Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj vsak večer čutim grozno slabost

Zakaj vsak večer čutim grozno slabost

Zakaj vsak večer čutim grozno slabost? Včeraj sem vzela tablet, tako grozno slabo mi je bilo. Danes tudi. To se mi dogaja že dolgo časa, ampak sedaj mi je pa čedalje bolj slabo.
Zakaj? Kaj povzroča to slabost?

Je kdo imel kaj podobnega? Kaj je bilo?

Kako to misliš, slabost? Kot slabost, da boš bruhala, slabost kot da boš omedlela, slabost kot slabo počutje……?

Mogoče imaš čez dan preveč napetosti, skrbi…te kaj mori in potiskaš. Zvečer ko se telo umiri, um procesira vse dogodke, občutke in jih sprošča…lahko je kaj na tem.

Mogoče pa je najboljše it na kak komplet preventivni pregled, do katerega smo upravičeni na 2 leti.

Tudi sama ti priporočam pregled, vsaj kri, vodo in ultrazvok trebuha. Velika možnost je kakšna bakterija, prav lahko pa tudi psiha, kot je prej omenjeno. Sama sem imela podobno lani, le da, se mi je kar huda slabost v trebuhu brez bruhanja pojavljala zjutraj. Pregledi niso pokazali nič, vse v redu. En mesec sem jemala Nolpazo in je izzvenelo.

K dohtarju. Lahko je karkoli. Vse od žolča dalje…

prišlo mi bo to noč. Kdaj ti je pa nazadnje prišlo?

Seveda da k zdravniku, najprej kri pogledat potem pa naprej

Odgovor na objavo uporabnika
Roža230, 14.11.2024 ob 00:47

Mogoče imaš čez dan preveč napetosti, skrbi…te kaj mori in potiskaš. Zvečer ko se telo umiri, um procesira vse dogodke, občutke in jih sprošča…lahko je kaj na tem.

Mogoče pa je najboljše it na kak komplet preventivni pregled, do katerega smo upravičeni na 2 leti.

Enako priporočam. Veliko razlogov je lahko, ki niso nedolžni. Lahko so tudi pljuča razlog.

New Report

Close