, zavidljiv mišični tonus in fizične sposobnosti pol mlajših, ker kolikor toliko kompenzira tisto zgubo elastičnosti kože. Jaz še pomnim ne, da bi kdaj imel opravka z žensko, ki bi me po fizičnih sposobnosti v kateremkoli smislu prekašala. Pred par leti sva šla s pol mlajšo večkrat teči, ker je šlo za nekaj s čemer se je še leto nazaj dokaj resno ukvarjala, pa tudi na splošno je bilo hudo športna. Nenazadnje je vpričo mene enkar naredila, mislim da, 20 čisto pravih sklec. Večina žensk, ne glede na starost, še ene ne naredi. No, pa še pri teku, tam kjer je bila menda najmočnejša, sem jo peljal scat kljub temu, da le izjemoma tečem. Pa dobro vem, da se je prav trudila, da bi “zmagala”. In do trenutka, ko se je bila prisiljena ustaviti, ker enostavno več ni moglo, se mi je zdelo, da ji utegne celo uspeti, ker tempo je bil res na pragu mojih sposobnosti.
Hočem vam reči, da ko ljudje govorijo o parih z večjo razliko v letih po večini ne gre za povprečne zanemarjene Lojze, ki so z eno nogo že na pol v grobu. Takšni danes tudi na Filipinih težko pritegnejo ne vem kak komad tudi, če imajo precej nadpovprečno slovensko pokojnino, ker danes lahko punca živi v še tako bedi, čim ima pametni telefon s kamero, če le je mlada in kolikor toliko lušna, ter ne pretirano neumna, se še otepa precej boljših tipov.
Kot vidite nisem niti omenil, da gre v takšnih primerih po večini, ne pa nujno vedno, za moškega, ki v raznih ozirih izstopa od povprečja okolja v katerem živi. Ni vse zgolj v neki debeli denarnici, ipd kar ljudem prvo pade na pamet.
Javi se cez par let, ne 10 let, ampak 3-4 leta max…
Zdaj si komaj 50 ali se to ne, dobro ohranjen, cez nekaj let stari ne bos vec takole tekel ali plezal, ko bo ob tebi tvoj 25 letni sin ali necak, bos med tekom ali plezanjem opazil konkretno razliko med vama, ego se ti bo pa sesul na prafaktorje.
Sem zenska, 50 plus, ravno v teh parih dneh sta mi dve zenski okoli 40 rekli, da sta me imeli za svojo vrstnico, ko sem povedala koliko sem stara, a si ne delam nobenih utvar, sem 50+ in nimam tezav s tem, ceprav sem ohranjena in moje telo zmore vec kot zmorejo telesa mojih vrstnic, nisem vec ne 25, ne 35, niti 40, sem kar lepo 52 in moj ego je na ta leta tako ponosen, da nimam potrebe se primerjat z mlajsimi.
Moras se znat starat in se naucit uzivat tudi v tem.
Moj 50+ ima kar lepo svojo 50+ – mene. Skupaj sva že 34 let in nama je top. Noben ne zgleda mlajši, kot sva zares. Oba sva malo zdelana od življenje. Jaz sem okrogla, mož postaja siv in zguban. Pa kaj? Imava se rada, lepo nama je skupaj. V postelji je še vedno zelo lepo, bolj poredko, kot včasih, ampak doživljanje močno in intenzivno. Poznava vse dotike, razumeva se brez besed, preživela skupaj 5 smrti najbližjih, rojstva 4 otrok. Skupaj delava, skupaj uživava, skupa rada kaj prebereva, greva v naravo… Globoko in srečno povezana do smrti enega.
Kaj naj – jaz ali mož – s 30 letnim otrokom?
Anonimno 3172, 13.11.2024 ob 06:07
Fuj! Ne bi se dotaknila desca starejsega 7let od mene, kaj sele 20. Take osebe imajo resen problem. Oba v vezi. Ma, ga ni denarja na tem svetu, da bi gledala tist visec vamp pa sive dlake na feferoncku. Kar slabo mi je, ce samo pomislim na to. Hvala za pokvarjeno jutranjo kavo 🤢🤢
Feferončku? Naj si ga tvoj kdaj umije, da ti ne bo slabo zjutraj ob kavici.
No, če malo pomislim, bi se lahko skup dobila 60 letni postaven, solidno situiran moški, ločen, z vnuki in vesela debela 40 letna kelnarca. On bi dobil mlado za v pojstlo (ampak samo v temi), niti pod razno pa se ne bi z njo kazal v javnosti (vsaj ne, kot da sta par). Ona bi pa dobila privlačnega, fit starca, da jo pofuka (saj drugi jo nočejo), pa tudi njo bi bilo sram okoli govorit da jo fukajo starci.
Dobitna kombinacija za oba.
oh ja, 13.11.2024 ob 06:47
Moj 50+ ima kar lepo svojo 50+ – mene. Skupaj sva že 34 let in nama je top. Noben ne zgleda mlajši, kot sva zares. Oba sva malo zdelana od življenje. Jaz sem okrogla, mož postaja siv in zguban. Pa kaj? Imava se rada, lepo nama je skupaj. V postelji je še vedno zelo lepo, bolj poredko, kot včasih, ampak doživljanje močno in intenzivno. Poznava vse dotike, razumeva se brez besed, preživela skupaj 5 smrti najbližjih, rojstva 4 otrok. Skupaj delava, skupaj uživava, skupa rada kaj prebereva, greva v naravo… Globoko in srečno povezana do smrti enega.
