hcerka hoce k fantu
Najina hcerka je stara 17 let in je ne dolgo nazaj izrazila zeljo da bi sla cez dan k fantu (od 7 zvecer do 9-10 zvecer) To je njen prvi fant in skupaj sta ze eno leto. V soli je pridna in se mocno trudi prav tako tudi doma opravlja opravila, ampak se vedno sem u manjsi dilemi ali naj jo spustim ali ne.
kfjakdnwi, 14.11.2024 ob 17:06
moti me da ima v najnih prepirih dolg jezik in ne gleda kaj govori zato mislim da si ne zasluzi da bi sla
Takrat pa povišaj glas in ji povej, naj najprej uporabi možgane, potem šele jezik.Itak je pa normalno, da so pri sedemnajstih prav pametni, mi pa nič ne vemo.Je bilo isto z nami.Se prav dobro spomnim, da sta bila naše dva takrat 200 let za kamnom…😂
kfjakdnwi, 14.11.2024 ob 17:37
moj prvi fant je bil moj mož pri 17ih in jaz h njemu nisem hodila sva se pa dobivala zunaj na klopcah. Poročila sva se sicer pri 19ih (v naših časih je to bilo drugače) ampak pred njim nisem imela nobenega
No če imaš 17let staro hčero potem nisi stara 80. Ker to kar opisuješ je bol iz povojnih časov.
Drugač je naša tamlada prvič prišla k nam in tudi prespala pri nas, ko je imela 16 let, po sili razmer.
Pri 17 se nebo sexala??
Moja generacija 1990-1995 so se vsi sexali v os med 13-15 let, ne da se tvoja 17 let stara puncka ko ima 1 leto fanta nebi, leta 2024 🙂
Pa mislim da se take stvari pogovorijo doma, v kolokor ne zelite met nezeljenih nosecnosti ali kakrsnih koli prenosljivih bolezni. Pa se vedno boljse pri kerem doma, kot pa v parku na klopci.
Toji 17 let stari puncki se bo na studiju odpelalo, ker jo v normalnih letih bezlanja in pubrtete drzis nazaj…