Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partnerju je nekdo drug všeč

Partnerju je nekdo drug všeč

Ste kdaj doživeli, da je vaš partner ali partnerica očitno čutil  privlačnost do nekoga drugega? Moji ženi je bil  en vizuelno  všeč, ampak je bil tako čuden, da je ravno to preprečilo zgodbo med njima. Če bi bil on bolj normalen, bi bila midva ločena. Vem da nič nista imela, sem preveril telefone, nikoli ni imela kakšnih sumljivih opravkov. Meni ni bila do sedaj še nobena druga ženska všeč, zato me je prizadelo.

Dokler ni bilo interneta, ljudje teh težav niso imeli. Če so bile kakšne simpatije, so bile ali na vaških veselicah ali po pisarnah. A veliko manj kot danes. Nimaš kaj. Vsaj pogovarjajte se med sabo. Tak odnos ni nič. Ne bi nikoli mogla tako živet z nekom.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 13.11.2024 ob 23:01

Dokler ni bilo interneta, ljudje teh težav niso imeli. Če so bile kakšne simpatije, so bile ali na vaških veselicah ali po pisarnah. A veliko manj kot danes. Nimaš kaj. Vsaj pogovarjajte se med sabo. Tak odnos ni nič. Ne bi nikoli mogla tako živet z nekom.

Saj midva normalno funkcionirava,se pogovarjava, le nikoli jo nisem direktno vprašal kaj ji je bilo sploh všeč na njemu.

Tudi mojemu partnerju je bila ena zelo všeč, čeprav mi ni nikoli priznal.

New Report

Close