Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Večina vas joka o stanovanjski stiski.

Večina vas joka o stanovanjski stiski.

Večina vas joka, ma vi se sploh zavedate da to je danes tako poceni za 3500 eurov dobiš 450m2 parcelo plus 30m2 hiše. In če imate znanje lahko v enem mesecu zaslužiš za celo leto in to samo uro na dan dela. To je vse več kot to ne povem.

Jaz sem podedoval stanovanje. Sem priskrbljen do konca življenja, za ostale vas pa se mi jebe, zaradi mene če v votlini živite, vaš problem.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno ja tako, 14.11.2024 ob 20:57

Večina vas joka, ma vi se sploh zavedate da to je danes tako poceni za 3500 eurov dobiš 450m2 parcelo plus 30m2 hiše. In če imate znanje lahko v enem mesecu zaslužiš za celo leto in to samo uro na dan dela. To je vse več kot to ne povem.

Funti?☝️😁

modrivrag, 15.11.2024 ob 03:29

Funti?☝️😁

Evo se spet vtikaš…kot pravm ….v s e p o v s o d…
D O S T  T E  M A M O!!!
Kva ti še ni jasn?????

ne me basat, 15.11.2024 ob 03:34

Evo se spet vtikaš…kot pravm ….v s e p o v s o d…
D O S T  T E  M A M O!!!
Kva ti še ni jasn?????

Pojdi no spar telček. Jutro bo, ne rabiš več dežurat. Če si živčno in ne gre drugače, imaš ziher kak predmet da se oreng pokneš po buči in boš zaspalo.☝️

modrivrag, 15.11.2024 ob 03:38

Pojdi no spar telček. Jutro bo, ne rabiš več dežurat. Če si živčno in ne gre drugače, imaš ziher kak predmet da se oreng pokneš po buči in boš zaspalo.☝️

Ti bi se že zdavnej mogu poknt po buč..bi ti blo velik boljš!

Seveda ne poveš, ko nič ne veš.Tole je kar eno nakladanje.Kar sam pojdi živet v 30 kvadratov.

New Report

Close