Spar Milka 270g=5,49 €
Pa kaj pol, če dražijo? A vas kdo kaj sili, da kupite? Ko vi nabijate cene najemnin, je pa v redu? Vas kaj briga, če najemnik ima denar za to? Samo vi lahko cene dvigate, nihče drug. kasiraš vsak mesec jurja evrov in več najemnine, potem pa jamraš zaradi par evrov za čokolado? Je Pač ne boš žrl, koga briga?
Meni se je ene dvakrat zgodilo, da sem enostavno pozabila, da imam po deset dek milke z lešniki. Po dveh letih roka uporabe sem ju počas snedla. ☺️☺️☺️ Eno imam še v uporabnosti na vidnem mestu, pa ji vsak dan rečem le dober dan. ☺️ Ko me bo prijelo, bo pa cela šla takoj. Pol bo pa spet mir. Mi je pa bistvo, da za dobrih 5,10 dobim tri pol kilske štruce na teden. Samo tri, ker kruha ne mečem stran naslednji dan.
Marš, 14.11.2024 ob 21:02
Trgovci niso socialne ustanove! Če nimaš za čokolado, žri govna!
lej ga tega… sej ni da nebi mel…
Samo 5e za milko je malo tako.
Mislim da mam nek obcutek za denar… da vem priblizno kolk je kaj vredno…
Al je denar cisto u pizdi, al gre pa za kartelno visanje cen…
Na drugo stran se postavit. Bit proizvajalec. Ne pa samo odjemalec.
nogo, 15.11.2024 ob 14:51
Koliko ste stari, da si še vedno lahko privoščite milko? Kako pogosto? Kaj pa zdravje, vas nič ne skrbi? Cukr in to?
40 sem in privoščim si jo skoraj vsak dan kakšen košček, če je pa sila pa tudi celo pojem. Še kaj?
Nihče se ne prehranjuje popolnoma zdravo. Tudi tisti ne, ki misli, da je samo zdravo hrano, ker nobena skrajnost ni dobra. Da te ne bo kap, naj ti pa povem, da ne jem pa fast fooda, predpripravljene hrane, ampak vsak dan skuham sveže kosilo.