Pa ne vem no, tale Balmazovičeva v Riba Raca Rak
Meni tudi ni všeč. Takole vzvišeno predvidevati, da zna nekdo, samo zato, ker je mlad, skuhati samo juho iz vrečke in jajca, je zelo nesramno. Me prav zanima kakšno presno oziroma vegansko hrano bodo pri njej jedli. Pa za česen! Če ti ni kaj všeč, pusti in bodi tiho, saj ni treba 100 negativnih komentarjev. Nesimpatično bitje!
Anonimno 3063, 14.11.2024 ob 07:58
Meni tudi ni všeč. Takole vzvišeno predvidevati, da zna nekdo, samo zato, ker je mlad, skuhati samo juho iz vrečke in jajca, je zelo nesramno. Me prav zanima kakšno presno oziroma vegansko hrano bodo pri njej jedli. Pa za česen! Če ti ni kaj všeč, pusti in bodi tiho, saj ni treba 100 negativnih komentarjev. Nesimpatično bitje!
Se strinjam, moški kandidati so veliko bolj simpatični, naravni, sproščeni. Pa tudi vljudni, bi rekla. Sploh Til Čeh včeraj je bil faca. Niso nesramni s komentarji, čeprav so vsejedci, ne dajejo butastih pripomb.
Anonimno292, 13.11.2024 ob 21:14
Meni je bla pa danes kot noč in dan na včeraj… In tudi za česen je rekla, da je njen problem… Danes mi je bila top… Se mi zdijo vedno bolj ok sproščena ekipca…
Do zdaj so mi bile najbolj zatemnjene babnice v tistem tednu ko so bile Anabel, Hajdi, Blažka…
se strinjam, včeraj je bila Aleksandra super. Pa ne samo ona, cela ekipa je bila kul. Tudi tale Til, najprej mi je delovala brezvezen, prav fajn fant je, zabaven, pa še kuhat zna..
in se strinjam glede Blažke in Hajdi..Ohhhjaa, to pa je bil napor.
Balmazovičeva je bila res na začetku zadržana, zato je delovala vzvišeno..Pa sej ni bila edina, cela ekipa meni ni štimala. No včeraj so se prav fajn ujeli, tudi ona, tako da z vsakim dnem bolje.
Če je že kdo ohol in vzvišen, je to bila Blažka, ki je morala posebej povdarit, da ima naziv doktorat znanosti..Česar recimo Katarina habe, ki ima tudi doktorat, je tudi bila v oddaji, pa tega ni obešala na velik zvon..
oranžna166, 14.11.2024 ob 11:20
Balmazovičeva je bila res na začetku zadržana, zato je delovala vzvišeno..Pa sej ni bila edina, cela ekipa meni ni štimala. No včeraj so se prav fajn ujeli, tudi ona, tako da z vsakim dnem bolje.
Če je že kdo ohol in vzvišen, je to bila Blažka, ki je morala posebej povdarit, da ima naziv doktorat znanosti..Česar recimo Katarina habe, ki ima tudi doktorat, je tudi bila v oddaji, pa tega ni obešala na velik zvon..
se v celoti strinjam z zapisanim