Kaj naj – jaz ali mož – s 30 letnim otrokom?
haha..ja..vse lepo in prav, vama želim srečo, ampak, točno en tak par s takim mišljenjem smo imeli v družbi..No in on se je skurbal, naše mlajšo, ali ona njega, nima veze. Pri 54 je postal mlad očka, shujšal, oblači se kot 30 letnik, ga imam na sumu, da si celo lase rahlo barva..V glavnem, za nikogar roke v ogenj..
Za moške že.. Za pravo žensko ne. Kaj naj si 20letnica dela s starcem zanjo? Tiste kvazi ženske pa, itak le kešššš za njo morte met, pa je “vaša”, vmes bo pa magari po nekem obskurdnem forumu skakala za tipi, če že v reali ne upa, ker bi jo tip nabrcal na cesto. Verjamem da je to vaš standard 🤷♀️
jamrate da so 40letnice nezrele, pa pričakujete zrelost od 20letnic.. vi res vse obratno dojemate.
al pa 30letnica, pardon, ponavadi tule fantazirate o 20letnicah. To je prestaro za njo, tko pač je gola resnica, vse ostalo so vaše utvare, da mokri na vaš star videz. in tudi čez 30letnice na veliko jamrate da so neresne in potem bo taka se šla resno z nekim starcem.. mlado je za mlado pika ne raje klicaj.
Jaz se pa strinjam. Pa ne vem zakaj vsi nabijate o telesih, pa bicepsih pa kondiciji, ko gre bolj za ujemanje v intelektu in zrelosti. Moški pač krepko počasneje duševno dozorijo (če sploh kdaj lol ) kot ženske, to je dejstvo. Ženska pri 25 (zdaj se pomika proti 30) ima v glavi že vse pošlihtano , je pripravljena na družino, na odgovornosti, na delo doma in v službi, itd. Moški se pri tej starosti obnašajo še kot pubertetniki, izjeme so redke.
20 let je sicer malo veliko, v povprečju se mi zdi da je dovolj 6, 8, tudi 10 let. Kar je več, je potem že skoraj preskok generacij, če si bil star 20 let ko se je potencialna partnerka šele rodila, bosta imela bolj malo tem za pogovor.
Ravno o temu sem pisal:
Ne bi se dotaknila desca starejsega 7let od mene, kaj sele 20. Take osebe imajo resen problem. Oba v vezi. Ma, ga ni denarja na tem svetu, da bi gledala tist visec vamp pa sive dlake na feferoncku. Kar slabo mi je, ce samo pomislim na to.
Zapuščen starejši moški mora na druge načine neprimerno bolj kompenzirati svoje minuse, če si želi imeti karkoli z mlajšo žensko, kjerkoli že živi, kot nekdo, ki ga čas še ni tako zelo povozil. Upam, da vsi veste, da so med ljudmi velike razlike. Pred več kot desetletjem sem na slikah srednješolskega srečanja npr. videl vrstnika, ki je zgledal vsaj 20 let starejši. Poglejte si malo razne Hollywoodske zvezdnike, kako zgledajo v svojih 50ih.
Zartrose, 13.11.2024 ob 10:19
al pa 30letnica, pardon, ponavadi tule fantazirate o 20letnicah. To je prestaro za njo, tko pač je gola resnica, vse ostalo so vaše utvare, da mokri na vaš star videz. in tudi čez 30letnice na veliko jamrate da so neresne in potem bo taka se šla resno z nekim starcem.. mlado je za mlado pika ne raje klicaj.
Mislim, da večina moških, ki so privlačni tudi precej mlajšim ženskam, spada v kategorijo tipov, ki tako zelo odstopajo od povprečja okolja v katerem živijo, da jim hudičevo redka vrstnica, če sploh kakšna, lahko nudi več kot nekoliko mlajša.
Na temi o povprečnem retardu sem že utemeljij, pa se večina ljudi z leti zgolj postara. To, da so se ne vem kako razvili v kateremkoli smislu, pa si zgolj domišljajo. Ker že res, da s časom pridejo do kakšnega koristnega zaključka. Zato pa istočasno ohranijo en kup prepričanj katera je že davno povozil čas. Pa še tisto koristno je bolj prilagoditev na nove življenske okoliščine kot kaj drugega.
Na splošno ljudje z zrelostjo predvsem povezujete določen “resen” življenski slog za katerega si domišljate, da je ne vem kaj, ker si drugega niti zamislite ne znate, kaj šele, da bi si ga zmogli uresničiti. Hkrati pa ste sveto samozavarovani v svoj prav in kako zelo vam je vse jasno. Zato je za moškega, ki v tem oziru preveč odstopa, vrstnico pravzaprav zadnja, ki bi bila z njim kakorkoli kompatibilna. Mlajše so vsaj nekoliko bolj odprte za drugačno, ker so po večini malo mnj samozaverovane, da jim je vse že jasno.
Ko pa v obzir vzamemo še razliko v fizičnih atributih, pa si moški, ki lahko dobi mlajšo, še toliko manj želi starejšo. Dovolj je, da pomislim na staro presušeno piżdo in že me vse mine. Raje do smrti več ne seksam kot, da ga še kdaj dam v kakšno 50+ letnico.