Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste kdaj bili zaljubljeni?

Ste kdaj bili zaljubljeni?

Ste bili kdaj zaljubljeni v prijatelja ali pa v sodelavca.  Kako se je izšlo .

Poznam eno monkljo, ki je dolga leta bila zaljubljena v enega iz ZOO 🤓 Dokler ni ta majmun od starosti umrl.

bila v sodelavca in se ni dobro končalo

Odgovor na objavo uporabnika
Ena417, 14.11.2024 ob 14:59

Ste bili kdaj zaljubljeni v prijatelja ali pa v sodelavca.  Kako se je izšlo .

Ne.

Že 3 leta sem zaljubljen v sodelavko. Je moja sorodna duša in se razumeva 100%. Imava zelo dober prijateljski odnos in tega ne bi želel uničiti. Prijeten občutek je, ko zaradi zaljubljenosti tako vesel prideš v službo. Kljub vsemu imava profesionalen odnos do dela in se mi zdi, da naju medsebojna povezanost še bolj motivira k delu, delujeva sinergistično. Ali je zaljubljenost dvostranska ne vem. Nikoli nisem prestopil meje prijateljskega odnosa. Četudi je morda zaljubljenost enostranska, zelo pozitivno vpliva na moje življenje.

Lepše je hoditi v službo, ko si zaljubljena v sodelavca. Povedati mu ne nameravam.

zaljubljenost pozitivno vpliva na delovni proces, 14.11.2024 ob 18:43

Že 3 leta sem zaljubljen v sodelavko. Je moja sorodna duša in se razumeva 100%. Imava zelo dober prijateljski odnos in tega ne bi želel uničiti. Prijeten občutek je, ko zaradi zaljubljenosti tako vesel prideš v službo. Kljub vsemu imava profesionalen odnos do dela in se mi zdi, da naju medsebojna povezanost še bolj motivira k delu, delujeva sinergistično. Ali je zaljubljenost dvostranska ne vem. Nikoli nisem prestopil meje prijateljskega odnosa. Četudi je morda zaljubljenost enostranska, zelo pozitivno vpliva na moje življenje.

“Ali je zaljubljenost dvostranska ne vem.”

Razumem, da mogoče nisi 100%, ali pa da ne veš, če je intenzivnost čustev enaka, a je zainteresirana ali ne, pa skoraj že moraš vedet, sej čutiš a ti vrača flirtanje s podobno energijo, a te skoz gleda in te gleda z občudovanjem v očeh, a se je začela odkar sta “skupaj” bolj rihtat in pedenat, a se ful rada pogovarja s tabo in je ful zgovorna in jo ful stvari zanima o tebi, tudi bolj osebnih, a ti je začela zaupat svoje skrivnosti, a ti nasploh zelo zaupa, a ona iniciira kontakt po telefonu/smsu izven delovnega časa, a se naredi “nemočno”, ko dejansko ne rabi pomoči, da ji ti potem kao “pomagaš” in se počutiš kot vitez na belem konju, a umakne stvari med vama z mize, ko si sedita nasproti, da ni ovir za pretok energije, a se igra z lasmi in si gladi blago na oblačilih, ko te gleda, a se te “naključno” dotika, ko kaj razlaga, a te je predstavila frendicam in družini, a govori drugim o tebi in te hvali, a govori v dvojini o vama, “midva” to pa to, a dela plane za prihodnost, ki vključujejo tudi tebe…. Samo ena stvar ti še ne pove, da je zagreta, če je pa cela paleta teh indikatorjev interesa, pa že veš kolk je ura.

Ženska na sto in en način signalizira svoj interes in se po svoje upravičeno jezi, če tip ni najbolj socialno vešč in tega ne vidi.

Tudi to je bilo pred veliko leti. Prevladal je razum. Imam pa lepe spomine.

Ena mala, 14.11.2024 ob 19:17

Lepše je hoditi v službo, ko si zaljubljena v sodelavca. Povedati mu ne nameravam.

Zakaj ne? Je poročen?

Sej če je šel že večkrat čez to, najbrž itak ve, da niste ravnodušni, to je težko skrit.

Odgovor za 8409: Glede znakov, ki jih kaže sodelavka, bi lahko rekel, da gre za dvostransko privlačnost. Mislim, da nama obema ustreza trenuten odnos. Sva sodelavca, ki se noro dobro razumeva in nič več kot to.

Da. Seksala sva vsak dan, ko so sodelavci odšli. Trajalo je 5 let ☺

Nikoli. Samo v moža, je pa on hkrati moj sodelavec in najboljši prijatelj, tako da ne vem ali ga lahko upoštevam ali ne..

zaljubljenost pozitivno vpliva na delovni proces, 14.11.2024 ob 20:02

Odgovor za 8409: Glede znakov, ki jih kaže sodelavka, bi lahko rekel, da gre za dvostransko privlačnost. Mislim, da nama obema ustreza trenuten odnos. Sva sodelavca, ki se noro dobro razumeva in nič več kot to.

To ni zaljubljenost…

New Report

Close