Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psiho Zelens nam grozi z jedrsko bombo!

Psiho Zelens nam grozi z jedrsko bombo!

Namesto da bi bil hvaležen za pomoč zaveznic, bo postavljal ultimate! Haloo!

Že Poljska se je zadnjič pritoževala, da ta norec ni hvaležen, ampak samo zahteva.

Preberite na 24urah

Ga bojo pa pospravili.

Globoko smo zagreznili.

Ja. Plod permisivne vzgoje. In kaj sta mislili EU in USA da bo, če ga bosta ujčkali in mu dali vse, kar se komedijant sprdne? Ga bo Trump že poslal v kot, fantka.

Zelenski je svojega denarija vreden. Težko ga gledam. Nisem za Putina, absolutno ne, a ta Z je pa tudi zelo čuden.

Zato se sploh ne bi smeli vmešati v to vojno, ampak pustiti, da se tadva zmenita med sabo. Pa niste doumeli, da ni bilo črnobelo, Z. angelček, P. hudič, ampak je imel Z. tudi veliko masla za ušesi, saj se ni držal dogovorov z Rusijo.

Čudi me, da tolerirate, da napada Rusijo, saj je bilo dogovorjeno, da mu pomagamo samo za obrambo.

Ne znaš brat…. pravi da če ne bo več nihče pomagal, da mu drugega ne bo preostalo…

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 14.11.2024 ob 15:47

Ne znaš brat…. pravi da če ne bo več nihče pomagal, da mu drugega ne bo preostalo…

In pošteno bi bilo, da mu debilni pristaši ukronacizma in fašizma greste pomagat.

Pa ne razumem, čemu rabi pomoč, če pa so Rusi menda že vsi pomrli in so brez orožja.

Ja, znam brati! To je ultimat, grožnja, izsiljevanje! Zakaj bi mu bili mi dolžni pomagati?

Pa ima hektor atomsko bombo? Nekako dvomim.

Kje so šefi evropske unije, da TAKOJ DANES ukenejo vso pomoč kretenu nehvaležnemu?! Vsi, ne en sam, vsi. Zdaj razumem Putina malo bolj. Ukrajinci niso nedolžni in se mi ne smilijo več. Lahko spokajo domov!

Ne vem, no, 14.11.2024 ob 16:05

Pa ima hektor atomsko bombo? Nekako dvomim.

Mogoče jo ima ali pa jo bo imel v kratkem.

In tega bi sprejeli v EU in celo v Nato? Hvala lepa!

jaz mislim, 14.11.2024 ob 16:06

Kje so šefi evropske unije, da TAKOJ DANES ukenejo vso pomoč kretenu nehvaležnemu?! Vsi, ne en sam, vsi. Zdaj razumem Putina malo bolj. Ukrajinci niso nedolžni in se mi ne smilijo več. Lahko spokajo domov!

Saj so doma

Državo mu rušijo, zahod pravi da mu pomaga, v resnici mu drži samo glavo nad vodo, vsak bi v taki situaciji posegel po skrajnih ukrepih, edin monovski rusofili bi brez težave sebe in svoje prepustili psihopatskim rusom. Itak.

Še dva meseca naj potrpi, da Trump zapriseže, potem pa pride ameriška vojska v Ukrajino

Ptica973, 14.11.2024 ob 16:37

Še dva meseca naj potrpi, da Trump zapriseže, potem pa pride ameriška vojska v Ukrajino

Ja potem gremo pa res vsi v luft

ti ne znaš brat, 14.11.2024 ob 16:03

Ja, znam brati! To je ultimat, grožnja, izsiljevanje! Zakaj bi mu bili mi dolžni pomagati?

Nikjer ne piše da smo dolžni karkoli. In ne, ne izsiljuje. Taka so dejstva. Že parkrat sem pisal kaj sledi- putin je odprl pandorino skrinjo, postaja jasno da ti samo atomske predstavljajo varnost, pa še te ne vedno, zato bo tega sranja vedno več. Glej širše. Manjka vam širine. Ne gledat samo do konca nosov. In začnite razmišljat, nehajte sanjat o željah.

MaloMorgen! Trump NE BO vojasko posredoval v Ukrajini.

WD40, 14.11.2024 ob 16:58

Nikjer ne piše da smo dolžni karkoli. In ne, ne izsiljuje. Taka so dejstva. Že parkrat sem pisal kaj sledi- putin je odprl pandorino skrinjo, postaja jasno da ti samo atomske predstavljajo varnost, pa še te ne vedno, zato bo tega sranja vedno več. Glej širše. Manjka vam širine. Ne gledat samo do konca nosov. In začnite razmišljat, nehajte sanjat o željah.

Pandorino skrinjico sta odprla Biden in Zeleni s kršitvijo dogovorov. Putina sta izzivala z vabilom Zelenega v Nato in z nespoštovanjem dogovorov iz l. 2008. Da ne omenjam, kako je Zeleni zatiral Ruse v Ukrajini.

Trump in Janša sta velika prijatelj in zaveznika. Če je Janša za pomoč Ukrajini, je Trump tudi. Trump bo tudi pomagal Janši, da izvede demokratični državni udar in pride na oblast dosmrtno. Trump bo v vojno poslal marince, Janša pa vaše sončke.

ti ne znaš brati, 14.11.2024 ob 17:13

Pandorino skrinjico sta odprla Biden in Zeleni s kršitvijo dogovorov. Putina sta izzivala z vabilom Zelenega v Nato in z nespoštovanjem dogovorov iz l. 2008. Da ne omenjam, kako je Zeleni zatiral Ruse v Ukrajini.

S kakšnim vabilom, ste res že čist adijo da si zmišljijete vsak dan neke nove bedarije? Folk resno, z vami ni vse čist uredu.

Anonimno 4876, 14.11.2024 ob 17:17

S kakšnim vabilom, ste res že čist adijo da si zmišljijete vsak dan neke nove bedarije? Folk resno, z vami ni vse čist uredu.

Brez veze, ta je še za trola prebutast.

Ukrajina nima jedrskega orožja.

WD40, 14.11.2024 ob 17:39

Brez veze, ta je še za trola prebutast.

Žalostno je to, da laži ponavljajo tolk časa, da jim na koncu verjamejo, pa ne samo oni, ampak vsak ki ni sposoben poiskat pravih dejstev.

To malo diši po izsiljevanju !?

New Report

Close