Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek aleksandra Balmazovič ribaracarak

aleksandra Balmazovič ribaracarak

kako se vam zdi..meni se zdi, da ne paše v to družbo. Neka naveličana deluje, zadnjič je zehala zraven..SAša se vsaj trudi, Aleksandra pa še to ne..

Pa kaj so to za eni “znani” fantje v njihovi skupini..?? Tudi kar nekaj, vsak, ki je bil enkrat na radiu, pač ni znan.

Čeprav nisem fan Einsidlerce, mi je le-ta velik simpatičnejša kot Balmazovička, ki je za moje pojme neprimerno oblečena/slečena … tak način izpostavljanja mene opozori, da na nezrelost osebe – JMHO

Za ponedeljek moram še pogledati za nazaj, ker nisem gledala, včeraj pa se strinjam mi je delovala naveličano, malo naduto, kot da zviška gleda na druge.  Ta Žiga mi je prav simpatičen ratalo, prej ga nisem poznala kdo je ampak izgleda en tak super dečko, z vrednotami na mestu, zabaven…

Tudi ostali se mi zdijo sproščeni, razen te Aleksandre… Sem jo imela za bolj preprosto, vključujočo osebo kot se kaže.

ja se strinjam. Ne paše, deluje vzvišeno, naveličano, vsake toliko kaj izjavi in poizkuša popraviti svoj vtis. Drugače čisto ok punca, ampak tu je ne vidim.

Ja, imate prav. Po moje se kar ne znajde, ker so te fantje vsi mlajši, Saša je pa čisto druga zgodba. Bomo videli, kako bo, ko bo ona kuhala.

Bosanka

Meni se je včeraj zdelo kot, da je v avtu spala, delovala je mal “odsotno, zadeto, zaspano…”?

Odgovor na objavo uporabnika
bistro906, 13.11.2024 ob 13:50

Meni se je včeraj zdelo kot, da je v avtu spala, delovala je mal “odsotno, zadeto, zaspano…”?

Haha, ja.. Pa v prvi oddaji je 2x omenila marihuano.. Enkrat je rekla joint, drugič konoplja..

Odgovor na objavo uporabnika
Ski, 13.11.2024 ob 14:37

Haha, ja.. Pa v prvi oddaji je 2x omenila marihuano.. Enkrat je rekla joint, drugič konoplja..

Ja kaj pa ji drugega preostane ob taki druzbi:-)) .. Sej niso slabi, ampak ne pase zraven.. Fantje premladi, Saša pa cisto druga dimenzija..

Jaz imam občutek, da ji gre tist visok tip iz Koroške mal na živce..

Super je, ni sama kriva, da ima take sotekmovalce.

Meni je tale Aleksandra prav zoprna…naduta. Ima tak čuden pogled…

New Report

Close