Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spar Milka 270g=5,49 €

Spar Milka 270g=5,49 €

Kaj so podivjali? v mercatorju stane celo 5,89 € Kriva bi naj vbila cena kaka na svetovnem trgu, ki je zrasla za 200 %.

Fertik je s čokoladnimi miklavži pa zajci 🙁

.metropolitan.sislovenija/spar-mercator-milka-cene-kritike/

metropolitan.si/slovenija/spar-milka-cokolada-cene-kakav/

Ko jim noben ne bo več kupoval in bodo pretekli roki, bodo znižali. Nikoli več se Milke ne dotaknem. Naj imajo in naj propadejo.

Tudi druge čokolade in sladice so močno podražene . Mogoče še celo prav da se prenehas jest to sranje

A vidite kaj dela pohlep, pogoltnost mafije??

Dol gre tudi nateg zelene agende,avtomobilska industrija

Proizvajalci čokolade in trgovci so gospodarstvo, zasebni sektor, ki vas vse preživlja, lenuhi! Oni morajo dvigniti cene, da nekaj zaslužijo, da imate vi polne riti!

Odgovor na objavo uporabnika
Tako je369, 14.11.2024 ob 20:47

Proizvajalci čokolade in trgovci so gospodarstvo, zasebni sektor, ki vas vse preživlja, lenuhi! Oni morajo dvigniti cene, da nekaj zaslužijo, da imate vi polne riti!

Marš

Pa kaj pol, če dražijo? A vas kdo kaj sili, da kupite? Ko vi nabijate cene najemnin, je pa v redu? Vas kaj briga, če najemnik ima denar za to? Samo vi lahko cene dvigate, nihče drug. kasiraš vsak mesec jurja evrov in več najemnine, potem pa jamraš zaradi par evrov za čokolado? Je Pač ne boš žrl, koga briga?

Trgovci niso socialne ustanove! Če nimaš za čokolado, žri govna!

Ljudje prenesejo samo določen dvig cen..potem pa je gotovo! poglejte avtomobilsko industrijo..ne moreš v nedogled dražit stvari v nebo…vsak človek prenese samo določeno mejo…

p.s…nismo vsi bogataši na monu..eni smo reveži, saj drugače ne bi objavil ,da je drago…včasih si komu za raojstni dan kupil milko 300 gramsko pa kavo zraven…zdaj pa še očitno niti tega več ne..ampak še samo diskontno, pa še tisto postaja drago…

Meni se je ene dvakrat zgodilo, da sem enostavno pozabila, da imam po deset dek milke z lešniki. Po dveh letih roka uporabe sem ju počas snedla. ☺️☺️☺️ Eno imam še v uporabnosti na vidnem mestu, pa ji vsak dan rečem le dober dan. ☺️ Ko me bo prijelo, bo pa cela šla takoj. Pol bo pa spet mir. Mi je pa bistvo, da za dobrih 5,10 dobim tri pol kilske štruce na teden. Samo tri, ker kruha ne mečem stran naslednji dan.

Ne razumem kako lahko jeste to sranje, Milka ni drugega, kot palmovo olje, sladkor in nekaj kakava. Polna maščobe…

Ni čokolada draga, samo ti imaš premajhno plačo.

Ampak stvari se morajo dražit, zato da revček ostane revček in da bogati sloj lahko preživi.

Eh, norci trgovski pohlepni.

To se bojkotira. Naj jim leži na policah  in v skladišču!

Marš, 14.11.2024 ob 21:02

Trgovci niso socialne ustanove! Če nimaš za čokolado, žri govna!

lej ga tega… sej ni da nebi mel…

Samo 5e za milko je malo tako.

Mislim da mam nek obcutek za denar… da vem priblizno kolk je kaj vredno…

Al je denar cisto u pizdi, al gre pa za kartelno visanje cen…

Na drugo stran se postavit. Bit proizvajalec. Ne pa samo odjemalec.

Sem že napisal:

Ljubljana, majhna tortica, od 4 do 4,8 evra,

Celovec, podobno velika tortica, 3 evre. Pri 70-80% VIŠJIH PLAČAH…

Ki jih imajo jodlarji, mimogrede, 14 letno.

Dajte, pizde tatinske slovenske, VSEM Slovencem DODATNI DVE PLAČI, pa bodo vsi zaposleni jodlali od veselja…

Grozne so cene. 6€ Lindtova ta velika čokolada z lešniki, je vsaj dobra za razliko od Milke

Zakon ponudbe in povpraševanja verjetno vsaj do neke mere še drži. Če ne bomo kupovali vsega sladkega, kar nam hočejo prodati v imenu čarobnega božiča, bodo prisiljeni spustiti cene. Sicer stvar okusa, a meni Milka že dolgo ni več, kar je bila.

Müller v Nemčiji je cenejši na primer enaka zeljenjavna kašica je v Nemčiji 50 centov, pri nas 79 centov.

Koliko ste stari, da si še vedno lahko privoščite milko? Kako pogosto? Kaj pa zdravje, vas nič ne skrbi? Cukr in to?

Pač iz principa ne bomo kupovali. Pa še linija bo lepša.

Butalcem se zdi 5;49e, za 270 gramsko milko, nekaj povsem normalnega.  Zapomnite si jutri bo 8,80e, in vsi boste ploskali, in gledali v polico, vendar si je ne boste mogli privoščiti.

nogo, 15.11.2024 ob 14:51

Koliko ste stari, da si še vedno lahko privoščite milko? Kako pogosto? Kaj pa zdravje, vas nič ne skrbi? Cukr in to?

40 sem in privoščim si jo skoraj vsak dan kakšen košček, če je pa sila pa tudi celo pojem. Še kaj?

Nihče se ne prehranjuje popolnoma zdravo. Tudi tisti ne, ki misli, da je samo zdravo hrano, ker nobena skrajnost ni dobra. Da te ne bo kap, naj ti pa povem, da ne jem pa fast fooda, predpripravljene hrane, ampak vsak dan skuham sveže kosilo.

Naj ti bo še nekaj let, bolje, da prej preideš na večji delež kakava, vsaj 60.

A to lahko v Bosni kupiš na večjo količino in čez mejo pripelješ? A je dovoljeno?

New Report

Close